Monday, March 14, 2022

Τα ευρωγιουσουφάκια δεν ενδιαφέρονται για τα ρωσσικά αντίποινα


Η κατοχική κυβέρνηση των ευρωραγιάδων με μία σειρά αθλίων αποφάσεων έκλεισε το ρωσσικό Sputnik στην Ελλάδα, και ακύρωσε την παράσταση "Λίμνη των Κύκνων, αδιαφορώντας για τους Έλληνες που κατοικούν στην Ρωσσία. Αν η ρωσσική κυβέρνηση κλείσει τα ελληνόφωνα μμε της Ρωσσίας; Αν απαγορεύσει τις ελληνόφωνες θεατρικές παραστάσεις;

Αν συνεχιστεί αυτή η τακτική από τους ευρωλιγούρηδες, ίσως κλείσουν το ινστιτούτο Πούσκιν στην Ελλάδα, ίσως απαγορεύσουν την διδασκαλία της ρωσσικής γλώσσης. Και αν απαντήσει η ρωσσική κυβέρνηση απαγορεύοντας την διδασκαλία της ελληνικής γλώσσης; Αν κλείσει όλα τα ελληνικά πολιτιστικά ιδρύματα στην Ρωσσία; Εκατοντάδες χιλιάδες ελληνογενών θα χάσουν κάθε επαφή με τον Ελληνισμό και θα αφομοιωθούν δια παντός σε έναν ξένο πολιτισμό.

Προφανώς τα ευρωγιουσουφάκια δεν ενδιαφέρονται για τα ρωσσικά αντίποινα. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι ένα φιλικό κτύπημα στην πλάτη από τα αφεντικά τους στην ΕΕ και στο ΝΑΤΟ. Ο Ελληνισμός της Ρωσσίας τούς είναι αδιάφορος και μισητός. Γι' αυτούς προέχουν τα ξένα συμφέροντα, όχι τα ελληνικά.

Το ίδιο αδιάφορο και μισητό είναι για τους πραγματικούς Έλληνες το μισελληνικό ψευδοκράτος των ρωμιών.

No comments:

Post a Comment