Monday, March 14, 2022

O ανιστόρητος υπηρέτης του ΝΑΤΟ επαναλαμβάνει την καταστρεπτική πολιτική του Ελευθερίου Βενιζέλου


https://www.newsit.gr/politikh/polemos-stin-oukrania-i-ellada-stelnei-amyntiko-yliko-sto-kievo/3476861/

Δεν υπήρχε περίπτωση να μην κάνει την ανοησία. Ο φερόμενος ως πρωθυπουργός έστειλε πολεμικό υλικό στους Ουκρανούς αδιαφορώντας για τις συνέπειες.

Ως ανιστόρητος υπηρέτης του ΝΑΤΟ επαναλαμβάνει την πολιτική του Ελευθερίου Βενιζέλου, ο οποίος έστειλε στρατεύματα κατά της μπολσεβίκικης κυβερνήσεως, αδιαφορώντας φυσικά για το τί θα υποστούν οι Ελληνικοί πληθυσμοί σε περίπτωση νίκης των μπολσεβίκων.

Σήμερα στις περιοχές που διεξάγεται πόλεμος ζούν Ελληνικοί πληθυσμοί, και δεν ξέρουμε πού θα χαρακτούν τα νέα σύνορα. Η αναφανδόν υποστήριξη της Ουκρανίας μπορεί να φέρει σε δύσκολη θέση τους Ελληνικούς πληθυσμούς σε περίπτωση ολοκληρωτικής νίκης της Ρωσσίας.
Είναι αποκρουστικό να βλέπουμε πολιτικούς που έχουν ως πρότυπα αρχηγό με σύνθημα "η Κύπρος κείται μακράν", την οποία εγκατέλειψε βορά στους Τούρκους, τώρα να στέλνουν πολεμικό υλικό στην Ουκρανία. Γιατί όχι και στρατό; όπως έκανε ο Βενιζέλος.

Μετά την εγκληματική ενέργεια του φερομένου ως πρωθυπουργού της Ελλάδος να υποστηρίξει με όπλα την Ουκρανία, χωρίς να ζητήσει κανένα αντάλλαγμα από την ΕΕ, να θεωρείται δεδομένο ότι στην επομένη κρίση μεταξύ Ελλάδος-Τουρκίας, η Ρωσσία θα υποστηρίξει την Τουρκία. Και θα την υποστηρίξει όπως έκανε ο Λένιν με τον Κεμάλ.

Και όποιος περιμένει το ΝΑΤΟ και την ΕΕ να υποστηρίξουν την Ελλάδα σε περίπτωση ρωσσο-τουρκικής επιθετικής ενέργειας εις βάρος της Ελλάδος, έχει τα ίδια μυαλά με τον Ζελένσκυ.

Δεν είναι απλώς ηλίθιοι αυτοί που λαμβάνουν τέτοιες αποφάσεις, είναι άκρως επικίνδυνοι.

No comments:

Post a Comment