Monday, January 13, 2014

Πρέπει να αποβάλλουμε τάχιστα την λογική της αναθέσεως, διαφορετικά ο κυνοβουλευτικός κρετινισμός θα μας πάρει στον τάφο του



Σήμερα στην εκπομπή Μακελειό του Σ. Χίου, έκανε τηλεφωνική παρέμβαση ο εκπρόσωπος της ΧΑ, Η. Κασιδιάρης.

Επειδή του μιλούσαν πολλοί ταυτοχρόνως, και επειδή ως διωκόμενος έπρεπε να ακουστεί η δική του άποψη, όταν έκανα την δική μου παρέμβαση δεν ήθελα να συγκρουστώ μαζί του.

Ήταν ένα ασυγχώρητο λάθος λόγω συναισθηματισμού. Απο την πλευρά μου προσπάθησα να του πω να σταματήσει το τροπάρι "έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη" διότι θα το πληρώσει ακριβά. Αντί να δώσει βάση στην προτροπή μου, όχι μόνον δήλωσε ότι δεν δέχεται συμβουλές από τρίτους, αλλά και ότι δεν θέλει να ακούει "καραγκιοζιλίκια για αντάρτικο πόλεως".

Ο εκπρόσωπος της ΧΑ αφού απαξίωσε με απαράδεκτο τρόπο τον ΕθνικοΑπελευθερωτικό Αγώνα, κατέληξε ότι θα κάνει μήνυση στην εφημερίδα Έθνος και στον Μπόμπολα για αυτά που του προσάπτει περί χρήσεως ναρκωτικών...Και όλα αυτά την στιγμή που δηλώνει ότι ζούμε κάτω από μία χούντα.

Αντί το κόμμα του κ. Κασιδιάρη να προτρέπει τον Λαό να μεταφερθεί η αντιστασιακή πάλη στους δρόμους, έξω από το κυνοβούλιο, καλεί τους οπαδούς του να έχουν εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη, στις μηνύσεις, στις αγωγές, και στις εκλογές.

Επειδή η βλακεία είναι ανίκητη, καλώς θα πράξουν οι ψηφοφόροι του εν λόγω κόμματος να απομακρυνθούν από την λογική της αναθέσεως. Έχουν αναθέσει να τους σώσουν και να τους εκπροσωπήσουν άσχετοι με την πολιτική, οι οποίοι δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να δηλώνουν υποταγή στην κατοχική νομιμότητα.

Θα υπενθυμίσω το άρθρο που είχα γράψει τον Μάρτιο του 2012 με τίτλο "Ένα αληθινά ανατρεπτικό κίνημα δεν φοβάται για το αν θα τεθεί εκτός νόμου από τους τυράννους. Δημιουργεί την δική του νομιμότητα".

Όταν έκλεισε το τηλέφωνο ο κ. Κασιδιάρης δήλωσα ότι δεν γνωρίζει από πολιτική. Σκοπός μου δεν ήταν να απαξιώσω την προσωπικότητά του. Τόσα ξέρει, τόσα λέει. Άλλωστε είναι νέος πολιτικός.

Αυτό που απαξιώνω είναι η στάση όλης της αντιπολιτεύσεως, ΚΚΕ, Συριζα, ΑΝΕΛ, Χρυσής Αυγής. Με την στάση τους αποθρασύνουν την κυνοβουλευτική χούντα.

Έπρεπε όλοι να δηλώνουν ότι δεν υφίσταται ανεξάρτητη δικαιοσύνη, ούτε ελληνική δικαιοσύνη. Όσοι δέχονται ότι υπάρχει ανεξάρτητη ελληνική δικαιοσύνη, θα πρέπει να αποδέχωνται αδιαμαρτύρητα και τις φυλακίσεις των βουλευτών τους.

