Sunday, January 26, 2014

Ομιλία Μάριου Δημόπουλου με θέμα ''Φυσικές μέθοδοι αντιμετώπισης του καρκίνου''



Αυτή την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου, 6 το απόγευμα ομιλία του Μάριου Δημόπουλου με θέμα ''Φυσικές μέθοδοι αντιμετώπισης του καρκίνου''. Θα αναλύσει όσα γράφει στο τελευταίο του βιβλίο με τον ομώνυμο τίτλο. Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, Αιόλου 102, κοντά στην Ομόνοια, στην αίθουσα των Ελλήνων Οικολόγων. Τηλέφωνο επικοινωνίας της αίθουσας: 6975425546

12 comments:

  1. Ο Μαριος Δημόπουλος είναι νεοεποχιτης και προβοκάτορας , εχει μακροχρονια υπονομευτικη δραση κατά της Ελλαδος . Προπαγανδιζει προσπαθώντας να βγαλει τους Αλβανούς και τους Τουρκους Ελληνες και να ιδρυθεί νέα οθωμανικη αυτοκρατορια που δεν τον λεει βεβαια ετσι ,αλλα σας λεει ενωση με ολες αυτές τις χωρες γιατι οι πληθυσμοι τους είναι ταχα Ελληνες (από της συκιας ο γαλα)Παρακολοθουμε χρονια τις ενεργειες του κι αν δεν τον ηξερες μαθε τον,ολα τα φιλοαλβανικα,φιλοσκοπιανα και φιλοτουρκικα ιστολογια είναι δικα του και μιλαει και αλβανικα, αυτόν στον ειχαν συστησει αλλοι, ότι και καλα ο Μ.Δ είναι ατομο με πρωτοτυπες ιδεες.

    ReplyDelete
  2. Ο Μάριος Δημόπουλος σωστά λέει οτι το μεγαλύτερο ποσοστό των Τούρκων είναι Έλληνες που εξισλαμίστηκαν.
    Οπως και ποσοστό των Αλβανών που προέρχονται απο ελληνικές φυλές.
    Το όνειρο του είναι να ξαναγίνουν όλοι Έλληνες με ελληνική γλώσσα και ελληνική παιδεία. Είναι κατά του ισλαμισμού οπως και του χριστιανισμού.
    Οι ιδέες του είναι πρωτότυπες δεν συμφωνώ με όλες όμως είναι πιο λογικές απο αυτούς που λένε οτι θα πάρουν την πόλη και τις χαμένες πατρίδες με τα όπλα.

    ReplyDelete
  3. Επειδή ο πρώτος ανώνυμος καταφέρεται εναντίον μου (ως ανώνυμοι μπορούμε να λέμε ότι θέλουμε) οφείλω να δώσω μια σύντομη απάντηση. Είναι περίεργο που κάνει τέτοια σχόλια κάτω από ανακοίνωση μια ομιλίας που θα κάνω για ιατρικά και όχι ιστορικά θέματα. Αλλά απαντώ. Από πού και ως πού είμαι νεοεποχίτης και προσπάθω να ιδρυθεί μια νέα οθωμανική αυτοκρατορία; Στην ιστοσελίδα μου γράφω: "Στόχος του Ελληνισμού είναι ο επανελληνισμός των λαών της Βαλκανικής χερσονήσου, η επιστροφή τους στον πατρώο Ελληνισμό. Οι Αρβανίτες πρέπει να πείσουν τους Αλβανούς ότι (οι Αλβανοί) είναι Ελληνικής καταγωγής και να ενωθούν με την Ελλάδα. Επιστροφή στην πατρώα αρχαιοελληνική παράδοση (=θρησκεία). Επανελληνισμός των Αλβανών και μέρους των Σκοπιανών". Και στην αρχή: Ιστοσελίδα του γλωσσολόγου-εθνολόγου, επιστήμονα κλινικής διατροφολογίας και ορθομοριακής θεραπευτικής και συγγραφέα Μάριου Δημόπουλου για τον Ελληνοπελασγικό (Ελληνοαλβανικό) πολιτισμό, την πανάρχαια ελληνική προϊστορία, την καταγωγή των λαών της Βαλκανικής χερσονήσου, την αρχαιοελληνική κοσμοαντίληψη-θρησκεία και τη δημιουργία νέου Ελληνικού υπερκράτους στα Βαλκάνια. Πελασγολογία: Η απαγορευμένη επιστήμη. Εναλλακτική γλωσσολογία, αρχαιολογία και ανθρωπολογία". Άρα μιλάω για ένα ελληνικό υπερκράτος στα Βαλκάνια που θα έχει υπό τον έλεγχό της την Αλβανία, και φυσικά θα είναι η απάντηση στον σλαβικό και τουρκικό επεκτατισμό. Επομένως όλα όσα γράφει ότι είμαι προβοκάτορας και επιθυμώ τη δημιουργία οθωμανικής αυτοκρατορίας είναι φαντασιώσεις του και κακοβουλη επίθεση εναντίον μου. Μάλλον θίγεται από τη δημιουργία μιας μεγάλης και ισχυρής Ελλάδας και επιθυμεί μια μικρή Ελλαδίστα ελεγχόμενη από ξένες δυνάμεις. Όσον αφορά στο ότι όλα τα φιλοαλβανικά, φιλοσκοπιανά και φιλοτουρκικά ιστολόγια είναι δικά μου, ας μας υποδείξει ποια είναι αυτά τα ιστολόγια και καλύτερα ας βγει επώνυμα να μας τα πει αυτά, αφού είναι τόσο σίγουρος για την ορθότητα των απόψεών του. Εγώ διαθέτω μόνο μια ιστοσελίδα για ιστορικά και εθνολογικά θέματα και αυτή είναι η εξής: http://www.greeks-albanians.com/ Εξάλλου Αλβανοί εθνικιστές με έχουν χαρακτηρίσει ως "Δούρειο ίππο" κατά του Αλβανικού έθνους, αφού θέλω να τους κάνω Έλληνες, όπως φαίνεται στο παρακάτω προφίλ: https://www.facebook.com/BesirBajramii π.χ. Well, I agree with you Marios in many aspects. The problem is (in my opinion) that you look upon linguistics as a greek (not by a neutral position). So, while you're saying that albanians are more greek than greeks (which means that Albanian is more greek than Greek) you recommend the helenisation of FYROM and Albania. As an albanian I should say: why not an albanization of Greece (considering the fact of arbanitika)? Τέλος ευχαριστώ τον δεύτερο ανώνυμο φίλο για την υποστήριξη προς εμένα ή πιο σωστά για την αποκατάσταση της αλήθειας.

