Tuesday, January 21, 2014

Στην φυλακή οι τρομοκράτες της ληστοσυμμορίας "Νέα Δημοκρατία"


Η Ντόρα Μπακογιάννη εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση για τον Χριστόδουλο Ξηρό, αποκαλώντας τον δολοφόνο. 

«Ο Χριστόδουλος Ξηρός είναι ένας αδίστακτος, στυγνός, κατά συρροή δολοφόνος, ο οποίος επιμένει να εκμεταλλεύεται την ηθική ανωτερότητα της Δημοκρατίας. Θα πάρει τη θέση του στη φυλακή όπου και ανήκει.

«Ντόρα Μπακογιάννη, Αλεξία Μπακογιάννη, Κώστας Μπακογιάννης»

Η Ντόρα Μπακογιάννη με αυτήν την επαίσχυντη δήλωση αποσιωπά ότι είναι ηγετικό στέλεχος στην τρομοκρατική οργάνωση Νέα Δημοκρατία. Αποσιωπά ότι αποτελεί ιθύνοντα νου στην ληστοσυμμορία Σαμαρά ήτις καθημερινώς διαπράττει ληστείες εις βάρος μισθωτών, συνταξιούχων, επιχειρηματιών. 

Αποσιωπά ότι ως μέλος της τρομοκρατικής οργανώσεως Νέα Δημοκρατία είναι ηθικός αυτουργός για την δολοφονία χιλιάδων συμπολιτών μας από "αυτοκτονίες". Αποσιωπά ότι έχει διαπράξει το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας εκχωρώντας εθνική κυριαρχία. Αποσιωπά ότι έχει καταλύσει το Σύνταγμα και την δημοκρατία. 

Αποσιωπά ότι ως μέλος της εγκληματικής οργανώσεως Νέα Δημοκρατία κήρυξε τον πόλεμο εις βάρος του Ελληνικού Λαού.

Αποσιωπά ότι με την δωσιλογική συμπεριφορά της είναι ένοχη για την διάπραξη γενοκτονίας εις βάρος του Ελληνικού Λαού. 

Στην φυλακή σίγουρα, και μάλλον στην αγχόνη θα βρεθούν οι τρομοκράτες της ληστοσυμμορίας "Νέα Δημοκρατία".

10 comments:

  1. Κατά συρροή δολοφόνοι είναι οι τρομοκρατικές οργανώσεις ΝΔ - Πασόκ. Έστειλαν ήδη σε μαρτυρικό θάνατο κοντά σε 6.000 συνανθρώπους μας, που μη αντέχοντας την στέρηση όλων των κοινωνικών αγαθών και μη αντέχοντας την σκέψη ότι μπορεί να πάνε και φυλακή για χρέη έδωασαν τέλος στην ζωή τους.
    Οι ηθικοί αυτουργοί των δολοφονιών αυτών είναι και τα 3 κόμματα της συγκυβέρνησης, χωρίς να εξαιρείται η ρημάδ, γιατί παρά το ότι "δήθεν" αποχώρησε, τα στελέχη της στον κρατικό μηχανισμό παρέμειναν στις θέσεις τους, γιατί ..... είναι πολλά τα λεφτά.....
    Στείλανε όλοι αυτοί τον κόσμο 80 χρόνια πίσω, στην εποχή της "σκάφης" και του μαγγαλιού και νομίζουν ότι είναι αυτό το εξάμβλωμα δημοκρατία! Το Σύνταγμα έχει το άρθρο 120 που υποστηρίζει όχι αυτά που λένε οι "δημοκράτες", αλλά αυτά που λέει ο Ξηρός....

    ReplyDelete
  2. Η Νέα Δημοκρατία είναι κόμμα εκλεγμένο απ' τον Ελληνικό λαό, και αυτή τη στιγμή δίνει αγώνα για την οικoνομική ανάπτυξη ενάντια στις λαικιστικές δυνάμεις που έφεραν την χώρα στην τωρινή της κατάσταση.
    Ο Ξηρός είναι αιμοσταγής δολοφόνος, τίποτα παραπάνω. Έχω πίστη στην Ελληνική αστυνομία και πιστεύω ότι το παράνομο αυτό στοιχείο θα επιστρέψει λίαν συντόμως στην φυλακή... να κάνει παρέα με τους υπόλοιπους τρομοκράτες, ακροδεξιούς και αριστερούς. Και η χωρα θα αποκτήσει σταδιακά και οικονομική και κοινωνική σταθερότητα.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Εσυ πως βρεθηκες εδω ΣΚΟΥΛΗΚΙ?

