Tuesday, January 9, 2018

"Η Λαμία είναι Ελληνική", το πατριωτικό σύνθημα για την μεγάλη συγκέντρωση της 21ης Ιανουαρίου


Η Πατρίδα κινδυνεύει!

Γι' αυτό, μετά από ενδελεχή σκέψη, αποφασίσαμε να συμπαρασταθούμε στους "πατριώτες" που την 21η Ιανουαρίου δίνουν την μεγάλη μάχη για την Μακεδονία μας, πλειοδοτώντας σε ραγιαδισμό, με τα δικά μας συνθήματα:

"Η Στερεά Ελλάδα είναι Ελληνική", 22α Ιανουαρίου, συλλαλητήριο για την Ελληνικότητα της Στερεάς Ελλάδος. Ελάτε να βρωντοφωνάξουμε για την Στερεά Ελλάδα, για να μην την χάσουμε. 

"Η Μυτιλήνη είναι Ελληνική", 23η Ιανουαρίου, συλλαλητήριο για την Μυτιλήνη, ελάτε να βρωντοφωνάξουμε στους Τούρκους για την Ελληνικότητα της Μυτιλήνης.

"Η Σπάρτη είναι Ελληνική", 24η Ιανουαρίου, συλλαλήτηριο για την Σπάρτη μας. Ελάτε να δώσουμε την μάχη, όλοι μαζί οι πατριώτες για την Ελληνικότητα της Σπάρτης.

"Το Καστελλόριζο είναι Ελληνικό", 25η Ιανουαρίου, συλλαλητήριο για το Καστελλόριζο. Θα κατέλθουμε με τα γνωστά συνθήματα, "ζήτω η Πατρίδα", κλπ.

"Η Εύβοια είναι Ελληνική", 26η Ιανουαρίου, συλλαλητήριο. Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται.

"Η Αθήνα είναι Ελληνική", 27η Ιανουαρίου, συλλαλητήριο για την πρωτεύουσά μας. Οπωσδήποτε, και εδώ πρέπει να δώσουμε το παρόν, μην το λησμονήσουμε πατριώτες.

Με αυτά τα συνθήματα είναι σίγουρο ότι θα αποδείξουμε σε φίλους και εχθρούς τον Ελληνισμό μας...(ή την πλήρη ηλιθιότητά μας).

Επειδή η βλακεία δεν έχει όρια σε αυτή την Χώρα, και επειδή ένα σωρό παλαβοί μπορεί να αναπαράγουν αυτά τα συνθήματα, ξεκαθαρίζουμε ότι η προδοσία, σε συνδυασμό με την βλακεία, την δειλία, και την ιστορική άγνοια, μπορούν να μασκαρεύωνται με πατριωτικά συνθήματα.

Όσοι εθνομηδενιστές λένε, "το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια", δεν διαφέρουν σε τίποτε από έναν βλάκα "πατριώτη", ο οποίος θα αρχίσει να διοργανώνει συλλαλητήρια με το σύνθημα, "Η Χίος είναι Ελληνική".

Εάν κάποιος προδότης θέλει να εκχωρήσει Ελληνικά εδάφη και Ελληνικούς πληθυσμούς σε ξένο κράτος, δεν χρειάζεται να υπογράψει ένα διπλωματικό έγγραφο που να λέει, "εκχωρώ την Θράκη στους Τούρκους". Αυτό θα ήταν πολύ επικίνδυνο για την σωματική του ακεραιότητα.

Μπορεί όμως να διοργανώνει συλλαλητήρια και να ωρύεται ότι "η Θεσσαλία είναι Ελληνική"! Εμμέσως πλην σαφώς, θα έχει μετατοπίσει τα σύνορα της Ελλάδος στην Λάρισα.

Και αν αντί να του ρίξουν ένα χέρι ξύλο, ένα σωρό παλαβοί τον ακολουθούν, και όλοι μαζί φωνάζουν μαινόμενοι, "Η Λάρισα είναι Ελληνική", τότε δεν μένει τίποτε άλλο από δυναμική σύγκρουση με τους βλαμμένους που παριστάνουν τους πατριώτες.

No comments:

Post a Comment