Tuesday, January 9, 2018

Η πρώτη γραμμή αμύνης της Μακεδονίας πρέπει να χαρακτεί εκτός των υφισταμένων Ελληνικών συνόρων



Για όσους "πατριώτες" δεν έχουν αίσθηση του χωρο-χρόνου, ας προσπαθήσουν να κατανοήσουν κάτι πολύ απλό:

Οι ΕθνικοΑπελευθερωτικοί Αγώνες διεξάγονται για εδάφη και πληθυσμούς που δεν κατέχουμε και είναι υπόδουλοι, και όχι για εδάφη και πληθυσμούς που είναι ήδη ελεύθεροι.

Το σύνθημα "η Μακεδονία είναι Ελληνική" εμπεριέχει δύο λανθασμένες υποθέσεις.

Πρώτον ότι θέλουμε να υπερασπιστούμε κάτι που ήδη μας ανήκει, την Νότιο Μακεδονία.

Δεύτερον, ότι ΔΕΝ θέλουμε να υπερασπιστούμε κάτι που μας ανήκει ιστορικώς, αλλά προς το παρόν είναι υπόδουλο και υπό ξένη κατοχή, την Βόρειο Μακεδονία.

Η έννοια του πατριωτικού συνθήματος είναι ότι διεκδικώ κάτι που δεν κατέχω.

Με το να λές, "η Μακεδονία είναι Ελληνική", υπονοώντας το ελεύθερο-νότιο κομμάτι της Μακεδονίας, στην ουσία θέτεις υπό αμφισβήτηση αυτό που ήδη σου ανήκει. Διότι επιτρέπεις στον οιονδήποτε κακόβουλο να σου πει, "Εγώ αμφισβητώ ότι είναι Ελληνική η Μακεδονία", και θα εννοεί το νότιο κομμάτι της Μακεδονίας.

Ενώ το επιθετικό σύνθημα, "Η Βόρειος Μακεδονία είναι Ελληνική", μεταφέρει το κέντρο βάρους της αμφισβητήσεως στο υπόδουλο Μακεδονικό έδαφος που αυτή την στιγμή ελέγχει ο αντίπαλος.

Ακόμη και αν ηττηθούμε σε αυτή την διαμάχη, η ήττα θα περιλαμβάνει το βόρειο-υπόδουλο κομμάτι της Μακεδονίας, που αυτή την στιγμή δεν ελέγχουμε.

Αν αρχίσουμε να υπερασπιζόμαστε το ελεύθερο-νότιο κομμάτι, σημαίνει ότι έχουμε μεταφέρει την πρώτη γραμμή αμύνης του Ελληνισμού, εντός Ελληνικών συνόρων.

Η στρατηγική ασφαλείας για τα βόρεια εθνολογικά σύνορα του Ελληνισμού, πρέπει να είναι η μεταφορά της πρώτης γραμμής αμύνης, εκτός των υφισταμένων Ελληνικών συνόρων.

No comments:

Post a Comment