Όταν ο κ. Κασιδιάρης ερωτήθη από τον κ. Ησαΐα Κωνσταντινίδη, γιατί δεν παραιτούνται οι βουλευτές της ΧΑ, ο εκπρόσωπος της ΧΑ είπε ότι έτσι θα δημιουργηθεί μεγαλύτερο πρόβλημα στον Ελληνικό Λαό. Δεν κατενόησα την λογική του επιχειρήματος, αλλά είναι προφανές ότι η ΧΑ έχει ταυτίσει τον πολιτικό αγώνα με τις εκλογές και το κυνοβούλιο.

Όπως μου είπε μετά την εκπομπή ο κ. Κωνσταντινίδης, ο Σαμαράς είναι ο πιό τυχερός πρωθυπουργός στον κόσμο. Έχει απέναντί του μία αντιπολίτευση για γέλια και για κλάματα. Συμφωνώ.

Όποιος δεν αμφισβητεί το μονοπώλιο της βίας και των δικαστηρίων που κατέχει η ληστοσυμμορία Σαμαρά, είναι άξιος της μοίρας του. 

43 comments:

  1. Τζάμπα τους τα λες όλα αυτά, Ιφικράτη. Έχουν μια λογική που λέει ότι αν κάποιος μιλήσει για κάτι που δεν είναι σύμφωνο με την κατοχική νομιμότητα, τότε κλείνουν τα αυτιά τους και δεν τον ακούνε. Δυστυχώς, αυτοί το πιστεύουν πραγματικά ότι το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και η κατοχική δικαιοσύνη θα τους δικαιώσει...

    ReplyDelete
  2. Περιττό να πω ότι ο Κασιδιάρης έχει κάνει ένα σωρό μηνύσεις προς δημοσιοκάφρους όπως τον Πρετεντέρη και εφημερίδες γι'αυτά που έλεγαν για τη ΧΑ περί μαφίας και άλλων. Τίποτα δεν έκαναν γι'αυτό, δεν τους πήγαν με αυτόφωρο όπως λέει ο νόμος. Αυτό το παραδέχτηκε και ο ίδιος, και όμως συνεχίζει την ίδια ιστορία.

    ReplyDelete
  3. "Δεν κατενόησα την λογική του επιχειρήματος, αλλά είναι προφανές ότι η ΧΑ έχει ταυτίσει τον πολιτικό αγώνα με τις εκλογές και το κυνοβούλιο."

    Η ηγεσία της ΧΑ έχει ταυτίσει τον πολιτικό αγώνα με τους κυνοβουλευτικούς μισθούς, γι' αυτό δεν παραιτούνται. Οι καλές αμοιβές τους διέφθειραν. Εφόσον πληρώνονται πίσω από τα σίδερα, δεν υπάρχει πρόβλημα.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.
      ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

      Delete
    2. Πως δεν πληρώνονται, ηλίθιε; Είναι ακόμη βουλευτές. Ανεστάλη η κρατική χρηματοδότηση της ΧΑ, όχι οι μισθοί.

      Delete
    3. Σκατομαλακα τους κοψαν τους μισθους των προφυλακισμενων,πανιβλακα.
      ΜΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ.

      Delete
    4. Είσαι παραπληροφορημένος και πάνω απ' όλα ένας βλαξ. Οι βουλευτές που κρίθηκαν προφυλακιστέοι έχουν ακόμη τους μισθούς τους. Είσαι ο υποδειγματικός χρυσαυγίτης: ανάγωγος, ανεπίδεκτος μαθήσεως, και σκέτος βάρβαρος.

      Delete
    5. Ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια.
      Θα συμφωνισω με ολους τους χαρακτηρισμους που μου αποδιδεις(ναι ακομα και με το βλαΞ) αλλα για το αναγωγος εχω μια μικρουλα ενσταση.
      Εσυ αρχισες τα κοσμιτικα επιθετα.
      Και μην ξεχνας το στιχο του Καβαφη" και αυτοι οι βαρβαροι ηταν μια καποια λυσις"

      Delete
    6. Εννοουσα "συμφωνησω"

      Delete
    7. Ποιος έγραψε το "ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ", κύριε;

      Delete
    8. Σας προσβαλα αξιοτιμε?
      Το ανακαλω.

