Wednesday, January 1, 2014

"Aντιρατσιστής" σημαίνει αντί-λευκός και μισέλλην!


Το μόνο κακό με τέτοιου είδους βίντεο είναι η χρονική καθυστέρηση που είχαν για να δημοσιευθούν. Η ζημιά έχει γίνει, ενσταλλάχθηκαν τόνοι ενοχής στην ψυχή των Ελλήνων και των λευκών. 

Από το πρωί μέχρι το βράδυ πρέπει να βγαίνουν επαναλαμβανόμενες ανακοινώσεις από όλες τις πατριωτικές οργανώσεις που να καταδικάζουν την αντιλευκή/ανθελληνική προπαγάνδα. 

Πριν κάποια μισελληνική οργάνωση τολμήσει να οργανώσει "αντιρατσιστική" εκδήλωση υπέρ των λαθροεποίκων, τους αποκαλούμε ανθέλληνες, και την εκδήλωσή τους την αποκαλούμε εορτή μίσους. 

Εδώ και πολλά χρόνια έχω γράψει ότι το μεγαλύτερο έγκλημα που διέπραξαν οι πατριωτικές οργανώσεις στην Ελλάδα είναι ότι άφησαν στα χέρια των εχθρών του Έθνους να διαχειρίζωνται μονοπωλιακώς τον όρο "ρατσισμός", αντί να τον απαλλοτριώσουν και να τον στρέψουν κατά του εχθρού. 

Ο "αντιρατσισμός" στην Ελλάδα είναι ο μανδύας του μισελληνισμού. 


11 comments:

  1. Εὖ γε!!! Πραγματικῶς οὐδεν ἒχω νὰ πῷ. Λέγει πολλὰς ἀληθείας αἳτινας ὀλίγοι εἶναι εἰς θέσιν νὰ εἲπουν, πολλῷ δὲ μάλλον να τὰς ἐνστερνισθοῦν.Οὗτη καὶ ἡ κεντρικὴ ἰδέα:"Ὁ ἐν Ἑλλάδι ἀντι-ρατσισμὸς εἶναι ο μανδύας τοῦ μισελληνισμοῦ". Ἀντεπίθεσις λοιπόν...

    ReplyDelete
  2. Πρέπει να βγουν οι εθνικιστές με συνθήματα τύπου "είμαστε Ελλάδα, όχι ΗΠΑ", "όχι στην αμερικανοποίηση της Ελλάδας". κ.τ.λ. Γιατί πολλοί αριστεροί/"αντιρατσιστές" είναι φανατικοί αντιαμερικανοί και έχουν ευαισθησία σε αυτό το θέμα.

    ReplyDelete
  3. καποιοι γραικυλοι θεσπισαν εναν νομο με εναν λατινογενη ορο. οποιος τον αντιλαμβανεται, τον τηρει κιολας. εγω ως ελλην και ελληνοφων δεν τον αντιλαμβανομαι, αρα και τον αγνοω.

    ReplyDelete
  4. Χαιρομε φιλε Ιφικρατες, που κατανοεις οτι δια την σωτηριαν της Ελληνικης υπαρξεως, πρεπει να συνεργαστουμε παρα τοις ομοφυλοις μας( εν τη ευρεια εννοια της Λευκης Φυλης) και να μην αποκλειστουμε απο αυτους...Επιθεσιν δεχεται ολοκληρη η Λευκη Φυλη...Ουτε εμεις οι Μεσογειακοι θελω να αφανιστουμε ουτε οι Νορδικοι...Και οι δυο ειμασθε πανεμορφοι αντιπροσωποι της Λευκης Φυλης...

    ReplyDelete
    Replies
    1. To βίντεο επελέγη για να αποκαλύψει τις τεχνικές της αντιλευκής προπαγάνδας, και όχι για να υποδηλώσει ότι ταυτιζόμαστε με τους λευκούς. Έχω γράψει άρθρο γι' αυτό το θέμα. Δεν ταυτίζομαι με τους λευκούς.

