Sunday, January 5, 2014

Άλλη μία "σοβαρή" είδηση από τον "έγκυρο" χριστιανο-εθνικιστικό ιστότοπο defencenet.gr...



Το defencenet.gr μας πληροφορεί ότι ο γέροντας Παστίτσιος εκτός από παστίτσιο ήξερε να φτιάχνει και διαστημόπλοια! 

Η ορθοδοξία δεν αρκείται στην καταστροφή της Ελλάδος, τώρα πάει να καταστρέψει και την NASA.

Δεν είναι τυχαία η αποβλάκωση αρκετών σημερινών εθνικιστών. Με κάτι τέτοια πνευματικά σκουπίδια τρέφονται αρκετοί εξ αυτών. 

Εύγε στο defencenet.gr. Τέτοια ενημέρωση αξίζει ο Ελληνικός Λαός σε καιρούς ξένης κατοχής. 

Μισέλληνες να παρακαλάτε τον γέροντα Παστίτσιο να μην διασταυρωθούν οι πολιτικοί μας δρόμοι. Διότι δεν θα μείνει όρθιο ούτε ένα ορθόδοξο μνημείο για να υπενθυμίζει την εθνοκτονική παρουσία σας εν Ελλάδι.

Απολαύστε δείγμα αποβλακώσεως της χριστιανο-εθνικιστικής ηλιθιότητος:

2 comments:

  1. Πως να μην ήξερε ο Παστίτσιος από διαστημόπλοια ρε Ιφικράτη, αφού "ούφο" ήταν πάντα. Τώρα αμφιβάλλω αν ήξερε να φτιάχνει παστίτσιο. Πιο πιθανόν είναι να τα χλαπάκιαζε τα παστίτσια μαζί με άλλους ρασοφόρους σε περίοδο νηστείας και να έλεγε σε όποιο πρόβατο περνούσε και τον έβλεπε ότι αυτό που τρώει είναι ρύζι λαπάς και ο Σατανάς με την πλάνη του το κάνει να φαίνεται παστίτσιο.

    ReplyDelete
  2. "Δεν είναι τυχαία η αποβλάκωση αρκετών σημερινών εθνικιστών. Με κάτι τέτοια πνευματικά σκουπίδια τρέφονται αρκετοί εξ αυτών."

    Το άλλο το πιο σημαντικό γιατί δεν το λες Ιφικράτη? Οι βλάκες της Χρυσής Αυγής με τον ένα η με τον άλλο τρόπο έχουν καταφέρει να στρέψουν την εκκλησία εναντίον τους και την κάνουν να βγάζει προς τα έξω το βρωμερό και ανθελληνικό της πρόσωπο. Αντί να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία και να απονομιμοποιήσουν στη συνείδηση των εθνικιστών και των πατριωτών την ορθόδοξη κλίκα, αυτοί εκεί συνεχίζουν να παριστάνουν τους πιστούς χριστιανούς.

    ReplyDelete