Thursday, January 2, 2014

Κάτι τέτοιες ειδήσεις με κάνουν να αναπολώ το μπολσεβίκικο παρελθόν μου


Εν μέσω γενικευμένης κρίσεως, ο δωσίλογος Α. Δαβάκης, υφυπουργός αμύνης, ιδιωτικοποιεί τα ΚΨΜ. Με το πρόσχημα ότι έτσι θα δημιουργηθούν θέσεις εργασίας και θα απαλλαχθούν μάχιμοι στρατιώτες από τα ΚΨΜ.

Η κλοπή εισοδήματος από τους στρατιώτες και τις οικογένειές τους, και η μεταφορά πλούτου σε ιδιωτικές εταιρείες βαπτίζεται "ανάπτυξη". Εις ό,τι αφορά την απελευθέρωση των μάχιμων στρατιωτών, σε κάθε κλάση χαρακτηρίζονται Ι2,Ι3, Ι4, ένα σωρό άτομα. Μπορούν αυτοί να αναλάβουν τα ΚΨΜ.

Θυμάμαι την θητεία μου στο στρατό και στο κέντρο εκπαιδεύσεως. Έβλεπα συνεχώς στρατιώτες να ζητάνε "τράκα", είτε τσιγάρα, είτε ψιλά για να αγοράσουν έναν καφέ. 

Τα είδη στα ΚΨΜ πρέπει να πωλούνται στο κόστος, με μηδενικό κέρδος. Οι μονάδες ΚΨΜ δεν προσφέρονται για κερδοσκοπία, όντας μονοπώλιο μέσα στα στρατόπεδα. 

Πάντως ευχαριστώ τον υφυπουργό Δαβάκη, που μου υπενθύμισε γιατί πρέπει να μισώ τον φιλελευθερισμό. 

Λένιν που σας χρειάζεται...

21 comments:

  1. ΕιδωλολάτρηςJanuary 2, 2014 at 1:49 PM

    ρε ουστ, γαμώ τον Λένιν σου

    ReplyDelete
  2. Νόμιζα ότι ήσουν υπέρ της ιδιωτικοποίησης.

    ReplyDelete
  3. Ποια είναι η διαφορά μεταξύ της ιδιωτικοποίησης των ασφαλιστικών ταμείων που σε άλλη ανάρτηση υποστήριξες Ιφικράτη και της ιδιωτικοποίησης των ΚΨΜ; Μόνο στην κλίμακα διαφέρουν κατά την γνώμη μου. Εν πάση περιπτώσει θα υποστήριζα την κοινωνικοποίηση των αγαθών και των μέσων παραγωγής και υπηρεσιών. Ούτε μπολσεβίκικο ούτε ιδιωτικό αλλά μεταξύ των δύο κι εγώ μπολσεβίκικο. Μήπως στην αρχαία Σπάρτη η κοινοκτημοσύνη των αγαθών και η στρατιωτική ζωή που ώθησε τόσο ψηλά το κύρος και την δύναμη της πόλης κράτους δεν προσομοιάζει στο ανατολικό μπλοκ όπως αναπτύχθηκε γεωπολιτικά στην νεότερη ιστορία;

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ορισμένες πτυχές, ναι. Ο Λιαντίνης έλεγε το ίδιο.

      Delete
  4. Ο Έλληνας στρατιώτης υπήρξε ανέκαθεν θύμα ΑΙΣΧΡΗΣ οικονομικής αφαίμαξης. Το βάρος τραβούσε όλη η οικογένεια δηλαδή, του μη βισματούχου στρατευμένου -τόσο μέσα στο στρατόπεδο απο ''συντεχνίες'' σαπιοκαραβανάδων με κάθε είδους εργολάβο (προμηθευτές κρεάτων, ή φωτογράφους προ κινητών εποχής) - όσο και απο τις τοπικές κοινωνίες. Το κράτος αντί για παιδεία, ανάπτυξη και φιλοπατρία τους έριχνε φαντάρους (ενίοτε και φοιτητές, αλλά αυτοί δεν ήταν τόσο εύκολα θύματα ) για να χορτάσουν την πείνα τους τίς δεκαετίες 50-60-70 καί την κουτοπόνηρη φιλαργυρία τους τις επόμενες. Προσθεστέ σε αυτά το τσατσιλίκι, τά καψώνια, τα άχαρα υποκριτικά κυρήγματα απο το χυδαίο παπαδαριό καί τους κλαρινογαμπρούς καρβανάδες και πολιτικούς, καί τις φούντες που όλοι μυρίζουν αλλα κανείς δεν βλέπει. Έτσι λοιπόν αντί για οπλίτες- πολίτες ο στρατός παράγει εθνομηδενισμό στα μυαλά κάποιων παιδιών ( και ο εθνομηδενισμός έχει αίτια που δεν είναι πάντα η ''κακή αριστερά'' ) και την λαμογιά στα ήδη Δαπιτοπασπίτικης νοοτροπίας νεαρά κεφάλια.
    Ο Στρατός ώσπου να τον ιδιοτικοποιήσουν κι αυτόν μετά τα κψμ, το νερό, τα πανεπιστήμια, τα νοσοκομεία, την αμυντική βιομηχανία, τα βουνά, τις παραλίες, τις Μάννες μας, ήταν και είναι μικρογραφία της κοινωνίας.
    Ηθικός δίδαγμας: ΨΑΞΕ - ΣΚΕΨΟΥ- ΔΡΑΣΕ ( ή άραξε και βράσε )

