Monday, January 6, 2014

Η ιουδαιοχριστιανική πανώλη έχει κάνει μετάσταση στην ψυχή της Χρυσής Αυγής






Προς τους αμορφώτους Χρυσαυγίτες: η γιορτή των Φώτων είναι η εβραϊκή Χανουκά. Και δεν έχει καμμία σχέση με φωτισμό, αλλά με τον ιουδαϊκό σκοταδισμό. Τα δε "δαιμόνια" για τα οποία ομιλείτε και θέλετε να απαλλαγείτε άσχετοι Χρυσαυγίτες, είναι το Ελληνικό Πνεύμα. 

Κατά την ιουδαϊκή εορτή Χανουκά (αντίστοιχη των Χριστιανικών «Φώτων») η οποία γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 25 του Εβραϊκού μήνα Κισλέβ και διαρκεί οκτώ ημέρες, εορτάζεται (σύμφωνα με τα βιβλία των Μακκαβαίων) η νίκη των εβραίων επί των στρατευμάτων του επίγονου του Μεγάλου Αλεξάνδρου, Αντίοχου του Επιφανούς (και η σφαγή των Ελλήνων που κατοικούσαν στην Παλαιστίνη).

Και να ξέρουν οι Χρυσαυγίτες που ταυτίζονται με την Ορθοδοξία ότι την 1η Αυγούστου, η Ορθόδοξη Εκκλησία εορτάζει με κάθε ξεδιαντροπιά την μνήμη των 7 υποτιθέμενων «αγίων» του 2ου προχριστιανικού αιώνα, την μνήμη των «Αγίων» 7 Μακκαβαίων, τους οποίους μάλιστα εξυμνεί ως «επτάριθμο δήμο των Μακκαβαίων», «προ Μαρτύρων μεγίστους Μάρτυρες», «καλλιμάρτυρας Χριστού», «επταρίθμους στύλους Σοφίας Θεού», «θείου φωτός επταφώτους λυχνίας» και «φρουρούς και φύλακας των του (μωσαϊκού) Νόμου δογμάτων». 

Η Ορθοδοξία αμόρφωτοι Χρυσαυγίτες εορτάζει τους εθνικοθρησκευτικούς ήρωες του ιουδαϊκού μονοθεϊσμού και σφαγείς των Ελλήνων και των ελληνιστών, τους αναστηλωτές του Ιαχωβά και ακυρωτές του εξελληνισμού της Παλαιστίνης του 2ου προχριστιανικού αιώνα.

Οι χριστιανοί ορθόδοξοι υποστηρικτές της ΧΑ, οι οποίοι είναι τόσο ευσεβείς προς την Ορθοδοξία, θα εορτάσουν μαζί της την μνήμη των "Αγίων" Μακκαβαίων;

Όσο τα χρυσαυγίτικα πρόβατα ταυτίζονται με τον ιουδαιοχριστιανισμό και τον μισελληνισμό, τόσο θα φέρνουν εγγύτερα την μετωπική σύγκρουση.

Λίαν συντόμως έπεται και η αλλαγή συνθήματος. Από το "Ελλάς ή Τέφρα", στο "Ορθοδοξία ή Θάνατος".

30 comments:

  1. ΠΓΙΟΥΣ ΗΠΕΣ ΑΜΟΡΘΟΤΟΥΣ ΡΕ ΙΛΙΘΙΕ? ΑΙΛΑΣ ΗΝΕ ΧΙΛΤΕΡ ΜΑΖΗ ΜΕ ΟΘΡΟΔΟΚΣΙΑ. ΑΜΟΡΘΟΤΟΣ ΗΣΕ ΕΣΥ. ΚΡΕΑΤΙΝΕ.ΠΡΟΒΟΤΗ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΑΙΣΑΙΝΑ ΡΕ ΑΓΚΡΑΜΑΤΤΩ ΖΟΩΝ. ΕΛΑΣΣΣ ΥΝΕ ΛΑΙΝΗΝ ΜΑΤΣΙ ΜΑΙ ΑΡΤΕΜΗ.ΦΕΝΑΙΤΕ ΠΙΩς ΗΝΕ ΑΜΩΦΡΟΤΩΣ.
      ΤΣΗΤΣΗΦΙΩΓΓΩ.

