Wednesday, January 31, 2018

Δίπλα στον χριστιανικό σταυρό, οι νεοραγιάδες κόλλησαν και τον βυζαντινό δικέφαλο




Οι Τούρκοι αξιωματικοί φαίνεται ότι διαθέτουν καλύτερη ιστορική και εθνική συνείδηση σε σχέση με τους ανιστόρητους, άρριζους, και αφελληνισμένους αξιωματικούς του εν λόγω πολεμικού πλοίου.

Η βυζαντινή σημαία ενοχλεί όλους τους Έλληνες. Ειδικώς όταν αναρτάται σε πολεμικό ναυτικό που έχει το θράσος να αυτοαποκαλείται Ελληνικό. 

Ο επικεφαλής αξιωματικός του πλοίου πρέπει να καθαιρεθεί πάραυτα και να αποπεμφθεί από τις τάξεις του πολεμικού ναυτικού.
Είναι αδιανόητο οι Τούρκοι να διαθέτουν μεγαλύτερες εθνικές ευαισθησίες σε ζητήματα τιμής και κύρους από κάποιους "Έλληνες" αξιωματικούς.

Οι ψιττακοί της επωδού, "δεν πειράζει η σημαία με τον σταυρό, είναι αρχαιοελληνικό σύμβολο", αναλαμβάνουν την ευθύνη για την συγκεκριμένη προκλητική ενέργεια. 

Δίπλα στον χριστιανικό σταυρό, οι νεοραγιάδες κόλλησαν και τον βυζαντινό δικέφαλο. Αφού είναι αρχαιοελληνικά σύμβολα, οι αξιωματικοί του πλοίου, δίπλα στην βυζαντινή σημαία πρέπει να αναρτήσουν και μία κόκκινη σημαία με την ημισέληνο. Η ημισέληνος ήταν αρχαίο σύμβολο της Αρτέμιδος.

Μία που αγαπούν τόσο πολύ την Αρχαία Ελλάδα, ας προσθέσουν και την ημισέληνο στο πλοίο τους.

No comments:

Post a Comment