Tuesday, January 7, 2014

Πρέπει να απαλλαγούμε από τους «αναρχο-ελληνιστές»


Λίαν συντόμως το κίνημα της Ελληνικής Θρησκείας πρέπει να απαλλαγεί από τους «αναρχο-ελληνιστές». Χαρακτηρίζω έτσι όσους ελληνίζοντες πιστεύουν σε έναν αντιεξουσιαστικό Ελληνισμό. Σε έναν Ελληνισμό ο οποίος, σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, δεν πρέπει να έχει εξουσιαστικές τάσεις, ούτε να συγκρουστεί βιαίως με τους ιδεολογικούς εχθρούς του, διότι τάχα έτσι θα εξομοιωθεί με τους εχθρούς του. Μας λένε ότι δεν πρέπει να συγκρουστούμε με όσους ελληνόφωνους έχουν ανθελληνικές απόψεις, τάχα για να μην διχαστούμε.
Έχοντας απορρίψει τον εμπόλεμο και Ομηρικό Ελληνισμό, έχοντας καταπνίξει μέσα τους όλα τα ένστικτα αυτοσυντηρήσεως και συλλογικής επιβιώσεως, προβάλλουν την οριστική ήττα τους ως προοπτική νίκης.  
Αυτοί οι ουτοπικοί ελληνίζοντες(δεν τους θεωρώ Έλληνες) υποστηρίζουν έναν ανώδυνο Ελληνισμό, απισχνασμένο από το επαναστατικό του περιεχόμενο.
Ένας τέτοιος χωλός, ρακένδυτος, αδύναμος Ελληνισμός, δεν αξίζει ούτε τον οίκτο μας. Δεν θα προσελκύσει ούτε έναν Ήρωα στις φάλαγγές του. Ένας τέτοιος περιθωριακός Ελληνισμός δεν πρόκειται να γεννήσει Εθνομάρτυρες. Το πολύ- πολύ να προσελκύσει εκδρομείς για επισκέψεις στους κατεστραμμένους Ναούς των Πατρώων Θεών.
Ένας τέτοιος αντιεξουσιαστικός Ελληνισμός, πρέπει να εξοντωθεί από εμάς τους ίδιους χωρίς κανένα έλεος.
Αυτή την ιδεολογική αίρεση του Ελληνισμού, την προωθούν ελληνίζοντες με ψυχολογία μειονεκτικού ατόμου. Επειδή ταιριάζει στην δική τους μίζερη και δειλή ψυχή, την προβάλλουν πάνω στον Ελληνισμό.  
Γιατί πρέπει να συγκρουστούμε με τους «αναρχο-ελληνιστές»; Διότι ο αντεξιουσιαστικός Ελληνισμός που προωθούν, γρήγορα αδρανοποιείται, και ακόμη γρηγορότερα ενσωματώνεται στο κατεστημένο, και καθίσταται ακίνδυνος για την καθεστηκυία τάξη πραγμάτων. Μαζί του ενσωματώνει όλους αυτούς τους Έλληνες για τους οποίους εργαστήκαμε αόκνως προκειμένου να τους αποσπάσουμε από την μισελληνική ιθύνουσα τάξη.
Όσοι ελληνίζοντες ζητούν η Ελληνική Θρησκεία απλώς να αναγνωριστεί χωρίς να καταστεί επίσημη θρησκεία του κράτους, ευνουχίζουν τον συλλογικό αγώνα για επιβίωση του Έθνους μας.  
Ο Ελληνισμός θα περάσει υποχρεωτικώς από όλα τα στάδια συγκρούσεως με όλους τους ιδεολογικούς εχθρούς του, είτε μιλάμε για μονοθεϊσμό, είτε για καπιταλισμό, είτε για κομμουνισμό, είτε όποια άλλη ιδεολογία στρέφεται εναντίον μας.
Οι οπαδοί μας θα ατσαλωθούν στην φωτιά και στο σίδερο, μέσα από σκληρούς αγώνες.
Και ένα μήνυμα προς τους κάθε λογής «αναρχο-ελληνιστές», οι οποίοι ζητούν να στρέψουμε όλα τα πυρά μας στο ισλάμ, αφήνοντας ήσυχο τον χριστιανισμό:
Για να αντιμετωπίσουμε επιτυχώς ένα μονοθεϊστικό ένοπλο κίνημα πρέπει πρώτα να έχουμε μάθει να πολεμάμε ένα μονοθεϊστικό κίνημα που παλαιότερα ήταν ένοπλο αλλά σήμερα ευρίσκεται στην δύση της ζωής του. Αν δεν εξασκηθούμε πάνω στον χριστιανισμό, δεν θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τον ισλαμισμό. 
Για να δώσουμε την μάχη όπως εμείς θέλουμε, πρέπει να έχουμε την εξουσία, και όχι να πολεμάμε στις γραμμές ενός στρατού που έχει για σύμβολό του τον ραββίνο Τζεσουά. Αν δεν πολεμήσουμε για να καταλάβουμε την εξουσία, δεν θα διεξάγουμε πόλεμο υπέρ του Ελληνισμού. Η ανθελληνική ιθύνουσα τάξη θα μας ενσωματώσει και θα μας βάλει να διεξάγουμε χριστιανική σταυροφορία κατά του ισλαμισμού. 

9 comments:

  1. Ιφικράτη δεν ξέρω γιατί έχεις μια κάποια εμμονή με τις θρησκείες αλλά σε πληροφορώ(κάτι που ήδη ξέρεις) το οτιδήποτε γίνεται σε παγκόσμια ή τοπική κλίμακα γίνεται για λόγους οικονομικούς και ισχύος.Το θρησκευτικό ζήτημα εντάσσεται μέσα σε αυτούς τους λόγους και είναι δευτερεύον. Οι μοναδικοί που το βάζουν στην πρώτη γραμμα είναι οι διάφοροι ακραίοι ισλαμιστές που έχουν μείνει στην εποχή του μεσαίωνα όσον αφορά το ζήτημα αυτό.
    Καλώς ή κακώς(καλώς για μένα και ως άθεος) οι σύγχρονες δυτικές κοινωνίες τα έχουν ξεπεράσει αυτά τα θέματα και επικεντρώνουν σε άλλα θέματα.
    Έκτος και αν θες να δημιουργηθεί απλά μια μικρή μαχόμενη ελίτ και τίποτα παραπάνω.

    ReplyDelete
  2. Όποιος έχει μελετήσει Νίτσε, Σοπενχάουερ, Γκενόν, Έβολα, Χάντιγκτον, Σπένγκλερ, Ντούγκιν, γνωρίζει την τεραστία σημασία που αποδίδουν στην μελέτη της θρησκείας και του πολιτισμού, ως βασικούς παράγοντες εξελίξεως της ιστορίας και των κοινωνιών.

    Ο Χάντιγκτον είχε γράψει ότι οι περισσότεροι πόλεμοι στην ανθρωπότητα μετά το 1990 είναι εθνοθρησκευτικοί, εθνοπολιτισμικοί, και εθνοφυλετικοί. Η οικονομία δεν αποτελεί πιά τον πρωτεύοντα παράγοντα συγκρούσεως, ή αποτελεί υποβοηθητικό.

    Οι θρησκείες καθορίζουν συλλογικές ταυτότητες, ηθικούς κώδικες, προγόνους, γνωσιολογικές μεθόδους, τελεολογικούς σκοπούς, και διαχωριστικά σύνορα.

    Η δύση αργοπεθαίνει λόγω εκφυλισμού και καταρρέει ως πολιτισμός. Η παγκόσμια εξουσία μετατοπίζεται στην Ανατολή. Οι δυτικές αντιλήψεις περί πολιτείας είναι καταστροφικές για το Ελληνικό Έθνος.

    Οι δυτικές κοινωνίες έχουν σαπίσει σε τέτοιο βαθμό που όποιος έρχεται σε επαφή μαζί τους μολύνεται με την πνευματική τους πανώλη.

    Ιφικράτης



    ReplyDelete
  3. Ιφικράτη, είσαι ένας θησαυρός! Σε διαβάζω καθημερινά εδώ και ένα χρόνο [η σελίδα σου είναι η πρώτη που ανοίγω μόλις ξυπνήσω], έχω έρθει σε πολλές από τις ομιλίες σου, σε θαυμάζω και συμφωνώ μαζί σου απεριόριστα! Πρέπει, όμως, σαν αρχηγός να οργανώσεις την ΙΕΡΑΚΣ και να δώσεις τα φώτα σου και σε μας, που μπορεί μέχρι τώρα να μην έχουμε ασχοληθεί με την πολιτική επαρκώς!

    ReplyDelete
  4. Δεν καταλαβαίνω για ποιους αναρχο-ελληνιστές μιλάς. Αφού οι αναρχικοί ειναι κατα του ελληνικού έθνους οπότε είναι ανθέλληνες ή αναρχο-μισέλλινες. Αφού ο αναρχικός χώρος το παίζει αντιφα και κάνει πορείες για τους εποικους.
    Αν υπάρχουν αναρχικοί που είναι υπέρ του ελληνισμού και κατά της εξουσίας τοτε δεν θα συμφωνήσω μαζί σου και μακάρι όλοι οι αναρχικοί να το γυρίσουν υπέρ του ελληνισμού και αυτο θα έπρεπε να ειχε γίνει απο εμας τους ίδιους με προπαγάνδα.

