Wednesday, January 8, 2014

Για την εθνικιστική υποκρισία των καιρών μας



Όσοι δήθεν ανεξίθρησκοι εθνικιστές μου επιτίθενται για τις θρησκευτικές μου απόψεις, με το πρόσχημα ότι πάνω απ' όλα είναι η φυλή και το έθνος, έχω να τους απαντήσω ότι δεν έχουν απαλλαγεί από τον χριστιανικό βάκιλο. 

Αν λαμβάνουν σοβαρά υπόψιν την θέση της ΧΑ ότι δηλαδή είναι ανεκτική προς όσες θρησκείες δεν καταστρέφουν την φυλή και το έθνος, ο χριστιανισμός(όπως και το ισλάμ) στρέφεται ευθέως κατά της Φυλής. Επομένως η ΧΑ δεν θα έπρεπε να είναι ανεκτική προς μία θρησκεία όπως ο χριστιανισμός που καταστρέφει την φυλή και το έθνος.

Αλλά μιά που ισχυρίζονται ότι δεν τους νοιάζει αν κάποιος ειναι χριστιανός, τότε δεν θα πρέπει να τους νοιάζει αν είναι κομμουνιστής ή αναρχικός. Και αυτοί Έλληνες είναι στην φυλή. 

Αυτή την εθνικιστική υποκρισία την διαπιστώνω καθημερινώς.

Εδώ και δεκαετίες στον θρησκευτικό αγώνα διαπιστώνω την εξής κουτοπονηριά από αρκετούς εθνικιστές. Όταν ο διαχωριστικός άξων αφορά το δίπολο Έλλην-χριστιανός, τότε ακούω εθνικιστικά σχόλια σαν το "όχι βρε παιδιά μην διχαστούμε, και οι χριστιανοί αδέλφια μας είναι". Όταν όμως το διαχωριστικό δίπολο είναι εθνικιστής-κομμουνιστής, τότε ακούω εθνικιστικά σχόλια σαν τα "παλιοκομούνια, θα σας κάνουμε σαπούνια, εαμοβούλγαροι, αναρχοάπλυτοι, ζήτω ο Γράμμος και το Βίτσι".

Ξέρω πολύ καλά τον τρόπο που αντιδρούν έτσι, και ξέρω τον λόγο. Έχουν επιλεκτική φυλετική συνείδηση. Θεωρούν τους κομμουνιστές ανθέλληνες, ενώ τους χριστιανούς αδέλφια τους, πατριώτες, κανονικούς Έλληνες.

Αντιθέτως εγώ δεν κάνω διακρίσεις, κομμουνιστές, χριστιανοί, φιλελεύθεροι, μουσουλμάνοι, άθεοι, αναρχικοί, ΔΕΝ είναι αδέλφια μου και δεν πρόκειται να γίνουν, όσο συμπεριφέρονται ως γενίτσαροι. Και οι γενίτσαροι Ελληνικό αίμα είχαν.

30 comments:

  1. Η ΧΑ δεν λέει αυτό μόνο. Λέει και ότι θα απαλλάξει την ορθοδοξία από όλα τα διεθνιστικά στοιχεία.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Θὰ τὴν κάνει καθαρὰ ἰουδαϊκὴ δηλαδή!

      Delete
    2. Nαι Αφροδίτη μου εσύ.

      Delete
    3. Ὅτι οἱ Νάζουλες εἶστε ὀμοφυλόφιλοι καὶ μισεῖτε καὶ κρύβετε τὴν θηλυκὴ πλευρὰ τοὺ ἑαυτοῦ σας εἶναι γνωστό! Ὄπως ἀκριβῶς καὶ οἱ Μητροπολῖτες καὶ Πατριάρχες σας καὶ οἱ Καλόγεροί σας, βρίζουν ἀνοικτὰ καὶ πᾶνε μὲ τὴν ὄπισθεν στὰ κρυφά!

      Μισεῖς τὴν Θεὰ Ἀφροδίτη, μισεῖς τὸν Ἑλληνικὸ Πολιτισμό!

      Delete
    4. Kαι που να δεις οι φίλοι σου οι Παγανιστές!
      http://www.oodegr.com/neopaganismos/arxaio_xali/omofylofilia2.htm

      Delete
    5. Ἐκεῖ μπαίνουν οἱ ψυχίατροι γιὰ νὰ κάνουν μεταδιδακτορικὰ πάνω στὶς νέες μορφὲς ψυχασθενείας.

