Wednesday, January 8, 2014

Χρειαζόμαστε την βοήθειά σου στην προπαγανδιστική εκστρατεία κατά της ευρωτραπεζικής πανώλης



Για την επιτυχή διεξαγωγή της Πατριωτικής προπαγάνδας κατά του ευρώ και της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, χρειαζόμαστε εδώ και τώρα ευρηματικά συνθήματα. Συνέβαλε και εσύ με την ευρηματικότητά σου.

Χρειαζόμαστε άμεσα βίντεο με μουσική υπόκρουση που να δείχνουν πολίτες να ψάχνουν για φαγητό στα σκουπίδια λόγω του ευρώ, και ταυτοχρόνως χαρούμενες οικογένειες γύρω από ένα γιορτινό τραπέζι λόγω της δραχμής.

Καλώ όλους τους συμπολεμιστές να βοηθήσουν η πατριωτική προπαγάνδα να αποκτήσει εικόνα και ήχο, και νέα ευρηματικά συνθήματα.

Καλή ιδέα είναι να γυριστούν ολιγόλεπτα βίντεο με απλούς πολίτες και μία ερασιτεχνική κάμερα, με καλοδουλεμένους διαλόγους, όπου να κατηγορούν την Ε.Ε. και το ευρώ, και να εκθειάζουν την Εθνική Ανεξαρτησία και την δραχμή.

Χρειαζόμαστε πολλές ηλεκτρονικές αφίσες των συνθημάτων μας κατά της Ε.Ε. Χρειαζόμαστε την βοήθεια όλων των Ελληνικών ιστοσελίδων και ιστολογίων στην διάδοση της προπαγανδιστικής μας εκστρατείας.

Σε κάθε περίπτωση η προπαγάνδα μας πρέπει να αποκαλύπτει στον Λαό το αδιέξοδο του ευρώ και του μνημονίου, και συνάμα την σωτηρία με την δραχμή και την ακύρωση του μνημονίου. Τα προπαγανδιστικά μας μηνύματα πρέπει να συνοδεύωνται από βίντεο και κατάλληλη μουσική υπόκρουση.

Όταν μιλάμε για ευρώ η εικόνα θα δείχνει Έλληνες να ζητιανεύουν. Μητέρες να κλαίνε επειδή τα παιδιά τους δεν έχουν να φάνε. Αρρώστους να ψυχορραγούν χωρίς φάρμακα. Πρόσωπα σκυθρωπά, εξοργισμένα.

Για να χαρακτούν στην μνήμη των θεατών αυτές οι εικόνες, πρέπει να συνδέσουμε την εξαθλίωση με το χαρτονόμισμα του ευρώ. Όλοι οι πρωταγωνιστές των βίντεο θα καταριούνται το ευρώ και το 4ο Ράιχ.

Αντιθέτως τα βίντεο με την δραχμή θα δείχνουν Έλληνες χαμογελαστούς, καλοντυμένους, να κάνουν οικογενειακώς τα ψώνια στα καταστήματα, προτιμώντας τα Ελληνικά προϊόντα. Θα δείχνουν εικόνες από νοσοκομεία με προσωπικό που εξυπηρετεί άψογα τους ασθενείς, παιδιά που μελετούν σε υπερσύγχρονα σχολεία. Πρόσωπα ευχάριστα, γεμάτα αυτοπεποίθηση. Το εθνικό χαρτονόμισμα θα συνοδεύει τις εικόνες με κατάλληλη μουσική υπόκρουση.

Βασική αρχή της προπαγάνδας μας είναι να παρουσιάζουμε τα πολιτικά γεγονότα με όρους πολέμου: εισβολή, κατοχή, 4ο Ράιχ, ολοκαύτωμα, γενοκτονία, γκάουλάιτερς, υποδούλωση του Ελληνικού Λαού, λεηλασία, ληστοσυμμορία, εχθρός του λαού, δωσίλογοι, πραξικόπημα.

Σε ό,τι αφορά τους γλοιώδεις μνημονιακούς πολιτικούς, που δηλώνουν ότι δεν τους ενδιαφέρει η απώλεια της εθνικής κυριαρχίας, η αντιμνημονιακή προπαγάνδα πρέπει να εξεγείρει τα πάθη του Λαού σε σημείο να θέλει να τους παραπέμψει σε λαϊκά δικαστήρια.

Η διάδοση ειδήσεων και φημών ότι υπεξαίρεσαν δημόσιο χρήμα από γηροκομεία, ορφανοτροφεία, νοσοκομεία, δήμους, σχολεία κλπ, και τα έβγαλαν στο εξωτερικό, μαζί με εικόνες εξαντλημένων ηλικιωμένων και λιπόσαρκων παιδιών, κατ’ επανάληψη, θα προκαλέσει την οργή του κόσμου.

Βασική αρχή της προπαγανδιστικής μας εκστρατείας είναι το συναίσθημα. Η αντιμνημονιακή προπαγάνδα πρέπει να διεγείρει την οργή για τους δωσίλογους και την ελπίδα για το εθνικό νόμισμα. Δεν προσπαθεί να πείσει. Προσπαθεί να εξεγείρει. Σε μία μάχη ζωής ή θανάτου τα λογικά επιχειρήματα κατά του μνημονίου από ένα σημείο και μετά αντί να βοηθούν, κάνουν τεράστιο κακό στον Λαό διότι δεν τον βοηθούν να εξεγερθεί.

Τώρα δεν είναι η ώρα για λεπτομερείς οικονομικές αναλύσεις. Τώρα είναι η ώρα της συγκινησιακής φορτίσεως. Η δραχμή είναι το απόλυτο φώς, η μοναδική σωτηρία. Το ευρώ είναι το απόλυτο σκοτάδι, ο απόλυτος εχθρός του Λαού.

Τα αντιμνημονιακά κόμματα είναι οι πατριώτες και σωτήρες της Ελλάδος. Τα φιλομνημονιακά κόμματα οι προδότες και δωσίλογοι.

Δεν υπάρχουν ενδιάμεσες αποχρώσεις. Όποιος δεν είναι μαζί μας, είναι εναντίον μας. Όποιος δεν είναι με το εθνικό νόμισμα είναι με το χάος. Όποιος αρνείται την Εθνική Ανεξαρτησία και την έξοδο από την ΟΝΕ είναι πράκτορας γερμανικών συμφερόντων.

Όποιος ψηφίσει Πασοκ, ΝΔ, ΔΗΜΑΡ ή άλλο φιλομνημονιακό κόμμα είναι εχθρός του Λαού.

1 comment:

  1. http://www.tovima.gr/society/article/?aid=555077
    χθες εγινε μια αποπειρα να σπασει η απαγορευση.......

    ReplyDelete