Saturday, January 20, 2018

Αιδώς "πατριώτες"


Οι ψοφοδεείς "πατριώτες" κυριολεκτικώς τρέμουν και εκφοβίζουν τον Λαό τόσες δεκαετίες επειδή οι Σκοπιανοί κυκλοφορούν χάρτες που δείχνουν την επικράτειά τους να φθάνει μέχρι την Λάρισα. Σπαταλούν τον χρόνο και την ενέργειά τους εκφοβίζοντες τον Λαό. 

Τόσες δεκαετίες που υπάρχει το πρόβλημα, αν δαπανούσαν χρόνο, χρήμα, και ενέργεια για να κυκλοφορούν χάρτες που να δείχνουν την Ελληνική επικράτεια να φθάνει μέχρι τα Σκόπια, αν εξέδιδαν ιστορικές μελέτες που να αποδείκνυαν ότι τα Σκόπια είναι Ελληνικά εδάφη, αν διοργάνωναν ημερίδες και συνέδρια στο εξωτερικό που να καλλιεργούσαν διεκδικητικό κλίμα στην διεθνή κοινή γνώμη και να την προετοίμαζαν ψυχολογικώς ότι μία μέρα τα Σκόπια θα ενσωματωθούν ως Ελληνική επαρχία στην Ελληνική επικράτεια, η κατάσταση σήμερα θα ήταν τελείως διαφορετική.

Υφίστανται Σκοπιανές διεκδικήσεις εις βάρος της Ελλάδος, επειδή δεν υπάρχουν Ελληνικές διεκδικήσεις εις βάρος των Σκοπίων.

Το αυτό ισχύει για την Δυτική Θράκη και τα νησιά του Αιγαίου. Αν δεν διεκδικούμε εμείς την Ιωνία και την Ανατολική Θράκη, είναι φυσικό να διεκδικούν οι Τούρκοι τα νησιά του Αιγαίου και την Δυτική Θράκη.

Οι ψοφοδεείς προτιμούν τον ανώδυνο και ακίνδυνο "πατριωτισμό". Τον δήθεν πατριωτισμό της ιστορικής αγνοίας και του υστερικού "ζητωπατριωτισμού".

Χιλιάδες ευρώ σπαταλήθηκαν από τους ζητωπατριώτες για να διοργανώσουν το συλλαλητήριο της 21ης Ιανουαρίου. Αλλά ούτε λίγα ευρώ για να δημοσιεύσουν έναν Ελληνικό χάρτη που να δείχνει τα Σκόπια ως μελλοντική Ελληνική επαρχία.

Τρέμουν τον Σκοπιανό αλυτρωτισμό διότι απλούστατα έχουν διαγράψει τον Ελληνικό αλυτρωτισμό. Ο Ελληνικός αλυτρωτισμός ίσως να τους φοβίζει περισσότερο από τον Σκοπιανό αλυτρωτισμό. 

Αιδώς "πατριώτες".

1 comment: