Wednesday, January 8, 2014

Καμμία εμπιστοσύνη στην κατοχική δικαιοσύνη


Μετά τις νέες αποκαλύψεις για το τραπεζικό έγκλημα στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, και τις αποκαλύψεις Κάντα για τις δωροδοκίες στα εξοπλιστικά προγράμματα, το κλίμα για την κατοχική κυβέρνηση είναι μη-αναστρέψιμο. 

Επειδή όλοι οι εμπλεκόμενοι είναι στελέχη του Πασοκ και της ΝΔ, οι πολίτες, οι δημοσιογράφοι, οι δημόσιοι υπάλληλοι, όλες οι οργανώσεις και τα κινήματα αντιστάσεως, πρέπει να τους αποκαλούν εγκληματική οργάνωση.

Η αστική κυνοβουλευτική δικαιοσύνη δεν πρόκειται να τους χαρακτηρίσει εγκληματική οργάνωση. Είναι δική μας ευθύνη να το κάνουμε μέσα από την καθημερινή επανάληψη αναρτήσεων και σχολίων στο διαδίκτυο και σε όλα τα μμε. 

Πασοκ και ΝΔ πρέπει να αποκαλούνται από τους πρώην και νυν ψηφοφόρους τους εγκληματικές οργανώσεις. 

Ο Κώστας Καραμανλής, ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος, και ο Σημίτης πρέπει να συλληφθούν για σύσταση και διεύθυνση εγκληματικής οργανώσεως, με επαγγελματική και ιεραρχική διάρθωση, και στελέχη τα οποία διέπραξαν σωρεία εγκλημάτων καθ' έξιν και κατ' επάγγελμα.

Οι Έλληνες πολίτες δεν πρέπει να έχουν καμμία εμπιστοσύνη στην αστική κυνοβουλευτική δικαιοσύνη εφ' όσον αρνείται να χαρακτηρίσει το Πασοκ και την ΝΔ εγκληματικές οργανώσεις και να τις θέσεις εκτός νόμου.

No comments:

Post a Comment