      Delete
  2. Αυτό διαβάζεται σε ορθόδοξες εκκλησίες που συνήθως είναι χτισμένες σε ερείπια ελληνικών ναών:http://analogion.gr/glt/texts/Aug/01.uni.htm.
    "Οἱ τῶν πατρῴων ἐθῶν νομοφύλακες, καὶ τῆς Μωσέως διαταγῆς προκήρυκες, ὡς ἑπτὰ φωστῆρες ἐν κόσμῳ φαίνοντες, ταῖς ἀκτῖσι τῶν ἄθλων, ἡμᾶς καταλάμπουσιν, οἱ νοεροὶ λαμπτῆρες." Πέραν των άλλων μισελληνικών που αναγράφει ξεχώρισα αυτό.Και ερωτώ:Υπέρ ποίων πατρώων εθών ποίου έθνους επολέμουν οι Μακκαβαίοι ώστε η ορθόδοξες εκκλησίες στην Ελλάδα να υμνούν τους σφαγείς του Ελληνισμού;Άσε που κάποιοι τους θεωρούν και προστάτες της Ελληνικής πολυτέκνου οικογενείας....Οποία διαστροφή!!!!Φάτε Χανουκά Χριστιανοί.Δείτε τι λέει ο Ραββίνος και συγκρίνατε τις ημερομηνίες:http://www.youtube.com/watch?v=z6ODCzTOY88.

    ReplyDelete
  3. Οι χριστιανοί είναι ένα είδος ρομπότ. Πατάει ένας ρασοφόρος ένα κουμπί και αμέσως όλοι τους αρχίζουν και σταυροκοπιούνται, χαίρονται, λυπούνται χωρίς να ξέρουν τι πραγματικά συμβαίνει. Και η Χρυσή Γαβγή μέσα σε όλα αυτά μαζί.

    ReplyDelete
  4. Οι χρυσαυγίτες είναι εβραίοι ανθέλληνες. Όστις στηρίζει τον ιουδαικό βαρβαρισμό τον χριστιανισμό και αγνοεί την Ελληνική Θρησκεία και Κοσμοθέαση, διαπράτει ύβρι.


    Οι χρυσαυγίτες είναι προδότες και ως έτσι πρέπει να αντιμετωπισθούν σε μια γνήσια ριζοσπαστική αντικαπιταλιστική εθνική κυβέρνηση.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Δεν κατλαβαίνω γιατί λες ''πρέπει''. Σήμερα αυτό δεν συμβαίνει? Ο Σαμαράς ανταποκρίνεται πλήρως στην περιγραφή σου, παρά τα λάθη του (πχ συνεργασία με τον Βενιζέλο). Το ότι οι διώξεις γίνονται για ''εγκληματική οργάνωση'' είναι μόνο το πρόσχημα. Ο Σαμαράς ξέρει ότι η ΧΑ είναι υποστηρικτές του Χριστιανισμού και συνεπώς του Ανθελληνισμού και γι΄αυτό διέταξε τις προσαγωγές.

      Delete
    2. Ο Σαμαράς ακολουθεί εντολές ξένων και είναι χριστιανός, μασόνος (το ίδιο κάνουν αυτά τα 2, εβραϊκά κατασκευάσματα είναι) και ανθέλληνας ο ίδιος και συνεργάζεται με το ορθόδοξο παπαδαριό. Γι'αυτό το κάνει, επειδή νομίζουν οι ξένοι ότι η χρυσή γαβγή στο μεγαλύτερο μέρος (εκτός από τον χριστιανισμό και αυτό που λέει υπέρ του ευρώ) είναι ενάντια στα σχέδια της ΕΕ.

      Επιπλέον, το ορθόδοξο παπαδαριό κατηγορεί τους χρυσαυγίτες για "παγανισμό". Οι νεοδημοκράτες λένε ότι οι ίδιοι είναι πραγματικοί χριστιανοί (και φυσικά λένε ότι ο χριστιανισμός είναι κατά του "ρατσισμού") ενώ οι χρυσαυγίτες είναι "ειδωλολάτρες". Ακόμη την ίδια ανοησία επαναλαμβάνουν συνεχώς. Δες την δήλωση Ιερώνυμου σχετικά με τους λαθροεισβολείς που είπε πριν μια εβδομάδα. Στην ουσία κατηγορεί έμμεσα την χρυσή αυγή για αντιχριστιανισμό.

