Saturday, January 11, 2014

Είναι ιστορικώς αποδεδειγμένο ότι οι δηλώσεις υποταγής στην κατοχική νομιμότητα φέρνουν τα αντίθετα από τα προσδοκώμενα αποτελέσματα


Αρκετοί πατριώτες με ρωτούν τί πρέπει να κάνουν μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τις προφυλακίσεις των δύο βουλευτών της ΧΑ.

Σε τέτοιες συνθήκες η σωστή τακτική είναι η μη-αναγνώριση του κατοχικού καθεστώτος, η μη-αναγνώριση του δικαιώματος της κατοχικής κυβερνήσεως να διεξάγει εθνικές εκλογές. Ακόμη και αν αυτές διεξαχθούν από την τρομοκρατική οργάνωση του Σαμαρά, δεν πρέπει να αναγνωριστούν τα εκλογικά αποτελέσματα, πρέπει να κηρυχθεί ενεργητικό* μποϋκοτάζ σε συνδυασμό με μαζική πολιτική απεργία διαρκείας, μαζική παραίτηση όλων των αντιμνημονιακών βουλευτών, και έκκληση προς τον Λαό από όλα τα αντιμνημονιακά κόμματα για μαζικές δυναμικές διαδηλώσεις.

*Ενεργητική αποχή, σημαίνει το εντελώς αντίθετο απ' αυτό που πιστεύουν οι πολιτικώς αδαείς. Στην ενεργητική αποχή από τις κατοχικές εκλογές, δεν προσπαθούμε να παραγγείλουμε πίτσες καθήμενοι στον καναπέ του σπιτιού μας, όπως βλακωδώς νομίζουν αρκετοί. Στην ενεργητική αποχή από τις κατοχικές εκλογές, οργανώνουμε δομές δυαδικής εξουσίας, ήτοι οργανώνουμε σώματα παράλληλης εξουσίας, πχ λαϊκά αντιπροσωπευτικά συμβούλια, συντακτική εθνοσυνέλευση, λαϊκή πολιτοφυλακή, επαναστατική δικαιοσύνη. Και ακόμη καλύτερα, οργανώνουμε παράλληλες και ανεξάρτητες εκλογές, παρά και ενάντια στο κατοχικό καθεστώς.

Εδώ βεβαίως υπάρχει ένα σοβαρό πρόβλημα. Η πολιτική ηλιθιότης των "αντισυστημικών" κομμάτων, που από την μία μεριά ισχυρίζονται ότι έχουμε Χούντα και έχει καταλυθεί το Σύνταγμα, και από την άλλη μεριά εκστασιάζονται με τα εκλογικά ποσοστά των δημοσκοπήσεων. Αντί να απονομιμοποιούν τον κατοχικό πρωθυπουργό, με την βλακώδη στάση τους απονομιμοποιούν τον εαυτό τους. 

Όταν δηλώνεις ότι καταλύθηκε το Σύνταγμα, και αρνείσαι να κάνεις επίκληση και χρήση του άρθρου 120, και συγχρόνως ελπίζεις σε υψηλά εκλογικά ποσοστά στις κατοχικές εκλογές, τότε είσαι ένας κομπάρσος της πολιτικής. Και σύντομα θα καταλήξεις στα κάτεργα της κυνοβουλευτικής χούντας. 

Η δήλωση της ΧΑ δεν μας αφορά καθότι είμαστε πολιτικοί αντίπαλοι. Όμως η παθητική της στάση, όπως και του Σύριζα, έχει διαλυτικές επιπτώσεις στο αντιμνημονιακό στρατόπεδο: 

"xryshaygh.com_ Σήμερα καταλύθηκε το Σύνταγμα, το Πολίτευμα και η Λαϊκή κυριαρχία. Η εντολή για την προφυλάκιση των βουλευτών είχε δοθεί από τον Σαμαρά και την ανθελληνική χούντα του Μνημονίου."

Σήμερα καταλύθηκε το Σύνταγμα, λένε. Έστω ότι τώρα το κατάλαβαν. Τί νόημα έχουν οι δεκάδες αναρτήσεις για τα ενδεχόμενα υψηλά ποσοστά της ΧΑ στις μελλοντικές εκλογές;

Μόνον ένα νόημα έχει: να αποκοιμίζει όσους πατριώτες πιστεύουν ότι με αυτή την αυτοκτονική τακτική εκπροσωπούν τον πατριωτισμό και το αντιμνημονιακό στρατόπεδο.

