Wednesday, January 8, 2014

Ο Σαμαράς έκανε το μέγα λάθος. Παράθυρο ευκαιρίας για τους Έλληνες προπαγανδιστές


Στις ευρωεκλογές θέτει ως διακύβευμα το "ναι ή όχι στην Ευρώπη". Φυσικά υπονοεί "ναι ή όχι στο ευρώ και στο μνημόνιο".

Όλοι οι Έλληνες προπαγανδιστές από τώρα και για τους επόμενους μήνες πρέπει να αρπάξουν την ευκαιρία και να εκφράσουν τα δικά τους εκβιαστικά διλήμματα:

Ναι ή όχι στην ατίμωση.
Ναι ή όχι στην γενοκτονία.
Ναι ή όχι στο 4ο Ράιχ.
Ναι ή όχι στον ευρωπαϊκή σκλαβιά.
Ναι ή όχι στον αφανισμό της Ελλάδος.
Μνημόνιο ή Σωτηρία.
Κοινωνικό χάος ή δραχμή.
Ευρωχούντα ή Εθνική Ανεξαρτησία.
Ναι ή όχι στην τραπεζική ληστοσυμμορία.
Ναι ή όχι στον ευρωπαϊκό ολοκληρωτισμό. 
Κατάργηση μνημονίου ή εμφύλιος.
Δραχμή ή χρεωκοπία.
Έξοδος από το ευρώ ή αιμοσταγή δικτατορία.
Ανεξάρτητο έθνος ή γερμανικό προτεκτοράτο.
Εθνικό νόμισμα ή ολοκαύτωμα.
Μνημόνιο ή σωτηρία της Πατρίδος.
Ευρώ ή σωτηρία των καταθέσεων, των μισθών, και των συντάξεων.


Μέχρι τις ευρωεκλογές πρέπει να αποκτήσουμε επικοινωνιακή υπεροχή. Βασικές προπαγανδιστικές αρχές. Όχι λογικές εξηγήσεις, όχι οικονομικές αναλύσεις. Διεγείρουμε το συναίσθημα. Ο φόβος, η ανασφάλεια, η οργή, η διάθεση για εκδίκηση είναι οι καλύτεροι σύμμαχοί μας.

Διαδίδουμε ότι μέσα στο ευρώ, δεν έχουμε γάλα για τα παιδιά μας. Μέσα στο ευρώ δεν υπάρχουν φάρμακα για τους αρρώστους μας. Μέσα στο ευρώ δεν υπάρχουν δουλειές για τους φίλους και συγγενείς μας. Μέσα στο ευρώ δεν έχουμε όπλα για την εθνική μας ασφάλεια. Μέσα στο ευρώ χάσαμε την Εθνική μας Ανεξαρτησία. Μέσα στο ευρώ δεν υπάρχουν συντάξεις. Μέσα στο ευρώ δεν υπάρχουν μισθοί. Μέσα στο ευρώ, κυριαρχεί ο τρόμος, και η ανασφάλεια. Το ευρώ είναι ο νόμος της ζούγκλας.  

Ο Σαμαράς θα κρύψει όλες τις προθέσεις του πίσω από την λέξη "Ευρώπη" επειδή για αρκετούς είναι θετικώς φορτισμένη. Δεν θα τολμήσει να θέσει δίλημμα ευρώ ή δραχμή, ούτε ναί ή όχι στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Θα θέσει το δίλημμα ναι ή όχι στην Ευρώπη, υπονοώντας ότι η ευρωπαϊκή Ήπειρος ταυτίζεται με το πολιτικό έκτρωμα της Ευρωπαϊκής Ενώσεως. 

Για μας τους Έλληνες προπαγανδιστές είναι ζήτημα τιμής και αξιοπρεπείας να κερδίσουμε αυτή την προπαγανδιστική μάχη. Από το πρωί μέχρι το βράδυ πρέπει να σφυροκοπάμε την κοινή γνώμη με τα δικά μας διλήμματα προκειμένου να συντρίψουμε το ψευτοδίλημμα της κατοχικής ληστοσυμμορίας. 

Αυτή την φορά δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Υπάρχουν βίντεο στο διαδίκτυο με μαθήματα προπαγάνδας και πολλά αναλυτικά άρθρα περί προπαγάνδας. Οι πατριώτες προπαγανδιστές πρέπει να φανούν αντάξιοι των Προγόνων και των Εθνομαρτύρων.

No comments:

Post a Comment