Monday, March 14, 2022

Αν στην Δύση συνεχίσουν τις γελοιότητες περί πράσινης ενέργειας σε λίγα χρόνια θα παραταχθούν απέναντι στο κινεζικό ναυτικό με ιστιοφόρα


Εάν εφαρμοστούν άμεσα οι αυτοκτονικές προτάσεις των γελοίων που ηγούνται της ΕΕ για το ενεργειακό πρόβλημα, Ρωσσία, Κίνα, Ιράν, Βενεζουέλα, το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να περιμένουν 2-3 χρόνια, χωρίς να προκαλούν την δύση. Σε λίγο καιρό θα έχει καταρρεύσει όλη η δυτική οικονομία.

Αντί η ΕΕ να κάνει στροφή 180 μοιρών και να αποδεχτεί ότι η πράσινη ενέργεια είναι μία πράσινη απάτη, και ότι δεν υπάρχει περίπτωση ούτε για μία στο δισεκατομμύριο να αντικαταστήσει την αξιοπιστία των ορυκτών καυσίμων, τί προτείνει; Να κάνει την κρίση, ευκαιρία. Επιτάχυνση της αντικαταστάσεως των ορυκτών καυσίμων, ταχεία μετάβαση στις πράσινες πηγές ενέργειες.

Αν συνεχίσουν έτσι, προβλέπω ότι το αμερικανικό ναυτικό σε λίγα χρόνια θα παραταχθεί απέναντι από το κινεζικό ναυτικό, με κωπηλάτες, ιστιοφόρα, και ναύαρχο την Γκρέτα.

https://www.newsit.gr/kosmos/energeia-to-sxedio-tis-ee-gia-na-apallagei-apo-tin-rosia-meiosi-eisagogon-fysikou-aeriou-kata-2-3-fetos-kai-entelos-os-to-2030/3483006/

No comments:

Post a Comment