    ReplyDelete
  4. Καταρχάς, συμφωνώ με τον κύριο Δημόπουλο στο ότι αυτή η συζήτηση δεν έχει καθόλου σχέση με το θέμα του καρκίνου. Ωστόσο, αφού τέθηκε το θέμα της καταγωγής των Αλβανών και των Τούρκων, οφείλω να πω κάποια πράγματα.

    "το μεγαλύτερο ποσοστό των Τούρκων είναι Έλληνες που εξισλαμίστηκαν".

    Σφάλεις. Μόνο οι Τούρκοι των παράκτιων περιοχών έχουν ορισμένη Ελληνική καταγωγή, και λέω ορισμένη διότι οι περισσότεροι από αυτούς είναι μιγάδες τώρα, μετά από χρόνια επιμειξίας λόγω απόκτησης Τουρκικής συνείδησης.

    "Ελληνοπελασγικό (Ελληνοαλβανικό)"

    Υπονοείς ότι οι Πελασγοί ήταν Αλβανοί (Ιλλυριοί), κάτι το οποίο δεν ισχύει, και είναι επίσης φαντασία των Αλβανών εθνικιστών που δεν ξέρουν τίποτα από γλωσσολογία. Οι Πελασγοί ήταν Ελλαδίτες, ήτο το πρώτο τους όνομα πριν τις μεταγενέστερες ονομασίες. Ο Ηρόδοτος εξηγεί ότι οι Έλληνες ανήκαν αρχικά στο ευρύτερο Πελασγικό έθνος.

    "Άρα μιλάω για ένα ελληνικό υπερκράτος στα Βαλκάνια που θα έχει υπό τον έλεγχό της την Αλβανία, και φυσικά θα είναι η απάντηση στον σλαβικό και τουρκικό επεκτατισμό".

    Η απάντηση σου είναι απλούστατα μια Ελληνική εκδοχή του τουρανισμού και δεν στηρίζεται στον εθνοφυλετισμό.

    Τέλος πάντων, η πληθυσμιακή γενετική είναι πολύ χρήσιμη για αυτά τα θέματα, και αποδεικνύει ότι παρόλο που όλα τα βαλκανικά έθνη ομοιάζουν, υπάρχουν διαφορές στη γενετική τους σύσταση. Οι ΄Ελληνες μοιάζουν γενετικά πιο στενά με τους νότιους Ιταλούς και τους νότιους Αλβανούς, και αυτό δεν είναι εκπληκτικό για όσους ξέρουν από ιστορία.