    ΣΤΡ(ΠΒ) 92 Β΄ ΕΣΣΟ 217

    ReplyDelete
  5. Ο φιλελευθερισμός είναι ενα καρκίνωμα.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Καθώς επίσης και ο κομμουνισμός. Δύο αντίθετες όψεις του ιδίου νομίσματος, φιλοσοφίες που προέρχονται από τον υλισμό.

      Delete
  6. Ρε Ιφικράτη, δεν είναι ανάγκη να είσαι μπολσεβίκος για να διαπιστώσεις ότι αυτή η κίνηση στρέφεται κατά του ιδίου του στρατιώτου και της οικογενείας του που τον στηρίζει οικονομικώς.

    ReplyDelete
  7. Αναρχικοί και Μπολσεβίκοι! Αυτή η Γη, Δεν Σας Ανήκει!

    Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών παλιοκομμούνια!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Χριστιανοταλιμπάν της ΧΑ,άντε πιο κει να αναμασήσεις με την ησυχία σου και συ συνθήματα που σου σερβίρουν σαν την κατσίκα.Τόσο τα κομμούνια όσο και σεις Εβραίους Διδάσκαλους είχατε.Μην τρέφεις αυταπάτες ότι διαφέρεις."Και εξεγερώ τα τέκνα σου Σιών εναντίον των τέκνων των Ελλήνων" γράφει ο πρόγονός σου ο Εβραίος Ζαχαρίας στο Θ-13 στην Παλαιά Διαθήκη!!Τ'άκουσες Χριστιανέ; Μπεεεεεεε. Προσκύνα λοιπόν τον ζηλωτή Γιαχβέ σου και άσε τους Έλληνες ήσυχους.Οι Έλληνες δεν έχουν δόγμα ενώ εσύ; http://www.dogma.gr

      Delete
    2. Τι λές ρε κομμούνι? Ελλάς σημαίνει Ορθοδοξία SIEG HEIL!

      Delete
    3. Βλέπεις παντού φαντάσματα και κομμουνιστές. Υπάρχει κι άλλος κόσμος όμως.Βγάλε τις παρωπίδες.Ελλάς σημαίνει ελεύθερο πνεύμα και και όχι σκοταδισμός.ΕΛ-ΛΑΣ=ΕΛ +ΛΑΣ.Ελ εκ της ρίζας (σελ- ή ελ δασυνόμενο) που σημαίνει φως και λας που σημαίνει την πέτρα-->πετρώδες έδαφος.Να τι θα πει Ελλάς αμαθέστατε.Σκοταδισμός είναι και ο κομμουνισμός και ο χριστιανισμός και ο ναζισμός και ο ισλαμισμός.Γενικά τα κατάληκτα σε -ισμός περιέχουν δόγμα το οποίο απορρίπτει η Ελληνική σκέψη. Διάβασε τις εξ αποκαλύψεως αλήθειες σου, αναφώνησε "θαύμα-θαύμα" όταν σου γράφει η "ΓΕΝΕΣΗ"ότι τα νερά της Γης ανέβηκαν 82 μέτρα πάνω από το Αραράτ (συνολικά 5.219 μ!!! χωρίς να αναρωτηθείς ποτέ που βρέθηκε τόσο νερό), γιόρτασε τους Εβραίους προγόνους σου (Γιαχβέ, Αβραάμ, Ισαάκ, Σάρρα, Ιακώβ, Ηλία, Ησαϊα,Ιησού,Παύλο και τους Χριστιανούς "πατέρες") και άσε τους Έλληνες ήσυχους. Μην μολύνεις αδαή το αθάνατο κρασί του Ελληνισμού με το δηλητήριο της Ορθοδοξίας.Α, μην ξεχάσω πες και κάνα heil seig (εσύ το έγραψες) στον εβραιογερμανό ηγέτη σου, για να τον τιμήσεις.Γεμίσαμε μισέλληνες εδώ μέσα.Θέλουμε ΕΛΛΗΝΕΣ και όχι ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ!!!!!

