Tuesday, January 28, 2014

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου ομιλία με θέμα: Δημιουργία και Οργάνωση Ελληνικών Κοινοτήτων


Το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου, στις 18:00μμ, Αιόλου 102 και Πανεπιστημίου στο κέντρο της Αθήνας, μέσα στην στοά, αριστερά στον ημιόροφο, στην αίθουσα του ομίλου «Απόλλων» των Ελλήνων Οικολόγων, θα γίνει ανοικτή εκδήλωση. 

Ομιλητής: Ιφικράτης Αμυράς

Θέμα: Δημιουργία και Οργάνωση Ελληνικών Κοινοτήτων

Όλοι οι Έλληνες είναι ευπρόσδεκτοι.

Επειδή η αίθουσα παραχωρείται για 2 μόνον ώρες, 18:00-20:00μμ, η ομιλία θα αρχίσει άμεσα στις 18:00μμ, χωρίς καθυστέρηση.

Πληροφορίες για την αίθουσα: Έλληνες Οικολόγοι, τηλ. 6975425546 


Χάρτης με το ακριβές σημείο:


8 comments:

  1. Λυπαμαι πολυ, αλλα το Σαββατο ΟΛΟΙ στο Μνημειο των Ιμιων.
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Θα τραγουδήσει ο Μπαρμπαρούσης με μεξικάνικη ορχήστρα,ο Κασιδιάρης θα κάνει επίδειξη ταγκό με σκοποβολή σε πινακίδες, και τέλος ο Παναυγόταρος με την Ουρανία θα επιδείξουν εσώρουχα και τάπερ.

      ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΕΝΘΟΣ

      Delete
    2. Δηλαδη να μη σε υπολογιζουμε?

      Delete
    3. Μόνο εαν τα εσώρουχα είναι ROBERTO CHAIDI FASHION.

      Delete
    4. Αφου ρε ΜΟΣΧΑΡΙ συριζαιε ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ οτι αυτος ειναι ΕΛΛΗΝΑΣ Βορειοηπειρωτης.
      Ρε Ιφικρατη, τι γινεται εδω στο ιστολογιο σου?
      Κομμουνια, μαρτυρες του ιεχωβα και ευαγγελικους γεματο ειναι.
      ΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤ.Ο?

      Delete
    5. Αυτο ειναι το ¨πολεμαμε μαζι, παρελαυνουμε μονοι¨?
      Αυτη ειναι και η δικη σου γνωμη για τους Βορειοηπειρωτες Ιφικρατη?
      Το ξερετε τι περασαν κατω απο τη μποτα των βρωμοαλβανων?
      Το ξερετε οτι τους απαγορευαν να εχουν Ελληνικα ονοματα?
      Ετσι ενδιαφερομαστε για τον εκτος συνορων ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ?

      Delete
    6. Και επειδη με τσατισες ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ παρε και αυτο

      ¨¨ΛΕΓΟΜΑΙ ΧΑΙΔΗΣ ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΘΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΓΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΡΙΣΕΓΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΗΝΕΛΟΠΗΣ. ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΣΑΡΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΛΟΥΚΟΒΟ ΤΗΣ ΧΕΙΜΑΡΑΣ ΗΠΕΙΡΩΤΗΣ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ 4000 ΧΡΟΝΩΝ.ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗ ΗΛΙΚΙΑ 1 ΧΡΟΝΩΝ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΒΑΦΤΙΣΤΗΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΤΑΝ ΗΡΘΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΒΑΦΤΙΣΤΩ ΞΑΝΑ ΚΑΙ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΜΟΥ ΠΑΤΗΡ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ (ΣΗΜΕΡΑ 80 ΕΤΩΝ) ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ, ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΒΑΦΤΙΣΗ. ΕΚΑΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΣΠΟΥΔΑΣΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑ 2 ΠΤΥΧΙΑ ΠΑΝΕΠΗΣΤΙΜΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΔΟΥΛΕΨΑ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΤΟ ΔΕΛΒΙΝΟ. ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΟΣ ΖΗΤΗΣΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΕΙΜΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΤΟ 1991 ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ (το παλιο)ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΜΕ ΠΑΠΠΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΥΜΠΑΡΟ, ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΑΒΑΦΤΙΣΤΟΣ;;Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΠΕΙΧΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ 20 ΕΤΩΝ.ΤΗΝ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ (PERFRCT)ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΟ ROBERTO CHAIDI FASHION ΕΠΕΙΧΗΡΗΣΗ ΚΑΤΩΧΕΙΡΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ ΙΔΡΥΣΑΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΚΗ ΕΠΕΙΧΗΡΗΣΗ HOTEL PALACE LUKOVA Η ΟΠΟΙΑ ΦΕΤΟΣ ΔΙΑΚΡΗΘΗΚΕ ΜΕ ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟ TRIP ADVISORE.ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΕΧΩ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΟΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΗ ΧΕΙΜΑΡΑ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΚΡΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΑΙ ΩΣ ΑΛΒΑΝΟΣ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ ΣΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 1914. ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥΣ.
      ΕΙΜΑΙ ΗΠΕΙΡΩΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΩ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΩΣ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ.
      ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.¨

      Delete
  2. Το Σάββατο έχει μήνυμα στον δικομματισμό, τη Μεταπολίτευση και το παρακράτος της αριστεράς.

    ReplyDelete