      Delete
    3. Τους διώκουν, διότι ξέρουν ότι θα τους δικάσουν. Το ίδιο θα έκαναν και οι αναρχικοί. Τι σημαίνει όμως ότι οι αναρχικοί είναι πατριώτες;
      Ότι η ΧΑ στέκεται έναντι του Σαμαρά, δεν αναιρεί ότι είναι ένα εβραικό δημοκρατικό μισελληνικό κόμμα. Όσο ο Κασιδιάρης συνεχίζει να εξυμνέι τον εβραίο μαραγγό Γιεσοσούα, τόσο αυξάνεται το μισελληνικό του παραλήρημα. Οπότε, κάθε πατριώτης, πρέπει να μισεί φανατισμένα τον Κασιδιάρη ως εχθρό της Ελλάδος.

      Delete
    4. Διαφωνώ. Ο Σαμαράς παρά τον δημόσιο λόγο του, που παραπέμπει σε κλασσικό δεξιό φιλοευρωπαικό ''πατριωτισμό'', είναι πραγματικός Εθνικιστής και υπέρμαχος της Ελληνικής θρησκείας. Γι' αυτό διώκει την ΧΑ γιατί ξέρει πως υπερασπίζεται την Ορθοδοξία, και γι' αυτό τους θεωρεί προδότες του Έθνους και της Φυλής.
      Άσχετα αν οι ίδιοι οι ΧΑυγίτες λένε ότι οι διώξεις γίνονται γιατί είναι αντισυστημικοί.

      Delete
  5. Ο σαρκασμός σου, με αφήνει παγερά αδιάφορο. Οι χρυσαυγίτες, όπως και τα λοιπά 'κώματα' του κυνοβουλίου,είναι εβραίοι ανθέλληνες και θα χουν την τύχη που αρμόζει στους προδότες.
    Όσοι εξακολουθούν να τους στηρίζουν, θα έχουν κι αυτοί τις συνέπειες τους, ως στήριξη σε εθνοπροδότες.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ναι και αυτές τις συνέπειες θα τις υποστούν από εσένα και τον Ιφικράτη. Άντε και κανα δυό ακόμα.

      The Pagan Expendables εναντίον όλων.

      Delete
    2. Όλα στην ώρα τους, προδοτικό εβραιόπουλο.
      Οι χαμερπείς σκώληκες του Εβραίου μαραγκού Γιεσούα, δεν έχουν θέση σ'αυτή τη Γη.

      Την Ώρα Εκείνη θα είσαι στα γόνατα και θα κλαις, ως γνήσιος ιουδαιοχριστιανός μισέλλην χρυσαυγίτης ή θα σαι Όρθιος σαν Έλλην;

      Delete
    3. Εσύ χρυσαύγουλο μαγκιές σε καμμιά πινακίδα. Ή δεν έχεις αυτόματο και φοβάσαι την πινακίδα μη σε δείρει;

      Delete
    4. Ηλίθιε 5.05, δεν είμαι υπέρμαχος του Χριστιανισμού. Καταλαβαίνω πάντως πως οποιοδήποτε Εθνικιστικό κίνημα θέλει να πάει μπροστά και να μην αποτελείται από μερικές δεκάδες ιντερνετικούς σχολιαστές, πρέπει να αποδεχθεί ως ένα σημείο την Ορθοδοξία. Το ίδιο έκανε και ο Χίτλερ, ο οποίος ήταν αντι-Χριστιανός. Όσο εσύ αυνανίζεσαι στο PC σου, οι ''μισέλληνες'' ΧΑυγίτες σαπίζουν σε κελιά επειδή αντιτάχθηκαν στην καταστροφή του Έθνους.... υπάνθρωπε ανύπαρκτε ιντερνετικέ πολέμαρχε.