      Delete
    9. Συνεχιστε να απλωνετε βουτηρο στο ψωμι του καθεστωτος αγαπητε.
      Εχετε καθε δικαιωμα.
      ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ εχουμε αλλωστε.

      Delete
    10. Για τον 16/4:27. Tο ''χρυσαυγίτης'' αρκεί.Οι επεξηγήσεις περιττεύουν.

      Delete
  4. Ο Κασιδιάρης είπε επίσης ότι όποιος θέλει να κάνει αντάρτικο πόλεως να σηκωθεί απ' τους καναπέδες και τα τηλεοπτικά στούντιο και να πάει στα βουνά. Λοιπόν Ιφικράτη; διαφωνείς;

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ειλικρινώς δεν ήξερα ότι το αντάρτικο πόλεως γίνεται στο βουνό. Τώρα το έμαθα.

      Όσοι κυνοβουλευτικοί εκπρόσωποι καταδικάζουν τον επαναστατικό αγώνα δεν δικαιούνται να ειρωνεύωνται όσους καλούν σε επαναστατικό αγώνα.

      Η ΧΑ ως κυνοβουλευτικό κόμμα αποκαλεί τρομοκρατία την επανάσταση. Για την ΧΑ όπως και για την ληστοσυμμορία Σαμαρά, οι επαναστάτες θεωρούνται τρομοκράτες.

      Προσπάθησα να πείσω τον κ. Κασιδιάρη να σταματήσει τις γελοιότητες του τύπου "έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη", για καλό δικό τους.

      Δεν θέλουν να ακούσουν, έχει καλώς. Ως εκπρόσωπος μίας εντελώς διαφορετικής κοσμοαντιλήψεως όφειλα να καταθέσω την διαφωνία μου στις πρακτικές της ΧΑ διότι είμαστε σε τροχιά συγκρούσεως με όσους ειρωνεύονται τους επαναστάτες και όσους υβρίζουν την επανάσταση.

      Η λογική του σχολίου μου δεν είχε στόχο να μειώσει την προσωπικότητα του κ. Κασιδιάρη, αλλά να δημιουργήσει ακόμη μεγαλύτερο χάσμα μεταξύ μας. Η ανησυχία μου έγκειται στο ότι σε περίπτωση που ξεσπάσει εξέγερση, εκτός από τα συστημικά κόμματα Πασοκ-Νδ και τους πραιτωριανούς, η επανάσταση θα έχει απέναντί της οπαδούς του Σύριζα και της ΧΑ.

      Το δικό μου καθήκον είναι να αποψιλώσω τις γραμμές του εχθρού, και να πυκνώσω τις γραμμές των επαναστατών.


      Ιφικράτης

      Delete
    2. "Για την ΧΑ όπως και για την ληστοσυμμορία Σαμαρά, οι επαναστάτες θεωρούνται τρομοκράτες."

      Θέλω να σε ρωτήσω κάτι. Θεωρείς ότι οι τρομοκράτες είναι επαναστάτες;

      Delete
  5. Δείτε την ηλιθιότητά τους τους εδώ:

    http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/mhnush-chrushs-aughs-se-samara-gia-eschath-prodosia

    ReplyDelete
  6. Ιφικράτη φίλε μου πολύ καλά μίλησες, είναι ισχυρογνώμων, μόνο η δικιά τους γνώμη είναι σωστή, άλλες γνώμες δεν δέχονται. Από την άλλη έλα στην θέση τους, πλησιάζουν εκλογές, ίσως περιμένουν κάτι από αυτές. Το θέμα είναι θα φτάσουν ως εκεί? και άμα όχι τι θα κάνουν? μηνύσεις ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ενω ο Ιφικρατης ειναι διαλλακτικος.
      ΥΓ Το σωστο ειναι "ειναι ισχυρογνωμΟΝΕΣ"