    ReplyDelete
  5. Κ. Δημόπουλε έχετε ασχοληθεί με την καντινίαση ; κάποιο άρθρο η βιβλίο ;

    ReplyDelete
    Replies
    1. Βρήκα αυτό :

      http://www.dromostherapeia.gr/astheneies-kai-enallaktikes-therapeies/i-fisikopathitiki-antimetopisi-tis-iperanaptixis-tou-mikita-candida.html

      Delete
  6. Ομιλιες για ιατρικα θεματα κανουν μονο οι Γιατροι . Κι ο Μαριος Δημόπουλος δεν είναι Γιατρος, δεν είναι Ανθρωπολόγος,δεν μπορει να κανει μετρήσεις , ασκει ψευδοεπιστημη και λεει ακρως επικινδυνα πραγματα για τα εθνικα θεματα και την υγεια , αν ακουει καποιος εισαγγελεας να του ασκήσει ποινικη διωξη αυτεπάγγελτα

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μήπως να φωνάξουμε την ιερά εξέταση ?

      Delete
    2. Απαντώ στον Ανώνυμο που έγραψε: AnonymousJanuary 30, 2014 at 1:31 AM Ομιλιες για ιατρικα θεματα κανουν μονο οι Γιατροι . Κι ο Μαριος Δημόπουλος δεν είναι Γιατρος, δεν είναι Ανθρωπολόγος,δεν μπορει να κανει μετρήσεις , ασκει ψευδοεπιστημη και λεει ακρως επικινδυνα πραγματα για τα εθνικα θεματα και την υγεια , αν ακουει καποιος εισαγγελεας να του ασκήσει ποινικη διωξη αυτεπάγγελτα ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Χαχαχα βυζαντινοπαπαδοπαίδι, κάηκες έτσι; Λοιπόν, γράψε τα ιδια που έγραψες τώρα επώνυμα!!! Λοιπό, σου δίνω μια σύντομη απάντηση: Δεν ειμαι γιατρός, διότι είμαι εναντίον της ιατρικής. Δεν ασκώ ψευδοεπιστήμη, διότι δεν εφαρμόζω (κλασσική) ιατρική. Είμαι διατροφολόγος (επιστήμη αναγνωρισμένη ακόμα και στο βυζαντινό ρωμαίικο κρατίδιο) και Φυσικοπαθητικός (Naturopath) (επιστήμη μη αναγνωρισμένη στο βυζαντινό ποτεκτοράτο), αλλά αναγνωρισμένη σε σοβαρές χώρες, όπως η ΗΠΑ, ο Καναδάς, η Αγγλία και η Αυστραλία. Κανονικά, σε μια σοβαρή πολιτεία (κατά τα πλατωνικά δεδομένα) θα έπρεπε οι εισαγγελείς να ασκούν ποινική δίωξη στος χασάπηδς γιατρούς, αλλά έχε χάρη που τη δύναμη και την υποστήριξη από τις εβραιοκρατούμενες φαρμακευτικές εταιρείες τις έχει η κλασσική ιατρική. Εγώ δεν γράφω για ''ιατρικά'' θέματα, αλλά για θέματα υγείας. Για θέματα υγείας γράφουν όλοι όσοι ειναι επιστήμονες υγείας, όπως κλσσικοί γιατροί, ομοιοπαθητικοί, βελονιστές, διατροφολόγοι, naturopaths, οστεοπαθητικοί κλπ. Doctor of Naturopathy σημαίνει αυτός που διδάσκει (από το doceo) πώς να είναι κάποιος υγιής. Η κλασσική ιατρική δεν είναι επιστήμη της υγείας, αλλά επιστήμη της αρρώστιας. Η Naturopathy είναι η επιστήμη της υγείας. ΥΓ. Τα λεγομενα περί του ότι λέω πράγματα άκρως επίκίνδυνα για τα εθνικά θέματα, το αφήνω ασχολίαστο.

      Delete
    3. σκιντζης εισαι και τιποτε αλλο. Στο φαρ ουεστ θα σε ειχαν αλείψει με πισα και πουπουλα. κανε μεταβολη και στριβε

      Delete
  7. http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2008/09/blog-post_6160.html#.UuopSfvQBoM

    ReplyDelete
  8. Οποιος Εξωμοτησε δεν ειναι ΕΛΛΗΝΑΣ!
    Γεννιωμαστε και Κοιμωμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ!
    Οσοι Εξωμοτησαν,συμμαχησαν με τον διαολο κι εκει να πανε!
    Μακρυα απο ΕΜΑΣ!
    ΟΥΚ ΓΑΡ ΕΝ ΤΩ ΠΟΛΛΩ ΤΟ ΕΥ,ΕΝ ΤΩ ΕΥ ΤΩ ΠΟΛΛΩ!

    ReplyDelete