Monday, March 14, 2022

Οι δυτικοί αναλυτές λένε ότι η Ρωσσία θα καταστραφεί από τις οικονομικές κυρώσεις. Πριν ή μετά την οικονομική καταστροφή της Δύσεως;


Οι δυτικοί σύμμαχοι έχουν αποκλείσει από τις διεθνείς αγορές τρεις πετρελαιοπαραγωγικές χώρες με τεράστια αποθέματα, Βενεζουέλα, Ιράν, Ρωσσία, και περιμένουν να κερδίσουν τον οικονομικό πόλεμο εναντίον τους.

Συγχρόνως κλείνουν πυρηνικά εργοστάσια και εργοστάσια λιγνίτη, στο όνομα της πράσινης αποαναπτύξεως (degrowth), ώστε να μας αποδείξουν πέραν κάθε αμφιβολίας ότι εκτός από ηλίθιοι, είναι και αυτοκτονικοί ηλίθιοι.

Οι τιμές της ενέργειας έχουν εκτοξευθεί σε σημείο που θα καταρρεύσουν οι δυτικές οικονομίες, και οι διάφοροι δυτικοί ηγέτες συνεχίζουν να επιμένουν με αλαζονεία ότι η Ρωσσία θα καταστραφεί από τις οικονομικές κυρώσεις. Πριν ή μετά την οικονομική καταστροφή της Δύσεως;

Ο καθηγητής Αντώνης Φώσκολος υποστηρίζει ότι όχι μόνον δεν υπάρχει ανθρωπογενής κλιματική αλλαγή, αλλά επιπλέον ως πλανήτης βαδίζουμε προς πτώση των μέσων θερμοκρασιών, σε πλήρη αντίθεση με το τί λέει το λόμπυ της κλιματικής αλλαγής το οποίο ωρύεται ότι θα αυξηθεί η θερμοκρασία.

Αν οι προβλέψεις του καθηγητού Φώσκολου είναι σωστές, αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστούμε περισσότερη και όχι λιγώτερη ενέργεια τα αμέσως επόμενα χρόνια για να μην ξεπαγιάσουμε.

Αντώνης Φώσκολος:

"Η επόμενη μεσοπαγετώδης περίοδος που μας έρχεται την ονομάζει η ΝΑΣΑ Eddy’s Minimum. Ιδέ επισυναπτόμενα στοιχεία της ΝΑΣΑ στα Αγγλικά.

Συμπέρασμα, περιμένουμε πτώση των θερμοκρασιών κατά τους επιστήμονες, και άνοδο των θερμοκρασιών κατά την δεκαεξάχρονη μαθήτρια του λυκείου Greta Thunberg και τους Ευρωπαίους πολιτικούς.

Τα διάφορα συνέδρια για την κλιματική αλλαγή που γίνονται συνήθως στην Ευρώπη είναι καταδικασμένα σε αποτυχία από την πραγματική επιστήμη. Η γη ανήκει στο ηλιοκεντρικό σύστημα και όχι στο ανθρωποκεντρικό σύστημα. Το κλίμα της γης εξαρτάται από την συμπεριφορά του μαγνητικού πεδίου του ηλίου."

No comments:

Post a Comment