      Delete
  7. δεν έχουν καμία σχέση με τον εθνικισμό είναι κρατιστές και ακροδεξιοί

    ReplyDelete
    Replies
    1. Δηλαδη οι εθνικιστες πρεπει να ειναι αντικρατιστες?
      ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

      Delete
    2. Είπε τέτοιο πράγμα; Απλώς περιέγραψε την φασιστική ιδεολογία της ΧΑ, την οποία είναι κρατιστική. Είναι γνωστό σε όσους γνωρίζουν την φασιστική ιδεολογία.

      Delete
    3. 2:48 Εθνικοσοσιαλιστική, όχι φασιστική είναι. Έχει διαφορά το ένα με το άλλο. Ο φασισμός του Μουσολίνι λέει ότι το κράτος είναι πάνω από όλα και ορίζει την φυλή και την πατρίδα, ενώ ο εθνικοσοσιαλισμός ότι το κράτος είναι το μέσο για την υπεράσπιση της φυλής μόνο, και η φυλή είναι πάνω από όλα.

      Delete
    4. Αν το κράτος δεν υπηρετεί το έθνος οποίος ειναι ακροδεξιός κρατιστής δλδ, ειναι και εναντίον του έθνους.
      Ο ακροδεξιός ειναι κατά της οποιασδήποτε λαϊκής επανάστασης είτε η αντίσταση είναι απο αριστερούς είτε είναι απο πατριώτες ακόμα και σε περίοδο κατοχής.
      Ο ακροδεξιός δεν επαναστατεί ποτέ, ακόμα και αν οι ευρωπαίοι Γερμαναράδες μπούν να επιβάλουν την "τάξη" με τα όπλα.

      Delete
    5. 4:56, Θες να πεις ότι ο Γερμανικός εθνικοσοσιαλισμός δεν ήταν κρατιστικός στην πράξη; Προφανώς είχε κρατιστικά στοιχεία.

      Delete
  8. Συγγνώμη κύριε Ιφικράτη, αλλά δεν είναι δυνατόν να περιμένετε από άτομο εις βάρος του οποίου εκκρεμεί δικαστική υπόθεση να υποστηρίξει ανοικτά τον ένοπλο Αγώνα, θα ήταν κάτι περισσότερο από ηλιθιότητα, πόσο μάλλον λαμβάνοντας υπ'όψιν ότι διώκεται καθαρά λόγω ιδεολογίας. Ο ρόλος που έχουν επιλέξει αυτοί οι άνθρωποι είναι αυτός του πολιτικού Στρατιώτη, δεν μπορείτε να τους κατηγορήσετε γι'αυτό (εξάλλου κι εσείς έχετε επιλέξει ανάλογο δρόμο). Σας υπενθυμίζω ακόμα πως και ο Ιωάννης Μεταξάς όπως και ο Αδόλφος Χίτλερ ξεκίνησαν από το κυνοβούλιο και σίγουρα πορεύθηκαν σύμφωνα με τους κανόνες του για κάποιο διάστημα, αυτό δεν σημαίνει πως έτρεφαν κάποια αγάπη για τον κυνοβουλευτισμό. Επίσης είναι πράγματι μεγάλο σφάλμα να καταδικάζουμε συλλήβδην όλους τους δικαστικούς, σίγουρα, όπως υποστήριξε και ο κύριος Κασιδιάρης, κάποιοι εξ'αυτών είναι τίμιοι. Προσωπικά, και αυτό διότι δεν βλέπω άλλη πιθανή έξοδο από την αηδία του σημερινού κυνοβουλευτισμού (το ένοπλο κίνημα θα ήταν μάλλον αποτυχημένο λόγω του παρόντος εναγκαλισμού του ΝΑΤΟ), η Χρυσή Αυγή (και κατόπιν των διώξεων) αποτελεί μονόδρομο (τουλάχιστον εκλογικά). Σίγουρα πάντως καλύτερη επιλογή από αυτή του ΣΥΡΙΖΑ, του οποίου έχετε υπάρξει υποψήφιος. Γι'αυτό καλό θα ήταν να αναθεωρήσετε κι εσείς και να διαλέξετε επιτέλους στρατόπεδο. Πρώτα η Πατρίς κι έπειτα η οποιαδήποτε άλλη ιδεολογία.