      Πανηλίθιε 5.40, αν αναφέρεσαι στον Κασιδιάρη είμαι σίγουρος ότι θα είχες τα κότσια να πεις κάτι τέτοιο μπορστά του. Εσύ ο πολύς ο μάγκας xD

      Delete
    5. Χάσαμε το χιουμοράκι μας, χρυσαύγουλο; Ναι, είδαμε τον Killer με την Κανέλλη, πως τα κατάφερε με τέτοιο θηρίο οπλισμένο με ολόκληρο φύλλο χαρτιού. Μόνο για τα καρναβάλια κάνετε και στο 50 εναντίον 1 είστε καλοί.

      Delete
    6. Δικέ μου, ο λόγος σου αρμόζει σε αναρχο-άπλυτο που ανακυκλώνει παπαρολογίες τύπου ''στο 50 εναντίον 1 είστε καλοί.''. Άντε πίσω στο Indymedia.

      Delete
    7. Μου συγκρίνεις τον εβραίο Χίτλερ λες και κάνεις επίκληση στην αυθεντία. Σε κελιά σαπίζουν και οι αναρχικοί όπως σου είπα πιο πάνω αλλά η μισελληνική ακροδεξιά καταβολή σου σε εμποδίζει να αποκωδικοποιήσεις τι γράφω. Έγραψα ' τους διώκουν, διότι ξέρουν ότι θα τους δικάσουν'.
      Το ότι η ΧΑ είναι στο κυνοβούλιο η πιο ριζοσπαστική δύναμη, δε σημαίνει ότι είναι και φιλέλληνες. Έχουν εκβαρβαρισμένη συμπεριφορά και ιουδαική θρησκεία.
      Εις ότι αφορά το ίντερνετ, πρώτα χτίζεις ιδεολογικό υπόβαθρο σε πολιτικά αμόρφωτες μάζες όπως εσύ και έπειτα πράττεις.
      Δεν απήντησες όμως τι θα έκανες. Θα ήσουν στα γόνατα ή όρθιος;

      Delete
    8. Μόνο αναρχοκομμουνιστής είμαι χρυσαύγουλο; Ούτε μασόνος, ούτε εβραίος; Ψάξτο καλύτερα!

      Delete
  6. Ιφικράτη σε θαυμάζω για την εφυία σου, τον λόγο σου, και τις θέσεις σου. Τα στοιχεία που δίνεις στο άρθρο είναι ορθά πράγματι. Πιστεύεις όμως ότι ο σκληρός πυρήνας της Χ.Α. είναι χριστιανοί ορθόδοξοι ; Είναι προφανές ότι παίζουν θέατρο για ευνόητους ( ψηφοθηρικούς ) λόγους. Οι δικές μου πληροφορίες ( μακρόχρονη γνωριμία με 20ετή μέλος της Χ.Α. το οποίο είναι πολύ κοντά στον σκληρό πυρήνα ), δίνουν μία άλλη εικόνα, που πάλι για ευνόητους λόγους διατηρείται κρυφή : Οι άνθρωποι είναι Παγανιστές ( ευτυχώς κατ' εμέ ) μέχρι το κόκκαλο. Δυστυχώς όμως αναγκάζωνται δημοσίως να το κρύβουν και να δείχνουν ότι συντάσωνται με την εκλησία.Εάν εξέφραζαν ανοιχτά τις θρησκευτικές τους πεποιθήσεις, τότε α) οι θέσεις σας θα ταυτίζωνταν, αλλά β) δεν θα ήταν σήμερα η δεύτερη πολιτική δύναμη. Επέλεξαν (πάλι ορθώς κατ'εμέ ) την τακτική του Δούρειου Ιππου : Να επέλθει άλωσις της ιουδα'ι'κής αιρέσεως εκ τω έσω. Πρώτα η εξουσία ( με κάθε μέσο ), και μετά η αποκατάστασις του Ελληνισμού. Φιλικά.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μιλάς σε τοίχο φίλε μου, ασ' το.