      Delete
    6. Nαι ακριβώς και εσείς είστε το αντικείμενο της μελέτης τους..

      Delete
  2. δεν το παμε φυλετικα αλλα εθνικιστικα
    θα επιχειρησω να δωσω μια δικη μου εξηγηση γιατι δεν με πειραζουν οι βλακες χριστιανοι (προς το παρον) αλλα οι αναρχοκομουνιστες
    οποιος ειναι υπερ του εθνικου κρατους, εναντιον των λαθροπεοικιστων, υπερ της βορειου ηπειρου κων/πολης τα αλυτρωτα εδαφη μας και μεγαλη ελλαδα (εθνικιστες χρυσαυγιτες ακροδεξιοι βασιλοχουντικοι φασιστες ναζι ορθοδοξοι βυζαντινιστες αρχαιολατρες αθεοι, ειτε δημοκρατες ειτε ολοκληρωτιστες, ειτε σοσιαλιστες ειτε εθνικοφιλελευθεροι στην οικονομια) ειναι ελληνας και ειναι μαζι μας
    οποιος ειναι υπερ του πολυεθνικου μπουρδελου, της καταργησης του εθνικου κρατους και υπερ των λαθρομεταναστων (διεθνιστες ειτε του προλεταριακου διεθνισμου της αριστερας ειτε του κοσμοπολιτικου διεθνισμου της φιλελευθερης χαζοδεξιας ,κομουνιστες αναρχικοι αριστεροι νεοφιλελευθεροι, πουστηδες γιαχωβαδες, γιουφτοι κ.λ.π.) ειναι εχθρος του εθνους και του ελληνικου λαου και πρεπει να εξοντωθει
    οι χριστιανοι ειναι η τελευταια τρυπα του ζουρνα, χεστους και μην ασχολεισαι αλλο μαζι τους και τους δινεις αξια....
    απλουστατον...

    ReplyDelete
  3. Ὁ Κωνσταντῖνος ὁ Α' ἔφτιαξε, διέταξε νὰ σὐῤῥάψουν, τὴν Καινὴ Διαθήκη γιὰ νὰ δείξει ὅτι ὁ νέος περιούσιος λαὸς τοῦ Τετραγραμμάτου, ὁ νέος Ἰσραήλ ἄρα Ἰσραήλ ἦταν ἠ Ῥωμαϊκὴ Αὐτοκρατορία. Ἡ Ῥωμαϊκὴ Αὐτοκρατορία διασπάστηκε, στὴν Δύσι τελικὰ ξαναδιασπάστηκε, στὴν Ἀνατολὴ εἴχαμε καὶ τρίτη Ῥώμη. Τὸ κάθε τμῆμα ἀπὸ τὶς συνεχεῖς διασπάσεις ἤθελε νὰ πιστεύῃ ὅτι αὐτὸ εἶναι ὁ Ἰσραήλ τοῦ Τετραγραμμάτου, ὀ νέος του Ἰσραήλ, ἡ γνήσια Ῥώμη. Κάποια στιγμὴ ἔβαλαν καὶ τὸ φυλετικὸ στοιχεῖο, ἐπειδὴ τὰ ἄλλα δὲν ἐπαρκοῦσαν. Οἱ Ἀγγλοσάξωνες τὸ προσπάθησαν μέσῳ καταγωγῆς ἐκ τῶν 10 ὐποτιθέμενων χαμένων (δηλαδὴ μηδέποτε ὐπαρξάντων) φυλῶν τοῦ Ἰσραήλ. Οἱ Βυζαντινοὶ κάποια στιγμὴ στὶς σταυροφορίες χρησιμοποίησαν τοὺς ἀρχαίους Ἕλληνες σὲ ἀντιπαράθεσι μὲ τοὺς ἐθνικοὺς Ῥωμαίους τῆς Ἰταλικῆς Χερσονήσου, στοὺς ὀποίους δὲν ἔτρεφαν καὶ μεγάλη ἐκτίμησι. Ὅλα αὐτὰ μέχρι νὰ κάνῃ τὴν ἐπιλογή του ὁ Τετραγράμματος· μετὰ δὲν ἔχει τίποτα σημασία γι'αὐτοὺς πιά. Αὐτοὶ εἶναι οἱ ἐθνικιστές. Ὁ Μιχαλολιάκος τὸ εἶχε δηλώσει καθαρὰ ὁτι ὀνειρεύεται τὴν Ἀγιασοφγιά, τίποτα τὸ ἀρχαῖο καὶ γνήσιο ἑλληνικό. Δὲν ἔχουν σχέσι μὲ τὸν πραγματικὸ ἐθνισμὸ αὐτοί.