Ο Σύριζα και η XA με την παθητική τους στάση απονομιμοποιούν την μαζική ανατρεπτική δράση και νομιμοποιούν την ξένη κατοχή. Το κατοχικό καθεστώς διαισθανόμενο την δειλία και των δύο πολιτικών σχηματισμών αποθρασύνεται και προσπαθεί να καταπνίξει κάθε αντίσταση. Ο Λαός γρήγορα θα καταλάβει το λάθος του και θα απομακρυνθεί από την εκφυλιστική αντεπαναστική επιρροή του Σύριζα και της ΧΑ.

21 comments:

  1. Ο Τσίπρας με ανακοίνωση του είπε πως δεν έχουμε κανένα είδος κατοχής, οτι έχουμε δημοκρατία και οτι αν δεν θέλουμε μνημόνιο να τον ψηφίσουμε. (και θα το σκεφτεί λέω εγώ)

    ReplyDelete
  2. ΚΥΡΙΕ ΑΜΥΡΑ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΕΝΑΝ ΕΘΝΙΚΟ ΗΓΕΤΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ, ΕΝΑΝ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ
    ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΙΠΑΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!! ΕΝΑΣ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ
    ΚΑΤΑ ΡΥΠΑΣ ΣΕ : Χ.Α.,ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΤΟ Κ.ΠΛΕΥΡΗ, ΤΟΝ Ι.ΜΕΤΑΞΑ, ΤΟΝ Γ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ
    ΤΑ 1000 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ(ΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ)ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ, ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.
    ΟΤΑΝ ΑΝΗΡΤΗΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ''Η ιουδαιοχριστιανική πανώλη έχει κάνει μετάσταση στην ψυχή της Χρυσής Αυγής''
    ΚΑΙ ΔΕΧΤΗΚΕ ΚΑΤΑΙΓΙΣΜΟ ΑΠΟ ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ, ΑΝΕΒΑΣΕ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΕΡΙ ΤΙΣ 12 ΕΙΚΟΝΕΣ-ΑΦΙΣΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ
    ΚΑΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΓΕ 27 ΣΧΟΛΙΑ ΞΕΧΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟΤΟΜΑ

    Η Χ.Α ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΥΠΟΥ ΓΚΕΜΠΕΛΣ ΑΨΟΓΑ!!!
    ΓΙΑΥΤΟ Κ ΕΧΕΙ 1 000 000 ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΣΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΣΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ
    ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ

    ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΚΣ ΜΑΛΛΟΝ ΣΥΧΝΑΖΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΚΙ Ο ΓΕΡΑΚΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ'ΜΠΑΜ' ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΜΥΡΑΣ ΑΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ
    ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΕΙΤΕ ΣΑΝ ΄ΙΦΙΚΡΑΤΗΣ΄ ΕΙΤΕ ΣΑΝ 'ΑΝΩΝΥΜΟΣ'
    ΙΦΙΚΡΑΤΗ ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ.
    ΤΟ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΟΥΜΕ Η/ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ
    ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΑ ΛΕΣ!!!!
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΗΓΕΤΗ ΚΑΙ ΕΘΝΕΓΕΡΤΗ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΣΤΙΣ 8/1/14 :
    το μπλογκ σου "ΒΡΩΜΑΕΙ" ιντιμιντια και ομαδα αληθειας.
    Καλη τυχη.
    Εγω την κανω

    ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

    ReplyDelete
    Replies
    1. ...ΣΤΑΣΟΥ ΜΥΓΔΑΛΑ!!!

      Delete
    2. Ἡ Χρυσὴ Αὐγὴ μαζεύει ὅσους ἄκουσαν, ὅτι ἐπὶ δικτατορίας λεφτὰ ὑπῆρχαν. Ὁ Σύριζα ὅσους ὀνειρεύονται μέρες '81. Καλύτερα ἕνας λέων, ἕνας ἀετός, μία ἀλεποῦ (σύνολο 3) καὶ ἕνας γέρακας παρὰ ὀρδές ποντικῶν. Ἀλήθεια τὰ ἐκατομμύρια ὀπαδῶν τί κάνουν γιὰ τοὺς ἡγέτες τους; Οἱ ἐλεύθεροι ἡγέτες, τί κάνουν γιὰ τοὺς συντρόφους τους; Τίποτα, τί νὰ κάνουν; Θέλει ἀρετὴ καὶ τόλμη ἡ ἐλευθερία καὶ ὁ ἰουδαιοχριστιανισμὸς γι'αὐτὸ ἀκύρωσε τὴν ἀρετή, γιὰ νὰ ἀκυρώσῃ καὶ τὴν ἐλευθερία.