      Τουναντίον, δεν έχω καμμίαν ηθικήν αναστολήν να συνεργαστώ με εγχρώμους κατά λευκών, όταν αυτό συμφέρει το Ελληνικό Έθνος.
      Ιφικράτης

      Delete
  5. συγχαιρω ολους αυτους που προσπαθουν να ομιλησουν πλησιον της καθαρευουσης. ενα βημα πιο κοντα στα κλασσικα ελληνικα (κατα τους μη ελληνες "αρχαια")

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ορθον! Οφειλομεν να ομιλωμεν την γλωςςαν των προγονων. Ας μην ξεχνωμεν οτι τα κουμουνια, ηδη εκ του 1930, εχρησιμοποιουν την λεγομενην "δημοτικην" ητοι κατασκευαςμα του μπεναρογια ουτως ωστε να πληξη το κυτταρον του Ελληνισμου, ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑΝ ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ.
      εις το τελος, με την βοηθειαν του σιωνιστου αντρεα παπαντρεου-σταυροπουλου-μηνευκο-τσαντ, επετυχαν τον στοχον. Σημερον τα παιδια των Ελληνων δεν δυνανται να γραψωςςιν την λεξιν πατατα διχως ορθογραφικον λαθος!

      Delete
  6. Ωραία επισήμανση Ιφικράτη,

    αλλά εδώ εντοπίζεται μια αδυναμία της προπαγανδιστικής μας εκστρατεία, ως προς την δράση για την προάσπιση των συμφερόντων του ελληνικού γένους. Το γενικό σου επιχείρημα ότι θα κάνουμε στους εχθρούς μας ότι κάνουν και οι υπόλοιποι στους εχθρούς τους ιδεολογικά και προπαγανδιστικά μας βάζει στο ίδιο βάθρο για τους μη Έλληνες. Με αποτέλεσμα δεν υπάρχουν σημεία ταύτισης ως προς το το ιδεολογικό τους συμφέρον και το ιδεολογικό συμφέρον των Ελλήνων. Χρειαζόμαστε στην φαρέτρα της ιδεολογίας μας άλλο ένα ελληνικό μανιφέστο που να ταυτίζει με κάποιον τρόπο (κυρίως με φιλοσοφικά διανοήματα) την επιβίωση και την ανάδειξη του ελληνικού γένους ως ένα πανανθρώπινο ιδανικό. Γι' αυτό θα χρειαστεί να θέσουμε την διαφορετικότητα μας ως προς τα μέσα επίτευξης (εδώ θα χρειαστούμε καινοτόμες ιδέες). Για αυτό τον λόγο δημιουργείται η ανάγκη να τροποποιηθεί το μακιαβελικό ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και αντικατασταθεί με το νιτσεϊκό τα μέσα κάνουν το σκοπό. Έστω ιδεολογικά.....
    Ιος

    ReplyDelete
  7. Προτεινω εν αναγκη και μεικτους γαμους με λευκα εθνη(Ρωσσια,Λευκορωσσια,Ουκρανια,Σουηδια κτλ).Η ακροδεξια λογικη(πχ. του Στοκου) τυπου:Ελλας-Ορθοδοξια και οτι ολοι οι αλλοι(απο τις χωρες που εγραψα) ειναι βαρβαροι και απολιτιστοι ειχε και θα εχει καταστροφικες συνεπειες.Το χριστεπωνυμον πληθος δεν εχει φυλετικη συνειδηση και λογικα δεν βλεπει μακρυα,Πολυ καλα αρθρα για την Λευκη φυλη εχει το ιστολογιο Γενος Ελληνων.Επισης ενδιαφερον παρουσιαζει το ιστολογιο του Μαριου Δημοπουλου(πρωην αρθογραφου του Δαυλου) για την καταγωγη των Αλβανων και την δημιουργια Ελληνικου υπερκρατους στην Βαλκανικη χερσονησο.

    ReplyDelete