Sunday, January 5, 2014

Για πρώτη φορά οι πατριώτες υπερισχύουν από τα ευρωγιουσουφάκια


Αλλάζουν ραγδαίως οι συσχετισμοί. Ο καθημερινός επαναστατικός αγών αποδίδει καρπούς.

Για πρώτη φορά οι πατριώτες υπερισχύουν από τα ευρωγιουσουφάκια. 


Η ελληνική κοινή γνώμη εμφανίζεται διχασμένη έναντι της Ευρώπης. Το 38% ζητεί να προχωρήσει η πολιτική ενοποίηση της Ε.Ε., ενώ το 40,4% ζητεί τη διάλυσή της, όταν ένα μήνα πριν ο ίδιος συσχετισμός ήταν 45,6% υπέρ της πολιτικής ενοποίησης της Ε.Ε. και 25,9% υπέρ της διάλυσής της! 

Από την ανάλυση των απαντήσεων προκύπτει ότι το 40,4% των πολιτών, που ζητούν τη διάλυση της Ε.Ε., μοιράζεται οριζόντια στα κόμματα, καθώς υπέρ της διάλυσης της Ε.Ε. δηλώνει το 28% των ψηφοφόρων της Ν.Δ., το 53% του ΣΥΡΙΖΑ, το 47% των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, το 63% του ΚΚΕ, το 73% της Χρυσής Αυγής, το 27% της ΔΗΜΑΡ και το 16% του ΠΑΣΟΚ.

4 comments:

  1. Αυτά τα λένε, αλλά όταν τους ρωτήσεις ευρώ ή δραχμή, επιμένουν στο ευρώ.

    ReplyDelete
  2. Το σώμα της ΧΑ είναι οπαδοί του υπερρεαλισμού.
    Ενώ η προεδράρα τους είναι ανοιχτά υπέρ του ευρώ αυτοί επιμένουν ελληνικά!
    Καλά κρασιά...

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://www.youtube.com/watch?v=SyVDzL_lKrw

      Delete
  3. Αναλόγως την οικονομική κατάσταση του καθενός λέει άλλος ευρώ και άλλος τι ωραία ήταν η δραχμή. Το εθνικό νόμισμα θα κερδίζει συνεχώς έδαφος οσο μεγαλώνει η φτώχεια.

    Το ότι το ευρώ σημαίνει οτι είσαι οικονομικά εξαρτημένος και δεν πρόκειται να έχεις εθνική ανεξαρτησία εντός της ΕΕ λίγοι το σκέφτονται οι περισσότεροι Έλληνες σκέφτονται μόνο τον εαυτό τους γιατί έτσι τους έμαθε αυτό το κράτος.
    Είμαστε μια χώρα γεμάτη άτομα οι Έλληνες το κακό το βλέπουν όταν φτάσει στην πόρτα τους όσο είναι στου γείτονα δεν τους αγγίζει.

    ReplyDelete