      Ποιός ἀναρχοάπλυτος εἶπε τὸ παρακάτω: (Μὲ τὴν ποίησι μόνον οἱ θολοκουλτουριάρηδες ἀσχολοῦνται)

      "Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται, ζυγόν δουλείας ας έχωσι` θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία."

      Α. Ἀλέξης Τσίπρας Β. Δημήτρης Παπαδημούλης Γ. Παναγιώτης Λαφαζάνης Δ. Ἀνδρέας Κάλβος (Ὁ τελευταῖος καινούργιο φροῦτο πρέπει νά 'ναι, εε; Πὲς τὴν συνιστῶσα νὰ γελάσουμε!)

      Νὰ ὑπογράψω ὡς Ἰφικράτης ἢ ὡς Ἀνώνυμος, Hercule Poirot;

      Delete
    3. Δέν το είπε αναρχοάπλυτος, ο προσδιορισμός '' θολοκουλτουριάρηδες'' ανήκει στήν Καρατζαφέρειο σχολή. Το είπε ο ομόσταυλος του ευπατρίδη Μ. Λιάπη ο κ. Σωτήρης Κούβελας υπουργός επί Κ. Μητσοτάκη. Συγκεκριμένα είχε πεί: ''Oι ποιητές είναι λαπάδες''.

      Ζ

      Delete
  3. Σοκάρομαι που ενώ ταυτίζεις την Χρυσή Αυγή με το Συνασπισμό πρώην Πασοκικής Αριστεράς, παραμένουν έστω και 5-10 άτομα που σε παίρνουν στα σοβαρά.

    ReplyDelete
  4. Σωστά τα λες, Ιφικράτη. Η ηγεσία της Χρυσής Αυγής όμως δεν παίζει το παιχνίδι ρεαλιστικά. Θα το μετανιώσουν όταν όλοι τους βρεθούν στα κελιά. Μακάρι να είχαν τουλάχστον έναν ηγέτη με το ίδιο χαρακτήρα σας. Έχουν μεγάλη επιρροή στους πατριώτες/εθνικιστές, και αυτό από μόνο του έχει σημασία.

    ReplyDelete
  5. Ανώνυμε 8.55, και εγώ σε αγαπώ όπως όσα πρόβατα της ΧΑ με βρίζουν, γι' αυτό σου προτείνω μην διαβάζεις το ιστολόγιο της ΙΕΡΑΚΣ. Επειδή όπως λες είμαστε 2-3, αδειάσέ μας την γωνιά και πήγαινε να συναναστραφείς με τους παπάδες, τον σεβαστό σου πλεύρη, τους χουντικούς, τους μεταξικούς, και τους βυζαντινούς σου αυτοκράτορες.

    Έχεις μολύνει αρκετά το Έθνος. Δεν χρειάζεται να μολύνεις και την δική μας γωνιά.

    ΥΓ. Σπανίως καταφέρομαι εναντίον σχολιαστού, αλλά δεν ανέχομαι χυδαιότητες του τύπου "εσύ γράφεις μόνος όλα τα σχόλια". Όποιος χρυσαυγίτης δεν αντέχει την αλήθεια, ότι υπάρχουν πατριώτες που διαφωνούν με τον πλεύρη, με τους παπάδες, με τον μεταξά, με το βυζάντιο, με την ιουδαϊκή αίρεση των ναζωραίων, το αρρωστημένο εγώ του ανωνύμου 8.55, κατέληξε στο ότι "δεν μπορεί να υπάρχουν τόσοι που διαφωνούν με μάς, μόνος του γράφει τα σχόλια'.

    Για τον ανώνυμο 8.55 ένας μόνο πατριωτισμός υπάρχει, ο χρυσαυγίτικος βυζαντινο-ορθόδοξος.