    ReplyDelete
  5. Ιφικράτη εδώ ο κόσμος καίγετε και το μ@@ χτενίζετε λέει ο λαός.
    Άντε τώρα να τα πεις αυτά σε μια γιαγιά που σταυροκοπιέται 30 φόρες την ημέρα η σε έναν τηλεβαρεμενο νεοέλληνα .Ο πραγματικός μας εχθρός είναι οι προδότες ανθέλληνες υπάλληλοι της Νέας τάξης πολιτικάντηδες .
    Η μόνη λύση είναι ενότητα , αριστεροί και δεξιοί , φασίστες και αναρχικοί , ορθόδοξοι και έλληνες ΟΛΟΙ μαζί στον αγώνα .Δεν περισσεύει κανένας μας .Μόνο αυτός που τους ενώσει όλους θα και θα μπορέσει να ηγηθεί το άρμα του Ελληνισμού ΜΟΝΟ αυτός ο ΕΝΑΣ αναζητείτε από μας .

    ReplyDelete
  6. O λαός και οι γιαγιάδες δεν αποτελούν εχέγγυα επαναστατικότητος. Η συμπεριφορά των ελίτ καθορίζει την εξέλιξη του Αγώνος. Η χάραξη στρατηγικής, το ξεκάθαρο ιδεολογικό στίγμα, και οι βασικές αρχές της πολιτισμικής και κοινωνικής δυναμικής, αποτελούν την άλφα-βήτα κάθε ανατρεπικού αγώνος. Ενότητα πάνω σε άγνωστες ή/και σαθρές βάσεις θα είναι ευκαιριακή. Η συμπεριφορά καφενείου και οι ανούσιες εκκλήσεις για μία ουτοπική ενότητα δεν έχουν θέση στην Επανάσταση.

    Ιφικράτης

    ReplyDelete
  7. ρε Ιφικράτη πες κάτι γαμώ το φελέκι μου που δεν το ξέρουμε. Το θέμα είναι με ποιόν θα πρωτοξεκινήσουμε;

    ReplyDelete
  8. Οι θρησκείες συντελούν στον σκοπό μιάς φυλής στηνπορεία της στην ιστορία και εξορισμού είναι τελεολογικές. Τι σημαίνει αυτό; πως το τέλος, ο σκοπός είναι η φύση του πράγματος που καθορίζει την πορεία του πρός αυτόν. Συνεπώς η οικονομία που είναι η διαχείριση των πόρων απο τα μέλη μιας φυλής/έθνους εν τέλει μιας κοινωνίας είναι μόνο εργαλείο του προορισμού. Οι οικονομικές ιδεολογίες ή συστήματα στην πράξη αποτελούν οικονομικές θρησκείες όταν επιχειρούν να τις αντικαταστήσουν ή απλώς να τις υποκαταστήσουν. Παραμένουν όμως πνευματικά προϊόντα φυλών ως και εκ τουτου η τελεολογία τους καθορίζει την γεωπολιτική τους δυναμική.Αυτό για να γίνει κατανοητό θα πρέπει να γίνει αποδεκτό πως η φυλή δεν είναι μόνο αίμα αλλά και ψυχή.

    ReplyDelete
  9. Το κράτος δεν ειναι πατρίδα.

    Έιναι η αφαίρεση, ο μεταφυσικός, μυστικιστικός, νομικός μύθος της πατρίδας.

    Οι προλετάριοι εχουν πατρίδα.

    Οι λαικές μάζες όλων των χωρών αγαπούν βαθιά την πατρίδα τους.

    Αυτή ειναι μια φυσική, αληθινή αγάπη.

    Ο πατριωτισμός του λαού δεν ειναι ιδέα, αλλα γεγονός.

    Ο πολιτικός πατριωτισμός, η αγάπη του κράτους ειναι η εκφυλισμένη, μέσω απατηλής αφαιρέσεως έκφραση αυτής της αγάπης, προς όφελος της εκμεταλεύτριας μειοψηφίας..
    Η πατρίδα αντιπροσωπέυει το αδιαφιλονίκητο και ιερό δικαίωμα κάθε ανθρώπου, ομάδας ανθρώπων, ενώσεων,κοινοτήτων, περιοχών, να ζούν, να σκέφτονται, να θέλουν και να δρούν κατα τον τρόπο τους, που γεννήθηκε ως αποτέλεσμα της μακρόχρονης ιστορικής εξέλιξης.

    Υποκλίνομαι λοιπόν μπρος στην παράδοση και την ιστορία των λαών, γιατί είναι το αίμα και η σάρκα, η σκέψη και η θέληση κάθε λαού.

    Γι αυτό, ειλικρινά, είμαι ο πατριώτης όλων των καταπιεσμένων πατρίδων. Έιμαι πατριώτης και διεθνιστής ταυτόχρονα»

    Μιχαήλ Μπακούνιν (Γράμματα για τον Πατριωτισμό,1869)

    ReplyDelete