    Υ.Γ. 1 : Προσωπικά προτιμώ να είμαι ανέντακτος, η προτίμηση προς τη Χρυσή Αυγή αφορά καθαρά τις εκλογικές δυνατότητες, που οφείλω να αξιοποιήσω, τουλάχιστον στην παρούσα κατάσταση.

    Υ.Γ. 2 : Οι περισσότερες απόψεις σας, συμπεριλαμβανομένου του ενόπλου Αγώνος, με βρίσκουν σύμφωνο (πλην αυτής περί Χριστιανισμού και κάποιων άλλων, κυρίως οικονομικών) και συγχαρητήρια για το έργο σας.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Κάθε φορά που ασκώ κριτική στον κυνοβουλευτικό κρετινισμό, οι διαφωνούντες μάλλον δεν διαβάζουν προσεκτικώς αυτά που γράφω, αποδεικνύοντας ότι όχι μόνον δεν ξέρουν από πολιτική, αλλά μάλλον δεν θέλουν να μάθουν πολιτική.

      Αγαπητέ ανώνυμε 2.50, η ένοπλη εξέγερση είναι το τελευταίο στάδιο μίας μακράς επαναστατικής διαδικασίας. Δεν είναι το πρώτο. Υπάρχει σύνδεσμος στο άρθρο που εξηγεί ωρισμένα στοιχειώδη ζητήματα επαναστατικής πολιτικής.

      Όποιος θέλει να ασχοληθεί σοβαρώς με την πολιτική, καλό είναι αν δεν ξέρει κάτι, να ρωτάει και να μαθαίνει(αναφέρομαι στον κ. Κασιδιάρη, όχι σε σας)

      http://www.iphicratisamyras.com/2012/03/blog-post_16.html

      Ιφικράτης

      Delete
  9. Ιφικράτη, δεν σχετίζεται άμεσα με το θέμα, αλλά ήθελα να σε ρωτήσω ποια είναι η γνώμη σου για τον Αδόλφο Χίτλερ.
    Όχι ως προς τον πόλεμο που διεξήγαγε απέναντι στην Ελλάδα και την κατοχή, αλλά ως προσωπικότητα του δικού του Έθνους και κατ' επέκταση ως ''ιερή αγελάδα'' των απανταχού Φυλετιστών.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Θα περιμενεις ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.

      Delete
  10. http://www.youtube.com/watch?v=1CQAco5VgJM

    9:05, Ο διάλογος μεταξύ του κ. Αμυρά και του κ. Κασιδιάρη ξεκινάει.

    ReplyDelete
  11. Ιφικρατη σε παρακαλω πολυ εξηγησε μου κατι.
    Θυμαμαι οταν μας εδειχνες τα στιγμιοτηπα απο τη συλληψη του αναρχικου Ρωμανου οπου εβριζε και εφτυνε τις καμερες(και καλως) και σχολιαζες "μακαρι και οι εθνικιστες να εδειχναν το ιδιο αγωνιστικο μενος".
    Μετα ομως, στα στιγμιοτηπα της συλληψης Κασιδιαρη, οπου εκανε ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια σχολιαζες οτι αυτες δεν ειναι σοβαρες συμπεριφορες, δεν ξερουν οι "φασιστες" απο πολιτικη κτλ.
    Που ακριβως ειδες τη διαφορα?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ο Ρωμανός εκπροσωπεί τον εαυτό του και την αναρχική του οργάνωση. Ο Κασιδιάρης εκπροσωπεί κοινοβουλευτικό κόμμα και ψηφοφόρους. Βασική διαφορά.

