Saturday, January 6, 2018

Οι "πατριώτες" κατηγορούν τους Σκοπιανούς επειδή πράττουν αυτό που θα έπρεπε να πράξουν οι Έλληνες


Με τον γελοίο και ανιστόρητο "πατριωτισμό", ο σύγχρονος Ελληνισμός έφτασε στο εξής σημείο απίστευτης καταπτώσεως:

Την προπαγανδιστική δουλειά που θα έπρεπε να κάνουμε εμείς μέσα στα Σκόπια, δηλαδή την (επανα)μακεδονοποίηση των κατοίκων και των εδαφών, την κάνουν οι Σκοπιανοί. 

Φυσικά το πράττουν με αλυτρωτικούς σκοπούς, αλλά το πράττουν. 

Αν δεν θέλουμε η (επανα)μακεδονοποίηση κατοίκων και εδαφών να γίνει με αλυτρωτικούς σκοπούς εις βάρος της Ελλάδος, τότε θα έπρεπε να φροντίσουμε να γίνει από εμάς, μέσω δικών μας εκπαιδευτικών και πολιτιστικών προγραμμάτων, και με αλυτρωτικούς σκοπούς εις βάρος των Σλάβων.

Αντί να χρηματοδοτούν την Μακεδονική παράδοση, το Μακεδονικό εορτολόγιο, την ανέγερση Μακεδονικών αγαλμάτων, την μετονομασία οδών με Μακεδονικά ονόματα, οι "πατριώτες" κατηγορούν τους Σκοπιανούς επειδή κάνουν την δουλειά που θα έπρεπε να κάνουμε εμείς. 

Και μάλιστα προτρέπουν τους Σκοπιανούς να γκρεμίσουν τα αγάλματα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, και να μετονομάσουν τις οδούς με σλαβικά ονόματα! Τόσο μεγάλοι "πατριώτες" είναι ωρισμένα παραληρηματικά άτομα. 

Αυτό είναι το γελοίο επίπεδο του σημερινού "πατριωτισμού".

Αντί να στέλνουμε εμείς Έλληνες δασκάλους για να διδάξουν στους Σκοπιανούς για τον Μέγα Αλέξανδρο, την Μακεδονική ιστορία, και τις Αρχαίες Μακεδονικές Παραδόσεις, το κάνουν μόνοι τους οι Σκοπιανοί, επηρεαζόμενοι από τον Σλαβικό μεγαλοϊδεατισμό. 

Θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στους Σκοπιανούς που ενδιαφέρονται για την Μακεδονική Ιστορία και Παράδοση, διότι αν περιμέναμε από τους ρωμιούς να ενδιαφερθούν, θα είχε αφανιστεί ο,τιδήποτε θυμίζει Μακεδονία.

Πρέπει άμεσα, μέσα στα Σκόπια, να ξεκινήσουν προγράμματα Μακεδονικής παιδείας και πολιτισμού με πρωτοβουλία Ελληνικών Μακεδονικών οργανώσεων, και σε συνεργασία με όσους Σκοπιανούς δηλώνουν Μακεδόνες. 

Χρειάζεται 180 μοίρες στροφή στην εξωτερική πολιτική της Ελλάδος. 

Αν επιτρέψουμε στους Σλάβους να καθορίζουν τί εστί Μακεδονία στα Σκόπια, προφανώς θα μιλούν για ένα ξεχωριστό έθνος που δήθεν καταπιέζεται από τους Έλληνες.

Η δική μας απάντηση σε αυτό το στρατηγικής φύσεως πρόβλημα πρέπει να είναι δυναμική και στιβαρή: (επανα)Μακεδονοποίηση εδαφών και πληθυσμών με δική μας πρωτοβουλία, όχι με σλαβική πρωτοβουλία.

1 comment:

  1. Επιτέλους, και μια σωστή τοποθέτηση γύρω από το θέμα των Σκοπίων, σε πλήρη αντίθεση με τους τρικυμία εν κρανίω νεοέλληνες ''πατριώτες''. Και σε είχα αποπάρει τότε με το δημοψήφισμα...

    ReplyDelete