    ReplyDelete
  4. Πράγματι όλοι οι Χριστιανοί είναι Εθνοπροδότες. Όπως οι Επαναστάτες του '21, βρωμεροί ανθέλληνες. Ιφικράτη τι θα έκανες στους Ορθόδοξους Χριστιανούς επαναστάτες του '21 που τόλμησαν να έχουν ως σημαία την Ορθοδοξία;;

    Εκτελεστικό απόσπασμα;

    ReplyDelete
    Replies
    1. Το σίγουρο είναι ότι έφαγαν αφορισμό από την τότε ορθόδοξη εκκλησία και τον Γρηγόριο Ε', οπότε δεν προσμετρώνται επίσημα ως χριστιανοί. Πολλοί από αυτούς δεν είχαν χρόνο να μελετήσουν για την Ελληνική θρησκεία ούτε ήξεραν γι'αυτή άρα αναγκαστικά είχαν ως σημαία την βοθροδοξία γιατί ήξεραν τίποτα άλλο***. Τώρα όμως στον καιρό μας υπάρχει εκπαίδευση οπότε δεν δικαιολογείται κάτι τέτοιο. Οπότε συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Αν υπήρχε κίνημα επανελλήνισης τότε, οι επαναστάτες του '21 θα ήταν μέσα γιατί ήταν πιο πολύ Ελληνική ψυχή είχαν παρά χριστιανική.

      ***Στην ουσία δεν ήξεραν ούτε καν για την βοθροδοξία, γιατί αν είχαν διαβάσει τα ανθελληνικά και προδοτικά ιερά κειμενά της θα είχαν φρίξει και θα είχαν προδοτική στάση ως πραγματικοί χριστιανοί που στρέφουν το μάγουλο στους εχθρούς τους και τους αγαπάνε και υπακούν την εξουσία και τον Σουλτάνο όπως λέει και η Κατά Ρωμαίους επιστολή, κεφάλαιο 13. Γιατί στην ουσία αυτά λέει μέσα ο χριστιανισμός, είναι η θρησκεία των ραγιάδων. Ήταν δηλαδή όπως το 99% των σημερινών Ελλήνων όπου λένε είναι χριστιανοί και δεν έχουν διαβάσει ούτε την Καινή Διαθήκη πόσο μάλλον και την Παλαιά που είναι χειρότερη και πιο ανθελληνική.

      Delete
    2. Εαν θέλεις να δεις το πραγματικό πρόσωπο του χριστιανισμού στην Τουρκοκρατία, μελέτησε την συμπεριφορά της τότε επίσημης ορθόδοξης εκκλησίας που πάντα υποστήριζε τους Τούρκους, ήταν κατά της οποιαδήποτε επανάστασης και θεωρούσε την Οθωμανική Αυτοκρατορία συνέχεια της Βυζαντινής. Και όχι τον απλό αγράμματο λαό που ήταν χριστιανός μόνο και μόνο επειδή οι γονείς του τον μεγάλωσαν έτσι.

      "Είμαι χριστιανός, ως εκ τούτου δεν δύναμαι να είμαι Έλλην." - Γεννάδιος Σχολάριος, Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως κατά το 1453. Παρέδωσε την Κωνσταντινούπολη στους Τούρκους και έκαψε τα συγγράματα του Πλήθωνος Γεμιστού.

      Delete
    3. Μην αποφεύγετε το κυρίως θέμα. Το ότι τα ανώτατα κλιμάκια του Χριστιανισμού είναι πουλημένα και αντεθνικά το αναγνωρίζει και ο τελευταίος θρήσκος ταλιμπάν, και φυσικά και η ΧΑ (αν το αρνηθείτε δεν θα σας πάρω στα σοβαρά).

      Ο Ιφικράτης και οι ταυτιζόμενοι με αυτόν δηλώνετε ότι όποιος είναι Χριστιανός, είναι εχθρός και δεν πρέπει να θεωρείται Έλλην. Ρωτάω λοιπόν: Οι Εθνικοεπαναστάτες του '21, είναι Εθνικοί Ήρωες ή όχι??