      Το δε αγωνιστικό μένος στο οποίο αναφέρομαι, δεν αφορούσε τις ύβρεις και το πτύσιμο. Αφορούσε τον ένοπλο αγώνα και την απαλλοτρίωση τραπεζών.

      Ιφικράτης

      Delete
    2. Αν και δεν μπορω να πω οτι με ικανοποιησε πληρως η απαντηση, παραυτα την αποδεχομαι.
      ΧΑΙΡΕ

      Delete
  12. "Η ανησυχία μου έγκειται στο ότι σε περίπτωση που ξεσπάσει εξέγερση, εκτός από τα συστημικά κόμματα Πασοκ-Νδ και τους πραιτωριανούς, η επανάσταση θα έχει απέναντί της οπαδούς του Σύριζα και της ΧΑ."
    Ιφικρατη αν θυμαμαι καλα σε καποια εκπομπη(μαλλον του Χιου) ειχες ρωτησει τον Κας πως θα εβλεπε μια εθνικιστικη ενοπλη επανασταση και αυτος σου απαντησε οτι σε καμια περιπτωση δεν θα ηταν ΕΝΑΝΤΙΟΣ.
    Εκεινη την μερα την θυμαμαι πολυ καλα γιατι η διαθεση μου ειχε ανεβει στα ουρανια.
    Μετα την σκοτωσες σιγα σιγα.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μάλλον κατασκευάζεις φανταστικές συνομιλίες. Ουδέποτε έχει κάνει τέτοια δήλωση στέλεχος της ΧΑ, στις εκπομπες που εμφανίστηκα εγώ.

      Το αντίθετο έγινε απ' αυτό που λές. Ματθαιόπουλος και Κασιδιάρης δήλωσαν ξεκάθαρα ότι είναι αντίθετοι σε κάθε είδους επανάσταση.

      Ιφικράτης

      Delete
    2. Θα μου δωσεις λιγο χρονο να την βρω.
      Παντως θυμαμαι χαρακτηριστικα οτι μετα απο αυτα τα σχολια καποιοι στο πανελ αρχισαν να λενε "μα τι ειναι αυτα που ακουμε για καλασνικοφ και G3"κτλ.
      Παντως θελω να πιστεψεις οτι οι προθεσεις μου ειναι αγνες και το μονο που επιθυμω ειναι η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.
      Η ΕΝΟΠΛΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.
      Και οπως ειπε καποιος μεγαλος στοχαστης "πρεπει να σταματησουμε ολες αυτες τις συζητησεις περι πρακτορων και εγκαθετων"
      ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ

      Delete
  13. Ιφικρατη ποτε θα ξαναβρεθεις στην Κατερινη?
    Την προηγουμενη φορα δηστυχως δεν μπορεσα να σε συναντησω λογω επιπλοκων της εγκυμοσυνης της συζυγου.
    Τωρα ομως που ηρθε ο γιος (μετα απο τρεις κορες) ειμαι επιτελους "πατερας" (συμφωνα με τους Λακεδαιμονιους) και ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μάλλον τον Φεβρουάριο θα επισκεφθώ και πάλι την όμορφη Κατερίνη.

      Ιφικράτης

      Delete
    2. Αντε με το καλο.
      ΥΓ Ομορφη δεν ειναι ,αλλα θα την κανουμε,αφου την μετονομασουμε σε ΔΙΟΝ.

      Delete
    3. Το γνήσιο όνομα της πόλης είναι Άτηρα.

      Delete
    4. Δεν το εχω ξανακουσει αυτο.
      Δωσε και αλλες πληροφοριες σε παρακαλω.

      Delete
    5. 6:04, http://lefteria.blogspot.com/2012/11/blog-post_6002.html

      Delete
  14. Δείτε όλη την εκπομπή εδώ:

    http://www.youtube.com/watch?v=D8pyZnecVm4

    ReplyDelete