Sunday, January 5, 2014

Άρθρο 27 του κυνοβουλευτικού Συντάγματος. Ένα άκρως επικίνδυνο άρθρο για την Εθνική μας Ασφάλεια


Πολλοί Έλληνες επειδή δεν έχουν νομική κατάρτιση δεν κατανοούν τα νομοτεχνικά τερτίπια του Συντάγματος της κυνοβουλευτικής χούντας.

Ας διαβάσουμε προσεκτικώς τον τρόπο με τον οποίο νομιμοποιείται η ξένη στρατιωτική επέμβαση και η συρρίκνωση των συνόρων:
............................

Άρθρο 27: (Μεταβολή στα όρια της Επικράτειας)



1. Kαμία μεταβολή στα όρια της Eπικράτειας δεν μπορεί να γίνει χωρίς νόμο, που ψηφίζεται με την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών. 

2. Xωρίς νόμο, που ψηφίζεται με την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών, δεν είναι δεκτή στην Eλληνική Eπικράτεια ξένη στρατιωτική δύναμη ούτε μπορεί να διαμένει σ' αυτή ή να περάσει μέσα από αυτή.
................................

Το άρθρο 27 είναι έτσι διατυπωμένο που να δημιουργεί στους αδαείς την εντύπωση της νομιμοφάνειας. Επι λέξει, επιβάλλει ότι δεν μπορεί να αλλάξουν τα σύνορα της Ελλάδος χωρίς νόμο που να έχουν ψηφίσει 151 κυνοβουλευτικοί καραγκιόζηδες. 

Ούτε επιτρέπει την εγκατάσταση ξένων στρατευμάτων εν Ελλάδι, χωρίς να την έχουν ψηφίσει 151 κυνοβουλευτικές μαριονέτες.

Δηλαδή, ΑΝ ψηφίσουν την εγκατάσταση ξένων στρατευμάτων στην Πατρίδα μας 151 κυνοβουλευτικοί μειοδότες, τότε συνταγματικώς δεν υπάρχει πρόβλημα!!!

Και φυσικά, η φράση "καμμία μεταβολή στα όρια της Επικράτειας χωρίς νόμο", υπονοεί συρρίκνωση και όχι επέκταση. Με την σύμφωνη γνώμη 151 κυνοβουλευτικών τυχάρπαστων συρρικνώνεται η Επικράτεια. 

Η κυνοβουλευτική αλητεία που συνέταξε αυτό το έκτρωμα, φυσικά και δεν είχε ποτέ στο μυαλό της την επέκταση των Ελληνικών συνόρων προς βορράν ή προς ανατολάς. 

Κανονικώς, αν είχαμε Ελληνικό Σύνταγμα, δεν θα έπρεπε να υπάρχει άρθρο σαν το 27. Το ζήτημα είναι ότι δεν έχουμε Ελληνικό Σύνταγμα, και καλά θα κάνουν κάποιοι ανόητοι να σταματήσουν να μιλούν για αναθεώρηση. Πρέπει να πάμε στην πλήρη κατάργησή του. 

Και αν στο μελλοντικό Ελληνικό Σύνταγμα, προβλεφθεί άρθρο που να αναφέρεται στην μεταβολή των ορίων της Επικρατείας, αυτό το άρθρο θα μιλά ξεκάθαρα για επέκταση των ορίων. Η σκέψη για συρρίκνωση θα τιμωρείται ως προπαρασκευαστική πράξη εσχάτης προδοσίας. 

151 ανεύθυνοι κυνοβουλευτικοί πολιτικάντηδες, δεν επιτρέπεται να δικαιούνται να αλλάξουν τα όρια της Ελληνικής Επικρατείας, ούτε να επιτρέψουν εγκατάσταση ξένων στρατευμάτων. 

Το άρθρο 27 του ισχύοντος Συντάγματος είναι άκρως ανθελληνικό και άκρως επικίνδυνο για την Εθνική μας Ασφάλεια.

Ας δώσουν προσοχή οι αναγνώστες στο τέχνασμα της νομιμοφάνειας, "καμμία μεταβολή χωρίς νόμο της απολύτου κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας".  Αυτό το τέχνασμα έχει σκοπό να συγκαλύψει το γεγονός της προδοσίας, ήτοι ότι το ισχύον Σύνταγμα της Ελλάδος ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ σε 151 ανεύθυνους κυνοβουλευτικούς ευρωλιγούρηδες να ψηφίσουν νόμο που θα νομιμοποιεί την στρατιωτική κατοχή της Πατρίδος μας, και την συρρίκνωση των συνόρων.  

2 comments:

  1. Νομιμοποίηση της προδοσίας. Όποιος έχει στραφεί εναντίον τους νομικά και νομίζει ότι κάνει αγώνα στην ουσία κοροϊδεύει ή τον εαυτό του ή πατριώτες που παρασυρόμενοι νομίζουν οτι έτσι γίνεται ο αγώνας εναντίον του καθεστώς.
    Μπάχαλο είναι τα πάντα σρην χώρα επίτηδες οι νόμοι, το σύνταγμα, δικαιώματα εργασίας κτλ έτσι αποφασίζουν κατα το δοκούν.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Δε διαφωνώ αλλά τι να κάνουμε; Με ποιο τρόπο θα κανουμε πράξη την Αντίσταση; Με αυτον τον τροπο παμε θελουμε δε θελουμε σε πολεμο....

      Delete