      (τυχούσα απάντηση-υπεκφυγή δεν θα την λάβω καν υπόψιν)

      Delete
    4. Αν θεωρείς τον νηπιοβαπτισμό ως μόνιμη χριστιανική σφραγίδα, οι περισσότεροι Έλληνες είναι νηπιοβαπτισμένοι, όπως και ο Ιφικράτης. Οι επαναστάτες του 21 σαφώς και δεν είναι χριστιανοί, διότι αν ήταν χριστιανοί δεν θα αποκαλούσαν τον τουρκικό στόλο, με το όνομα "βυζαντινός στόλος".

      Είναι καταφανής η προσπάθειά σου να εκβιάσεις μία απάντηση είτε αφορισμού των επαναστατών του 21, είτε αποδοχής ότι οι χριστιανοί είναι Έλληνες. Αποσιωπάς το γεγονός ότι η Ελληνική Θρησκεία τότε και τώρα ήταν εκτός νόμου. Άρα οι Πρόγονοί μας δεν μπορούσαν να καταγραφούν ως Έλληνες στο θρήσκευμα.

      Όταν τεθεί εκτός νόμου ο χριστιανισμός και όλοι οι πολίτες ασπάζονται την Πατρώα θρησκεία από νηπιακής ηλικίας, το ποσοστό θα αντιστραφεί. Όλοι οι πολίτες θα καταγράφονται ως πιστοί των Πατρώων Θεών, και ουδείς ως χριστιανός, και τότε δεν θα έχεις επιχειρήματα εναντίον μας.



      Delete
    5. Φυσικά και δεν εννοώ ότι ήταν Χριστιανοί μόνο λόγω βάπτισης, ακόμα μια υπεκφυγή.

      Ο επόμενος παρακαλώ.

      Delete
    6. Δεν υπάρχει υπεκφυγή. Οι χριστιανοί δεν είναι Έλληνες. τελεία και παύλα. Μην κολλάς χριστιανέ.

      Delete
    7. Μην ασχολείστε με τον ναζωραίο χρυσαυγίτη. Οι ναζωραίοι ήταν και θα είναι εχθροί των Ελλήνων, σε όλες τις εποχές, και πρέπει να τους συντρίψουμε.

      Delete
    8. Να τί εστί χριστιανός, ο μεγαλύτερος εχθρός του Ελληνισμού:

      http://www.egolpion.com/nomiki_eidililatrias.el.aspx

      Εκάς βέβηλε

      Delete
    9. Οι Χιτλερικοί δεν δικαιούνται να πιάνουν στο στόμα (ή έστω στο πληκτρολόγιο) τους αγωνιστές του '21.

      Delete
    10. Παμμέγιστε Γίγα της σκέψης, Τιτάνα της διανόησης, συγχώρεσε μας αλλά....ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ 2014 ανθρώπους ή γεγονότα που συνέβησαν πριν απο δύο αιώνες.Ο αγώνας τους ήταν Εθνοφυλετικός,(άρα μέσα έστω και εν αγνοία υπήρχε η άσβεστη φωτιά της Πατρώας Ελληνικής Θρησκείας) εν μέρη ταξικός και σε καμμία περίπτωση Χριστιανικός.Ξένοι περιηγητές αναφέρουν ότι η κύριως μάστιγα των Ελλήνων ήταν πρώτα το παπαδαριό μετά οι κοτζαμπάσιδες καί στο τέλος οι Τούρκοι.
      ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΗΡΩΕΣ.

      ΥΓ:Διακόσια χρόνια μετά και δεδομένου οτι τα κανάλια παίζουν τούρκικα ''σήριαλ'' ' τούρκικα πολεμικά βολτάρουν πίσω απο την Εύβοια και οι Τούρκοι ''αγοράζουν΄'' λιμάνια δεν έχουμε ξεφωρτοθεί ούτε Τούρκους , ούτε παπαδαριό ούτε κοτζαμπάσιδες.
      Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

      Ζ

      Delete
  5. Ανώνυμε 5.50. Χρησιμοποιείς την κλασική χρυσαυγίτικη σοφιστική τέχνη: "το κακό παπαδαριό φταίει για όλα". Με αυτό αστείο το σόφισμα προσπαθείς να ξεπλύνεις το χριστιανικό άγος. Εμείς λέμε ότι η χριστιανική ιδεολογία είναι το πρόβλημα. Η ιουδαϊκή φύση του χριστιανισμού είναι το πρόβλημα.

    Το σόφισμά σου εξαπατά μόνο μικρά παιδάκια. Το έχουμε ξαναδεί το έργο: "οι κακοί βυζαντινοί αυτοκράτορες γκρέμισαν τους Ναούς των Θεών, όχι ο χριστιανισμός, όχι οι χριστιανοί".

