Monday, January 22, 2018

Ας έχει εκχωρηθεί όλη η Ελλάδα στους ξένους, το όνομα της Μακεδονίας να μην εκχωρηθεί...



Μία οπτική γωνία στον σχολιασμό για το πρόσφατο συλλαλητήριο για το Μακεδονικό ζήτημα που δεν αναδείχθηκε όσο έπρεπε, ήταν ότι εμφανίστηκαν πολιτικά πρόσωπα, οργανώσεις, κινήματα, και κάθε καρυδιάς καρύδι, τα οποία σε άλλα ζητήματα εκχωρούν πολύ ευχαρίστως τα πάντα σε αλλοεθνείς.

Πχ, σύνορα, θρησκεία, φυλή, νόμισμα. Αυτά τα ζητήματα δεν πειράζει αν τα ελέγχουν οι ξένοι. Κόλλησαν στο ζήτημα της Μακεδονίας.

Το ότι αρκετοί εξ αυτών έχουν δεχθεί αδιαμαρτύρητα το ευρώ, και την εκχώρηση της νομισματικής κυριαρχίας στους ξένους, δεν τους πολυπειράζει.

Το ότι με την προσάρτηση της Χώρας στην τότε ΕΟΚ, εκχωρήθηκε η εθνική ανεξαρτησία της Ελλάδος, δεν φαίνεται να τους πολυπειράζει.

Το ότι η Χώρα δεν ελέγχει τα σύνορά της λόγω ΕΕ, δεν τους πολυπειράζει.

Το ότι όλη η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε αποικία του 4ου Ράιχ, δεν τους πολυπειράζει.

Το ότι εκατομμύρια λαθροεποίκων αποκτούν Ελληνική ιθαγένεια, δεν τους πολυπειράζει.

Το ότι η Ελλάδα βρίσκεται υπό θρησκευτική κατοχή και ότι η Ελληνική Θρησκεία τελεί εκτός νόμου, δεν τους πολυπειράζει.

Το ότι έχει ακρωτηριαστεί η Ελληνική Γλώσσα από τους ολετήρες του δημοτικισμού, δεν τους πολυπειράζει.

Το ότι έχει εκχωρηθεί η Ιωνία στους Τούρκους από τους "εθνάρχες" του παρελθόντος, και δεν διεκδικείται, δεν τους πολυπειράζει

Τους ενοχλεί το όνομα των Σκοπιανών, αλλά δεν τους ενοχλεί το εκτρωματικό αισθητικό περιβάλλον στο οποίο ζούν.

Οπότε και στο Μακεδονικό ζήτημα, δεν θα μπορούσαν να πρωτοτυπήσουν. Ανέπτυξαν την γνωστή ενδοτική τους πολιτική, "δεν διεκδικούμε τίποτε, αλλά δεν παραχωρούμε τίποτε".

1 comment:

  1. Δεν είναι "κάθε καρυδιάς καρύδι" οι πολιτιστικοί σύλλογοι Μακεδόνων, Μικρασιατών, Θρακιωτών, Ανατολικοθρακιωτών, ΑνατολικοΡωμυλιωτών,Ποντίων αλλά και όλων των συνελλήνων που συμετείχαν.

    Η πρόεδρος μάλιστα των Βορειοθρακιωτικών Πολιτιστικων Συλλόγων όταν έλαβε τον λόγο μίλησε πολύ πατριωτικά και γνωστοποίησε τι συμβαίνει στην Ανατολική Ρωμυλία.Τα βίντεο υπάρχουν στο διαδίκτυο.

    Ελάχιστοι έχουν αποδεχτεί το ευρώ, την ευρωπαική-γερμανική ένωση και φαίνεται αυτό απο το δημοφήφισμα του 2015...61,3% κατά της εοκ-ευρωπαικης ένωσης.Τώρα αγγίζει το 85% τουλάχιστον.

    Ελάχιστοι αποδέχονται την υπάρξη λαθρομεταναστών αφού ακόμα και οι στημένες δημοσκοπήσεις επ αυτού δείχνουν πλειοψηφία συντριπτική όσων δεν θέλουν ούτε καν τους νόμιμους αλλοδαπούς στην χώρα μας.

    Υπό θρησκευτική κατοχή θέλουν να την έχουν τύποι σαν τον ιερώνυμο.Απέτυχε όμως οικτρά και ο κόσμος τον συχαίνεται.
    Το ίδιο και για τους μουσουλμάνους εισβολείς νιώθει.Απέχθεια.
    Όταν προδώθηκε η Μικρά Ασία(Αιολία, Μυσία, Βιθυνία, Πόντος, Ιωνία, Λυδία, Καρία, Λυκία, Πισιδία, Καππαδοκία) στήθηκαν δικαστήρια και ΣΚΟΤΩΣΑΝ τους υπευθύνους ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
    Το ίδιο θα γίνει και τώρα.

    ReplyDelete