      Delete
    2. Θα αλώσουν και την Ρωσική Εκκλησία, δηλαδή; Ποιό είναι το σχέδιο; Να γίνουν όλοι μοναχοί, ώστε κάποια μέρα να γίνουν Μητροπολίτες και Πατριάρχες; Και η υπερβολική αγάπη για τους Σέρβους πόθεν πηγάζει; Είναι και αυτοί παγανιστές;

      Delete
    3. Εγώ έχω προσωπικά συγχυστεί με την ΧΑ και δεν ξέρω τι να πιστέψω. Από τη μια χρησιμοποιούν αρχαία ελληνικά σύμβολα, από την άλλη εξυμνούν Βυζαντινούς αυτοκράτορες. Κατανοώ ότι μπορεί να είναι της Πατρώας Θρησκείας και να το κρύβουν, αλλά δεν εξηγείται τόση έμφαση που δίνουν στο Χριστόδουλο και άλλους τραγοπαπάδες και σε χριστιανικές εορτές, όπως έκαναν εκδήλωση στις 15 Αυγούστου υπέρ της Μύριαμ.

      Delete
    4. Η χρυσή αβγή - γιατί περί αβγής πρόκειται - είναι μιά γυφτοζωόπανύγηρις , μιά μάζωξη από μεταξικές πορδές - αναμνήσεις, φετιχιστές κρυφογκέουλες της στρατιωτικής έκφανσης τού ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ καπιταλισμού- ιμπεριαλισμού γνωστού ως ναζισμός, γέρικα χουντοχριστιανικά σάλια, βελάσματα και ποδαρίλα απο τα μαντριά των γηπέδων, που ψαρεύουν την νεολέρα τους.Πρόσθεσε αμορφωσιά και ημιμάθεια, κακογουστιά, θρασυδειλία, πασπαλισμένα με λιακοπούλεια αστροκουραμπιεδόσκονη.Οι ηγετίσκοι τους κολοτούμπες Ολυμπιακών επιδόσεων (και μαζί και κατά της αστυνομίας, και χριστιανοί και ''παγανιστές'' και ευρώ και δραχμή, και ότι κάτσει) ενίοτε και κωμικοί αξιώσεων.
      Η ''αντισυστημική'' χρυσή αυγή δυσφημίζει ότι ακουμπάει.Όποιος θεωρεί τα παραπάνω κακοήθειες δεν έχει παρα να δοκιμάσει το χρυσαβγήτικο τσίρκο από κοντά, αντάξιο της Μεγάλης Καρατζαφερείου σχολής.

      Delete
  7. Λοιπόν, ας ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα.

    Αυτή τη στιγμή την ΧΑ την υποστηρίζει μια σημαντικότατη μερίδα των Ελλ. ψηφοφόρων. Από αυτούς, πάνω απ'τους μισούς είναι Χριστιανοί, και από αυτούς τους μισούς οι περισσότεροι θα απέφευγαν να υποστηρίξουν κόμμα που δεν υιοθετεί (πόσο μάλλον αντιτίθεται) τον Χριστιανισμό.
    Αυτό είναι γεγονός. Όπως επίσης γεγονός είναι ότι οι περισσότεροι αντι-χριστιανοί ανήκουν στην διεθνιστική αριστερά.

    Αν τώρα εσείς οι ''ασυμβίβαστοι Δωδεκαθειστές Εθνικιστές'' πιστεύετε ότι μπορείτε να εισηγηθείτε μιας Εθνικής επανάστασης, αφήστε το ιντερνετ και δείξτε τι μπορείτε να καταφέρετε.
    Το ποιος απειλεί το ανθελληνικό Status Quo φαίνεται απ' το ότι ενώ εσείς είστε στα σπιτάκια σας και τυπογραφείτε, η ΧΑ διώκεται ποινικά απ' τον Σαμαρά.

    Είστε ανεκδιήγητοι και γι' αυτό δεν θα συνεχίσω την συζήτηση. Προκαλείτε μόνο τον γέλωτα και θυμίζετς κάτι γραφικούς παλαιοκομμουνιστές που λένε εδώ και 70 χρόνια ''Φασίστες κουφάλες έρχονται κρεμάλες'' ενώ μέρα με τη μέρα εξαλείφονται απ' την κοινωνία.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ο χριστιανισμός είναι ο χειρότερος διεθνισμός που υπάρχει. Οι χριστιανοί ως εχθροί του Ελληνισμού καλώς πήγαν στην ΧΑ διότι εκεί τους αρμόζει. Μνονον η Χρυσή Αυγή συλλέγει ανθέλληνες.

      Το επιχείρημα ότι η ΧΑ διώκεται ποινικά δεν σημαίνει ότι είναι πατριωτική οργάνωση. Και η Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς διώκεται από το σύστημα.