    Το πρόβλημά μας είναι με τον χριστιανισμό και τον Χριστό, και λιγότερο με τους παπάδες. Μην επιρρίπτεις τις ευθύνες στους παπάδες για την μισελληνική φύση του χριστιανισμού.


    ReplyDelete
    Replies
    1. Δεν απαντάω στους υπόλοιπους, μιας και κανείς δεν απάντησε στο ερώτημα μου περί Χριστιανών Επαναστατών, ούτε ο Ιφικράτης, πράγμα που αποδεικνύει ότι το θέμα τους εκθέτει και οι ασυναρτησίες τους δεν αφήνουν περιθέωριο διαλόγου.
      Απαντώ σε εσένα γιατί έθιξες κάτι άλλο.

      Ναι λοιπόν, χαζέ, δεν υποστηρίζω τον Χ/μο, και συμφωνώ ότι είναι στον πυρήνα της μια αντεθνική ιδεολογία, που προέρχεται απ' τα σπλάχνα του Ιουδαισμού.
      Αυτό που δηλώνω, και λόγω της μονοδιάστατης φανατισμένης σας σκέψης είναι ότι ένα σοβαρό ποσοστό του Χ. ποιμνίου αποτελεί φορέα Εθνικιστικών ιδεών, παρά την πίστη του και είναι διατεθειμένο να πολεμήσει ενάντια στα πρωτεύοντα στοιχεία που ταλανίζουν την φυλή, δηλ τον Αφρικανο-Ασιατικό εποικισμό, την Εβραική επιρροή, τους διεθνιστές αριστερούς και δεξιούς. Δεν θα αρνηθούμε ούτε την ψήφο, ούτε κάποια τυχόν περαιτέρω βοήθεια που είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν.

      Αυτά. Καίω μάλλον τζάμπα θερμίδες πληκτρολογώντας στο συγκεκριμένο θέμα, οπότε σας αποχαιρετώ.

      Delete
    2. *και λόγω της μονοδιάστατης φανατισμένης σας σκέψης, δεν μπορείτε να χωνέψετε, ήθελα να πω

      Delete
    3. Αν μας αποκαλείς χαζούς, επειδή δεν συμφωνούμε με τις ανοησίες σου, καλώς μας αποχαιρετάς. Έπρεπε να μας ενημερώσεις εξ αρχής ότι οφείλουμε να συμφωνούμε με τις βλακείες που εκστομίζεις.

      Delete
    4. @1.26ΑΜ
      Οπότε το πρόβλημά σου χρυσαυγίτη είναι τα χριστιανικά πρόβατα που σας ψηφίζουν, και όχι οι Επαναστατες του 21. Αυτούς άστους ήσυχους και μην τους βλασφημείς αποκαλώντας τους χριστιανούς.
      Αυτό που σε νοιάζει είναι να μην κατηγορούμε τα χριστιανικά πρόβατα που σας ψηφίζουν, τα οποία δεν είναι επαναστάτες.
      Μην βλασφημείς χρυσαυγίτη συγκρίνοντας τους Επαναστάτες του 21 με τα μικροαστικά χριστιανικά πρόβατα που σας ψηφίζουν.

      Delete
  6. @5:50 Ναι, οι Εθνικοεπαναστάτες του 21 ΗΤΑΝ Εθνικοί Ήρωες αλλά ΟΧΙ χριστιανοί. Ικανοποιήθηκες; Αν όχι διευκρίνισε πως το ορίζεις το χριστιανός εσύ αν τους θεωρείς χριστιανούς. Διότι εσύ το λες το ότι ήταν χριστιανοί, αν πρόσεξες κανείς άλλος εδώ δεν συμφωνεί με αυτό.

    ReplyDelete
  7. Για μαθε πρωτα την απιψη του Κωλοκοτρονη (του Θεωδορου οχι του Κων/νου) για την μισανθρωπικη σου ιουδαϊκη αιρεση και μετα ρωτα αν οι "χριστιανοι" Επαναστατες του '21 αναγνωριζονται απο εμας...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Γνωρίζεις πως πριν από κάθε μάχη ο Κωλοκοτρόνης προσευχόταν στην Παναγία σε τοπικές εκκλησίες έτσι;

      Delete
    2. Η μισανθρωπική ιουδαική αίρεση δεν είναι ''μου''. Όσο για τον Κολοκοτρώνη ενημέρωσε με παρακαλώ.

      Delete
  8. Το προσκύνημα

    http://www.afipnisis.gr/post6326.html#p6326

    ReplyDelete