Saturday, January 6, 2018

Η Βόρειος Θράκη είναι Ελληνική, όπως και η Βόρειος Μακεδονία



Διαδώστε την ομάδα μας και κάντε μέλη τους φίλους σας, ή προτείνετέ τους να γίνουν μέλη, και να αναρτούν υλικό που να βοηθά να αλλάξει ο γεωπολιτικός προσανατολισμός της Ελλάδος.

Δεν βοηθά σε τίποτε ένα καχεκτικό και ενδοτικό κρατίδιο, που απεμπολεί Ελληνικά εδάφη και πληθυσμούς που βρίσκονται εκτός των σημερινών συνόρων.

Ούτε βοηθά σε τίποτε ο ανιστόρητος "πατριωτισμός" και η ανόητη εμμονή με το όνομα Μακεδονία.

Είναι σαν να λέει κάποιος, "Μα θα δώσουμε το όνομα Βόρειος Θράκη στους Βουλγάρους;". Μα είναι Βόρειος Θράκη το κομμάτι που παρανόμως κατέχουν σήμερα οι Βούλγαροι. Δεν τους το δίνουμε εμείς. Εμείς διεκδικούμε την ενσωμάτωση της Βορείου Θράκης στο Ελληνικό Έθνος.

Το ίδιο ισχύει για την Βόρειο Μακεδονία. Το ότι οι Σλάβοι κατακτητές εποφθαλμιούν την Νότιο Μακεδονία, δεν συνεπάγεται ότι εμείς πρέπει να τους εκχωρήσουμε την Βόρειο Μακεδονία.

Αυτό που δεν έχουν καταλάβει αρκετοί Έλληνες είναι ότι πρέπει να διεξαχθεί ένας πολιτισμικός, διπλωματικός, δημογραφικός, οικονομικός, πολιτικός, και ψυχολογικός Αγών για τον έλεγχο της Βορείου Μακεδονίας. Ή οι Έλληνες θα την ενσωματώσουν, ή οι Σλάβοι.

Με το να αποσυρόμαστε δια παντός από την Βόρειο Μακεδονία επειδή την διεκδικούν οι Σλάβοι κατακτητές, κάνουμε πολύ μεγάλο κακό στην Μακεδονία εν γένει.

No comments:

Post a Comment