Friday, January 10, 2014

Όσο πάει χειροτερεύει η κατάσταση με τον Σύριζα


Όσο πάει η κατάσταση χειροτεύει με τον Σύριζα. Σφιχταγκαλιάζεται συνεχώς με την ορθόδοξη εκκλησία. 

Η συνεργασία της ΧΑ και του Σύριζα με την ορθόδοξη εκκλησία αποτελεί θανάσιμο κίνδυνο για την ίδια μας την ζωή. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε στην ορθόδοξη εκκλησία να εξαπλώσει την επιρροή της στα αριστερά και στα εθνικιστικά κόμματα. Αποτελεί casus belli για εμάς. 

Όσο ο αριστερός διεθνισμός και ο δεξιός εθνικισμός ταυτίζονται με την ορθόδοξη εκκλησία δεν μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι.  

Αριστεροί και εθνικιστές, μας καλούν να κατανοήσουμε ότι το κάνουν για ψηφοθηρικούς λόγους. 

Απάντηση: Και εμείς τους καλούμε να κατανοήσουν ότι θα τους πολεμήσουμε για λόγους επιβιώσεως. 

Αν οι Έλληνες στο θρήσκευμα δεν οργανωθούν σε αυτοτελές πολιτικό φορέα, θα αντιμετωπίσουν ολομέτωπη επίθεση και από την ΧΑ, και από τον Σύριζα. 

Οι πολιτικοί μας αντίπαλοι δεν ορρωδούν προ ουδενός. 

Δηλώσεις Τσίπρα κατά την συνάντησή του με τον Βαρθολομαίο:

"Πιστεύουμε ότι η αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο αλλά και η αλλαγή της μεταναστευτικής πολιτικής είναι δύο σημεία στα οποία συμπλέουν οι θέσεις της Ευρωπαϊκής Αριστεράς με τις αξίες της Ορθόδοξης Εκκλησίας".

5 comments:

  1. Μπα ! Τι μαθαινουμε ? Η ορθόδοξη εκκλησία ειναι κατά του εθνικισμού ? χαχαχαχαχααχα τελικά οι πατριώτες θα αναγκαστούν να διαλέξουν ή τον ελληνισμό ή τον χριστιανισμό.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Το πιο πιθανόν είναι να κατηγορήσουν τους παπάδες, αρχιεπισκόπους και πατριάρχες που τα λένε όλα αυτά ότι είναι μασόνοι και αντίχριστοι. Άστο μην το ψάχνεις, ότι και να τους λέμε πάντα κάποια ανοησία βρίσκουν προκειμένου να μην ξεκολλήσουν από την ιουδαϊκή αίρεσή τους. Βλέπεις εδώ αυτό που λέει η Χρυσή Γαυγή στις θέσεις της:

      "Η Χρυσή Αυγή αντιτίθεται στον διαχωρισμό Εκκλησίας-Κράτους. Επιδιώκει την αποκατάσταση του κύρους της Εκκλησίας και την άμεση κάθαρση του κλήρου από κάθε παρακμιακό και διεθνιστικό στοιχείο."

      http://www.xryshaygh.com/index.php/kinima/thesis

      Προφανώς θεωρούν όλους αυτούς "παρακμιακά και διεθνιστικά στοιχεία".

      Delete
    2. Ο ίδιος ο χριστιανισμός δεν είναι διεθνιστικός;

      Επιστολή προς Κολοσσαείς 3:11
      ὅπου οὐκ ἔνι Ἕλλην καὶ Ἰουδαῖος, περιτομὴ καὶ ἀκροβυστία, βάρβαρος, Σκύθης, δοῦλος, ἐλεύθερος, ἀλλὰ τὰ πάντα καὶ ἐν πᾶσιν Χριστός.

      Delete
    3. @11:21 Ανάλογα ποια διαθήκη βάζεις. Υπάρχει η παλαιά διαθήκη που είναι εθνικιστική, αλλά του εβραϊκού εθνικισμού/σιωνισμού. Γι'αυτό υπάρχουν πολλοί "λευκοί" ιουδαιοχριστιανοί (κυρίως στην Αμερική και κυρίως της Κου Κλουξ Κλαν) που προσπαθούν να ξεγελάσουν τους άλλους και περισσότερο τους εαυτούς τους λέγοντας ότι είναι οι πραγματικοί ιουδαίοι της Παλαιάς Διαθήκης με κάτι τέτοιες γελοίες θεωρίες όπως τον Βρετανικό Ισραηλισμό. Όλοι τους είναι για το ψυχιατρείο βέβαια. Ευτυχώς δεν έχουμε τόσο καμμένους χριστιανούς στην Ελλάδα, τουλάχιστον ακόμη.

      Delete
  2. Τούτες οι αγκαλιές μας προκαταλαμβάνουν για το γεγονός οτι ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταλάβει στο άμεσο μέλλον την εξουσία.

    ReplyDelete