      Delete
    2. @2:59 Τι έγινε Αντωνάκη (Σαμαρά), ήρθαμε και στο ιστολόγιο του Ιφικράτη;;

      Delete
    3. Η ρητορική σας είναι απαράδεκτη και ακραία, τι είστε ακροδεξιοί νεο-ναζί ή κομμούνια?

      Delete
    4. Λάτρη των δωσίλογων, γερμανοτσολιά του 4ου ράϊχ, ακροδεξιέ και φίλο της κομμουνίστριας Μέρκελ η λύση παει πακέτο με την εκδίκηση. Αν δεν πιάσουμε τους προδότες η κάθε λύση θα είναι της στιγμής.
      Ακροδεξιέ λάτρη του Σαχλαμαρά η ρητορική σου ειναι απαράδεκτη και ακραία μήπως είσαι κόπανος??

      Delete
    5. 5:46 Και εγώ αναρωτιέμαι για σένα. Τι είσαι, προδότης, τρελός, μεθυσμένος, χρηματισμένος από την Νέα Τρομοκρατία και τους εβραιοσιωνιστές, ο Σαμαράς ή ο Δένδιας που παριστάνει τον ανώνυμο ή απλά ένας τρολ του sorosmedia;

      Delete
    6. Εγώ νομίζω οτι απλά και μόνο είναι χιουμορίστας ο άνθρωπος. Θέλουμε κι άλλα τέτοια.

      Delete
  3. Η ΝΔ ειναι ενα κόμμα που το ψήφισε ένα μικρό ποσοστό του λαού για να κάνει επαναδιαπραγμάτευση και να μην βγει η αριστερά.
    Η ΝΔ ειναι ενα κόμμα που πρόδωσε τον λαό την πατρίδα χάρη των τραπεζών και του ευρώ.
    Η ΝΔ είναι ενα κόμμα που θα βουλιάξει την χώρα τουλάχιστον +100 δις παραπάνω πριν τις εκλογές.
    Η ΝΔ θέλει να μας κάνει να πιστέψουμε οτι ενα κουφάρι όπως η γιούρομπανκ μπορεί να αγοράσει το Τ.Τ.
    Η ΝΔ δεν είναι κόμμα είναι μια ληστοσυμμορία που στέλνει στον τάφο Έλληνες αφού τους αφαιρέσει το δικαίωμά να ζήσουν τις οικογένειες τους.
    Η ΝΔ ειναι μια ακροδεξιά εγκληματική οργάνωση που όποιον δεν συμφωνεί μαζί της τον στέλνει φυλακή.
    Η ΝΔ είναι μια δικτατορία που σε συνδυασμό με το ΠΑΣΟΚ δεν είχε ποτέ χειρότερη η Ελλάδα.
    Ότι και αν κάνει η ΝΔ είναι για το κακό της πατρίδας και των Ελλήνων.

    Η οικονομία δεν ξέρω αν θα φτιάξει μετα απο αυτη την καταστροφή, αυτό που θέλω είναι θάνατο στους προδότες που ψήφισαν τα μνημόνια και τις δανειακές συμβάσεις. Θέλω το αίμα τους και οχι φυλάκιση.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Επίσης η ΝΔ ξεπουλάει την δημόσια περιουσία που αξίζει δισεκατομμύρια για λίγα εκατομμύρια, που πολλές φορές ούτε αυτά τα εισπράττει..
      Ξεπουλάει σε "επενδυτές" τουρκαλάδες λιμάνια, στρατόπεδα, τα δάνεια των Ελλήνων, ότι υπάρχει στο έδαφος τον αέρα και το υπέδαφος της Ελλάδας.
      Απεμπόλησε την διεκδίκηση των πολεμικών αποζημιώσεων και των κατοχικών δανείων...
      Και τι δεν κάνανε!!!!!! Ο κατάλογος είναι ατελείωτος ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!!!

      Delete