Wednesday, January 22, 2014

Η συμπεριφορά των δικαστικών και των στρατιωτικών είναι προδοτική


Η πρόσφατη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας αποδεικνύει για μίαν ακόμη φορά γιατί δεν πρέπει να έχουμε κανένα σεβασμό στην κατοχική δικαιοσύνη και στα σώματα ασφαλείας.

Ενώ η χώρα μας κινδυνεύει με εδαφικό ακρωτηριασμό από την ληστοσυμμορία Σαμαρά, ωρισμένες κατηγορίες εργαζομένων όπως οι δικαστές και τα σώματα ασφαλείας, καταφεύγουν στο Μισθοδικείο και κερδίζουν δικαστικές αποφάσεις δια των οποίων οι περικοπές των δικών τους μισθών χαρακτηρίζονται αντισυνταγματικές.

Πού εστιάζεται η προδοτική στάση αυτών των κατηγοριών εργαζομένων;

Αφ' ενός οι δικαστές ενώ έχουν χαρακτηρίσει συνταγματικό το μνημόνιο, όταν πρόκειται για την τσέπη τους, το μνημόνιο είναι αντισυνταγματικό. Δεν τους νοιάζει η Πατρίδα, πάνω απ' όλα η τσέπη τους. Για τον Λαό το μνημόνιο είναι συνταγματικό, όχι όμως όταν πρόκειται για τα προνόμια των δικαστών.

Αφ' ετέρου οι στρατιωτικοί και τα σώματα ασφαλείας καταφεύγουν στα δικαστήρια για να αποσπάσουν μία δικαστική απόφαση για την δική τους συντεχνία. Δεν τους ενδιαφέρει το σύνολο, ο Λαός, η Πατρίδα. Τους ενδιαφέρει μόνον η τσέπη τους.

Εύχομαι ολόψυχα να μην πάρουν ούτε ένα ευρώ πίσω από τα κλεμμένα. Ειδικώς οι στρατιωτικοί. Η στάση τους είναι διασπαστική και ανθελληνική. Προδίδουν συνειδητώς το σύνολο των εργαζομένων και των κοινωνικών αγώνων.

Ή θα αποκατασταθούν για όλους οι μισθοί και οι συντάξεις, ή για κανέναν. Οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι του ιδιωτικού τομέως, και όσοι ανήκουν στον δημόσιο τομέα(αλλά δεν έχουν προνομιακή πρόσβαση στην κατοχική δικαιοσύνη όπως οι στρατιωτικοί και οι δικαστικοί), δεν είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας.

Αν δικαστές και στρατιωτικοί θέλουν αποκατάσταση των μισθών τους να παλέψουν μαζί μας για την ανατροπή της κατοχικής ληστοσυμμορίας και του μνημονίου. Αλλιώς είναι εχθροί του Έθνους.

4 comments:

  1. Οι δικαστικοι ειναι κλασικη περιπτωση χατζηελληνων-τουρκορωμιων(υποκριτες και κουτοπονηροι με οθωμανικη συνειδηση κατα βαθος).Οι δε στρατιωτικοι επι το πλειστον εχουν την νοοτροπια του ακροδεξιου καραβανα(ξερεις ποιος ειμαι εγω ωρε;).Εξαιρω του πιλοτους της ΠΑ,αυτοι πρεπει να πληρωνονται κανονικα γιατι ειναι ηρωες.

    ReplyDelete
  2. Οι πραιτωριανοί του διεφθαρμένου συστήματος φορούν στολή και τήβεννο! Το ίδιο το σύστημα τους ανεγνώρισε χαρακτηρίζοντάς τους ως τον "σκληρό πυρήνα" του και θεωρεί το μισθό τους αδιαπραγμάτευτο, κάτι που δικαιώνει πλήρως τον, κατ' αυτών, εμπτυσμό μας τον οποίο οι ηλίθιοι στάθηκαν ανίκανοι να εννοήσουν! Μοιραίοι μισθοφόροι τυχοδιώκτες, όλοι οι στυλοβάτες της συστημικής διαφθοράς , με στολή ή τήβεννο, το μόνο που τους πρέπει είναι το μέγα "μάθημα" στη κρίσιμη ώρα που ζυγώνει...!

    Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης
    τ.6977764737

    ReplyDelete
  3. TRY MONGOLIA IN DEPTH WITH US.... τι σημαίνει αυτό;

    ReplyDelete
  4. Αυτό που έχει καταντήσει ο στρατός ειναι να προστατεύει την "περιουσία" των δανειστών.
    Οι δικαστικοί έτσι όπως δικάζανε επι γερμανικής κατοχής στον β' ΠΠ έτσι δικάζουνε και τώρα σαν να μην τρέχει τίποτα.
    Και τότε έλεγαν ότι δεν υπάρχει κατοχή και τώρα τα ίδια λένε.

    ReplyDelete