    Εκάς βέβηλε.

    Ιφικράτης

    ReplyDelete
  6. ΑΠΟΣΚΟΡΑΚΗΣΕ Ω ΑΓΑΘΕ.....ΤΟ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!!!!!

    ReplyDelete
  7. ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΜΟΛΥΝΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΒΕΒΗΛΩΣΑ ΑΞΙΕΣ ΑΦΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΕ ΜΟΛΥΝΑΝΕ
    ΚΑΙ ΜΕ ΒΕΒΗΛΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΗ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΖΩ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗ ΖΩΗ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ.
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝΕ ,ΝΑ ΝΟΙΑΖΩΜΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ
    ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ,ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ,ΝΑ ΠΟΥΛΑΩ ΠΡΕΖΑ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΜΟΥ.ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ 3-4 ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΟΨΩ ΓΙΑΤΙ
    ΜΕ ΘΕΛΑΝΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΡΕΖΑ,ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΑΝΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΗΜΟΥΝΑ ΨΑΡΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΧΤΥΠΑΓΑΝΕ
    ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ,ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝΕ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΕΞ ΣΤΑ 29 ΜΟΥ.
    ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΝΕΥΡΑ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ
    ΜΟΝΟ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΜΕ ΑΓΚΑΛΙΑΣΑΝΕ ΚΙ ΑΣ ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΩΙΝΟΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΜΟΡΦΟΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΛΕΥΡΗ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ
    ΚΑΙ ΕΠΑΨΑ ΝΑ ΚΛΑΙΩ ΣΑΝ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΝΟΣ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΟΥ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Απο τον ΦΙΛΟ ΣΤΙΣ 8/1/14
      Αδερφε Αριστειδη η τρολλιά σου ΤΑ ΣΠΑΣΕ στην κυριολεξια!
      Υ Π Ο Κ Λ Ι Ν Ο Μ Α Ι

      Delete
    2. σε προσκυνω 4.04. keep on trolling αν και αυτο που περιγραφεις ταιριαζει γαντι με το προφιλ του μεσου ψηφοφορου της χρεισοις αβγοις

      Delete
  8. ΦΟΥΝΤΑ - ΧΟΥΝΤΑ - ΖΒΑΣΤΙΓΚΑ!!!

    ''Σε αργία ο χρυσαυγίτης ψυχίατρος στο Δαφνί.
    Σε βάρος του Κ. Παρασχάκη υπάρχουν καταγγελίες ότι χορηγούσε σε μέλη της Χρυσής Αυγής πιστοποιητικά ψυχικής υγείας προκειμένου να βγάλουν άδεια οπλοφορίας, αλλά και ότι χορηγούσε βεβαιώσεις για κατάθλιψη προκειμένου μέλη της ίδιας οργάνωσης να παίρνουν αναβολές από δικαστήρια. ''

    ΑΙΜΑ - ΤΙΜΗ - ΠΡΕΖΑ ΚΑΘΑΡΗ
    Στη δικογραφία, όμως, έχουν συμπεριληφθεί και άλλες τρεις εικόνες, που βρέθηκαν επίσης στον προσωπικό υπολογιστή του Ηλία Κασιδιάρη και στις οποίες φαίνεται να έχει καταγραφεί καρέ-καρέ η διαδικασία οικιακής παραγωγής κάποιας σκόνης. Οπως σημειώνει το «Εθνος της Κυριακής», αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι έχουν ξαναδεί παρόμοιες εικόγες για την παραγωγή ναρκωτικών ουσιών τονίζοντας ότι «προσομοιάζει στη διαδικασία που ακολουθείται για την οικιακή παρασκευή κοκαΐνης» και εξηγούν χαρακτηριστικά: «Οπως λέγεται στην πιάτσα, βράζουν την κοκαΐνη».

    ReplyDelete
    Replies
    1. 1ον - Οι βουλευτές έχουν δικαίωμα οπλοφορίας. Για να το ασκήσουν, οφείλουν να παρουσιάσουν χαρτί ψυχιάτρου. Τι πιο λογικό απ' τον να απευθυνθούν σε γιατρό που είναι γνωστός τους και μέλος του κόμματος;

      2ον - Μπες στο σάιτ της ΧΑ, αυτή τη στιγμή η τελευταία ανάρτηση σου ξεμπροστιάζει το ''Θέμα''

      Άντε γεια, παπαγαλάκι των ΜΜΕ. Πρετεντέρηδες και ιντερνετικοί αντι-χρυαυγίτες έχετε γίνει Ένα.