      Delete
    4. Τι λες ρε? Εγώ είμαι Έλληνας Εθνικιστής, το ίδιο ήταν και ο Χριστός μας, όποιοι τον λένε Εβραίο είναι κομμούνια

      ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΑΠΟΥΝΙΑ!

      Delete
    5. Ουγκ ουγκ!!!Θα σου έλεγα τι είσαι, αλλά δεν ευτελίζω τη συζήτηση.Σε λυπάμαι διότι έχεις μαύρα μεσάνυχτα.Ο Χριστός ΔΕΝ ήταν Έλληνας,Ρίξε μια ματιά εδώ:http://kainidiathiki.agiooros.org/index.php?id=1&bt=%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%B1+%CE%9C%CE%B1%CF%84%CE%B8%CE%B1%CE%B9%CE%BF%CE%BD&ch=1&ancnew=AM.Το ευαγγέλιο είναι της θρησκείας σου, το "Κατά Ματθαίον".Δέχεσαι ότι ο Αβραάμ, ο Ιούδας , ο Φαρές, ο Σαλμών και όλους όσους περιγράφει ο Ματθαίος στο ευαγγέλιό του είναι Έλληνες;Τότε παύει κάθε συζήτηση, λόγω βλακείας.Από αυτούς κατάγεται ο Εβραίος Ραββίνος.Όσο για το πόσο πατριώτης ήταν ψάξε και στα τέσσερα ευαγγέλια να δεις πόσες φορές αναφέρεται η λέξη "πατρίδα". Να σου πω εγώ;Μόνο 1 φορά στο Μάρκο (ΣΤ-1) και αυτό όχι για να δηλώσει αγάπη προς την πατρώα γη αλλά καθαρά για να υποδείξει την πόλη Ναζαρέτ.Ο Ιησούς, αναφέρεται ποτέ σε αυτή;ΟΧΙ. Κοντολογίς, ο Ιησούς ήταν Εβραίος είτε σου αρέσει είτε όχι.Για μένα είσαι προδότης που υποστηρίζεις την ελληνοκτόνο θρησκεία.Είμαι Έλλην, είσαι Χριστιανός.Ο Έλλην που γνωρίζει περί χριστιανισμού δεν μπορεί να είναι χριστιανός διότι είναι έννοιες αντίθετες και αμοιβαίως αποκλειόμενες.

      Delete
    6. @τρολ που παριστάνει τον νεοναζί: Εντάξει, μας έπεισες...

      Delete
    7. Προφανώς και είναι Έλληνες! Όπως και όλοι οι Χριστιανοί, εκτός απ' τους μαύρους. Εσύ αν δεν είσαι Χριστιανός δεν είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ!

      Heil Hitler!

      Delete
    8. Που'σαι γραφικέ χριστιανέ γερμανοτσολιά;Έχω αρχίσει να σε κάνω χάζι με τους συνθηματικούς δογματισμούς σου (το κατάλαβες ρε συ ή να στο κάνω νια-νια?)Δες τι γράφει ο παπα-Μεταλληνός προεξέχον στέλεχος της χριστιανοσύνης σου και λούφαξε στην τρύπα σου:http://www.egolpion.com/xristos_e8nikismos.el.aspx#ixzz2o6TzqNLg.

      Delete
    9. Αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα, ο παπάς αυτός δεν είναι Έλληνας, ούτε Χριστιανός. Αν ήταν Χριστανός θα ήξερε ότι ο Θεός έστειλε τον Χίτλερ σαν δεύτερο προφήτη μετά τον Ιησού και δεν θα τον έβριζε.

      Sieg Heil!
      Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών!

      Delete
    10. Αστονε. Δεν βλέπεις ότι παριστάνει μια καρικατούρα.

      Delete
  8. παρακρατικο αναρχοκομουνιστικο πρεζονι του ιντιμιντια και σχιζοφρενης εαμοβουλγαρος δολοφονος εγκυων γυναικων της μαρφιν ειναι ο φλορος που παριστανει τον χριστιανο ναζι δεν το καταλαβατε οι υπολοιποι βλακες και καθεστε και συζητατε μαζι του??????

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ο,τι να'ναι λες, εγώ είμαι ακροδεξιός και Χριστιανός Εθνικιστής, δεν έχω καμια σχέση με τα αντίχριστα άπλυτα κομμούνια.
      Εσύ και οι άλλοι εδώ είστε κομμούνια γιατί βρίζετε τον Χριστό και τον Χίτλερ.

      ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ και ΖΙΓΚ ΧΑΙΛ!

      Delete