Sunday, January 14, 2018

Πρέπει να ακούγωνται οι Ελληνικές απόψεις, όσο και αν δυσαρεστούνται οι "πατριώτες"


Την δεκαετία του 1990 διαμελίστηκε η Γιουγκοσλαβία, με τον γνωστό τρόπο. Όσο και αν αντιπαθούμε το ΝΑΤΟ, την ΕΕ, το 4ο Ράιχ, τις ΗΠΑ, για όσα έπραξαν τότε, αν κοιτάξουμε τον χάρτη των Βαλκανικών κρατών, θα διαπιστώσουμε ότι στα βορειοδυτικά σύνορα της Ελλάδος υπήρχε ένα άκρως επικίνδυνο ομοσπονδιακό επεκτατικό μόρφωμα, που αν δεν το διέλυε το ΝΑΤΟ, θα έπρεπε να το έχουμε διαλύσει εμείς. 

Και αυτή ακριβώς είναι η τραγική ειρωνεία της Ιστορίας. Κράτη που μας έχουν κάνει πολύ μεγάλη ζημιά όπως το 4ο Ράιχ, διαμέλισαν έναν από τους πιό επικίνδυνους κρατικούς σχηματισμούς για την εθνική ασφάλεια της Ελλάδος. 

Η ενωμένη Γιουγκοσλαβία, αν υπήρχε ακόμη, θα μας δημιουργούσε τεράστια προβλήματα εθνικής ασφαλείας. 

Οι ανόητοι "πατριώτες" που αισθάνονται "αδελφούς" τους Σέρβους, προφανώς δεν έχουν καμμία σχέση με την γεωπολιτική και την ιστορία.

Μία αντίστοιχη άποψη είχαμε προβάλλει πριν λίγο καιρό για το ζήτημα της Ευρασιατικής Ενώσεως

Ενώ και εμείς, όπως αρκετοί άλλοι, καταφερόμαστε εναντίον της επεκτατικής πολιτικής του ΝΑΤΟ στην Ανατολική Ευρώπη, εν τούτοις δεν παραβλέψαμε ότι η σημερινή ρωσσική ηγεσία αποσκοπούσε στην δημιουργία μίας μεγάλης ενοποιημένης ζώνης από το Βλαδιβοστόκ μέχρι την Λισαβώνα, κάτι που απέτρεψε ο νέος ψυχρός πόλεμος. 

Δεν έχουμε καμμία απολύτως διάθεση να αναβιώσουμε την ρωσσική ευρασιατική αυτοκρατορία, και μάλιστα μέχρι την Λισαβώνα. Η αντιπάθειά μας προς το ΝΑΤΟ και την ΕΕ, επ' ουδενί λόγω σημαίνει υποστήριξη σε μία ευρασιατική αυτοκρατορία. 

Η αντιπάθειά μας προς το ΝΑΤΟ και την ΕΕ, επ' ουδενί λόγω σημαίνει υποστήριξη σε μία μεγάλη και ενωμένη Γιουγκοσλαβία, η οποία θα έθετε σε κίνδυνο την ασφάλεια όλης της Βορείου Ελλάδος. 

Οι "πατριώτες" και σε αυτό το ζήτημα κάνουν τεραστία ζημία στο συλλογικό υποσυνείδητο του Ελληνικού Λαού, όντας ανιστόρητοι, με τις ανόητες κραυγές περί "αδελφών Σέρβων".

Αν κοιτάξει κάποιος τον χάρτη της Βαλκανικής, θα διαπιστώσει το πόσο περικυκλωμένοι ήμασταν από τα δύο κράτη, Γιουγκοσλαβία και Βουλγαρία. 

Αυτά τα δύο κράτη, θα έπρεπε να είχαν διαμελιστεί εδώ και αρκετά χρόνια. Αυτή πρέπει να είναι η εξωτερική πολιτική της Ελλάδος στα βόρεια σύνορά της.

1 comment:

  1. Απογραφή πληθυσμού, μόνο με την παρουσία και προστασία του ελληνικού στρατού.

    ReplyDelete