      Delete
    2. Πράγματι χωρίς γνωστό ή μέσον κανένας χρυσαυγίτης δεν μπορεί να πάρει πιστοποιητικό ψυχικής υγείας.
      Όταν ο Θέμος σαλιάριζε με τον ''εγέρθητου'' καμάρωνες;΄
      Κατεβάστε Μπαρμπαρούση με Έφη Θωδη στη γιουροβίζιον και θα σαρώσετε ψήφους.Χαρίστε μας γέλιο ή πάρτε δρόμο.

      Delete
    3. Ρε καραγκιοζη χημικος τροφιμων ειναι ο Κασιδιαρης, η συγκεκριμενη φωτογραφια ειναι κατεβασμενη απο αμερικανικο φορουμ και αφορα την παρασκευη μολυβδου.

      Delete
    4. Έτσι πες μας να καταλάβουμε, τώρα εξηγούνται πολλά. Τρώτε όλοι μαζί, και τι άλλο ριχνετε μέσα;

      Delete
  9. ecash βέβηλοι ναζωραίοι.

    ReplyDelete
  10. Οι προσωπικές επιλογές του καθενός δεν αφορούν κανέναν σας.
    Το ζήτημα είναι οτι η σκέψη και η τακτική της χ.α. είναι αρρωστημένη και στηρίζεται σε σαθρά θεμέλια.
    Πρώτα απ' όλα η ιδεολογία της χ,α, δεν έχει καμία σχέση με οτιδήποτε ελληνικό και όπως έχει αποδειχτεί στην ιστορία στις κρίσιμες στιγμές ήταν εχθρική απέναντι του.Δηλαδή τέλος στο οτιδήποτε πατριωτικό.
    Δεύτερον το κίνημα τους απαρτίζεται από χαμηλού επιπέδου άτομα που ακόμα και η ηγεσία της δεν είναι ικανή να τα βγάλει πέρα ούτε στην πρώτη "καταιγίδα".Δηλαδή τέλος στην ελληνική υπεροχή.
    Τρίτον οι οπαδοί της είναι αρκετά παθητικά άτομα και έχουν κάνει ανάθεση σε μια (ανίκανη ομολογουμένως) ηγεσία να βγάλει το φίδι από την τρύπα.Δηλαδή τέλος στο μαχητικό πνεύμα του ελληνισμού.
    Τέταρτον το πρόγραμμα τους είναι αρκετά παρωχημένο και προσκολλημένο σε ένα παρελθόν που δοκιμάστηκε(από σαφώς πιο ικανούς) και απέτυχε παταγωδώς.Δηλαδή τέλος στην δημιουργική ελληνική σκέψη.
    Πέμπτον πέρα από κινήσεις θεάματος,και αυτές όταν υπήρχε η ανοχή από το κράτος,στην ουσία δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα καθώς έπαιζαν μόνο με τηλεοπτικούς όρους.Δηλαδή τέλος στην ελληνική εμπνευσμένη ελίτ.
    Στο μοναδικό που είναι κάπως ικανοί είναι να χειραγωγούν καλά άτομα που ούτως ή άλλως είναι εύκολα χειραγωγήσιμα.Δηλαδή με λίγα λόγια μια τρύπα στο νερό.
    Και στο μυαλό του μέσου οπαδού της χ.α υπάρχει αυτή η σκέψη(καθώς αυτήν του έχει περάσει η "φωτεινή" της ηγεσία) :"Στις δημοσκοπήσεις να πάμε καλά και όλα τα όλα να πάνε να γαμηθούμε!"
    Περαστικά σας

    ΥΓ Ιφικράτη μια γνώμη για την ελληνική σημαία που έχει υιοθετήσει το σύγχρονο ορθόδοξο κράτος.

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://www.iphicratisamyras.com/2013/10/blog-post_26.html

      Delete
    2. Ευχαριστώ για την απάντηση και με βρίσκει σύμφωνο αυτή η θέση της ΙΕΡ.Α.Κ.Σ.

      Delete