      Γέλωτα προκαλούν οι υπερασπιστές της ΧΑ, επειδή έχουν σαν βασικό επιχείρημα τα ποσοστά ψηφοφόρων ή δημοσκοπήσεων. Οι ευκαιριακές πλειοψηφίες δεν σημαίνουν κάτι.

      Γεγονός είναι ένα, οι περισσότεροι ανθέλληνες είναι χριστιανοί. Αυτή την στιγμή η ΧΑ είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του Ελληνισμού επειδή αναζωογονεί τον ιουδαιοχριστιανισμό.

      Delete
  8. Οι χρυσαυγίτες είναι οι νεοδημοκράτες που θέλουν διορισμούς και επιδόματα. Οι αντίστοιχοι Πασόκοι πήγαν στον Σύριζα.

    ReplyDelete
  9. Ιφικρατη το μπλογκ σου "ΒΡΩΜΑΕΙ" ιντιμιντια και ομαδα αληθειας.
    Καλη τυχη.
    Εγω την κανω.

    ReplyDelete
  10. ΚΥΡΙΕ ΑΜΥΡΑ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΕΝΑΝ ΕΘΝΙΚΟ ΗΓΕΤΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ, ΕΝΑΝ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ
    ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΙΠΑΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!! ΕΝΑΣ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ
    ΚΑΤΑ ΡΥΠΑΣ ΣΕ : Χ.Α.,ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΤΟ Κ.ΠΛΕΥΡΗ, ΤΟΝ Ι.ΜΕΤΑΞΑ, ΤΟΝ Γ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ
    ΤΑ 1000 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ(ΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ)ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ, ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.
    ΟΤΑΝ ΑΝΗΡΤΗΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ''Η ιουδαιοχριστιανική πανώλη έχει κάνει μετάσταση στην ψυχή της Χρυσής Αυγής''
    ΚΑΙ ΔΕΧΤΗΚΕ ΚΑΤΑΙΓΙΣΜΟ ΑΠΟ ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ, ΑΝΕΒΑΣΕ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΕΡΙ ΤΙΣ 12 ΕΙΚΟΝΕΣ-ΑΦΙΣΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ
    ΚΑΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΓΕ 27 ΣΧΟΛΙΑ ΞΕΧΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟΤΟΜΑ

    Η Χ.Α ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΥΠΟΥ ΓΚΕΜΠΕΛΣ ΑΨΟΓΑ!!!
    ΓΙΑΥΤΟ Κ ΕΧΕΙ 1 000 000 ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΣΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΣΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ
    ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ

    ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΚΣ ΜΑΛΛΟΝ ΣΥΧΝΑΖΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΚΙ Ο ΓΕΡΑΚΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ'ΜΠΑΜ' ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΜΥΡΑΣ ΑΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ
    ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΕΙΤΕ ΣΑΝ ΄ΙΦΙΚΡΑΤΗΣ΄ ΕΙΤΕ ΣΑΝ 'ΑΝΩΝΥΜΟΣ'
    ΙΦΙΚΡΑΤΗ ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ.
    ΤΟ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΟΥΜΕ Η/ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ
    ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΑ ΛΕΣ!!!!
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΗΓΕΤΗ ΚΑΙ ΕΘΝΕΓΕΡΤΗ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΣΤΙΣ 8/1/14 :
    το μπλογκ σου "ΒΡΩΜΑΕΙ" ιντιμιντια και ομαδα αληθειας.
    Καλη τυχη.
    Εγω την κανω

    ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

    ReplyDelete
  11. Ιφικράτη,απηλλάγην από το Ιουδαιοχριστιανικό δόγμα και είμαι μεταξύ αθείας και πατρώας θρησκείας.
    Πρέπει να το γράψω και στην ταυτότητα αυτό,και αν ναι πως;
    Ευχαριστώ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Προς το παρόν το χριστιανικό καθεστώς δεν επιτρέπει την αναγραφή θρησκεύματος στις ταυτότητες. Αν θέλεις, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας στο ληξιαρχείο και να ζητήσεις να αφαιρεθεί το "χριστιανός ορθόδοξος" από την μερίδα σου. Ώστε να μην σε θεωρούν χριστιανό.

      Ιφικράτης

      Delete