Saturday, January 13, 2018

Στον ολοκληρωτικό πόλεμο αφανισμού του Ελληνικού Έθνους, πρέπει να απαντήσουμε με ολοκληρωτικό πόλεμο



Όταν η κατοχική κυβέρνηση βομβαρδίζει με εθνοκτόνα νομοσχέδια τον Ελληνικό Λαό, και αυτός δεν αντιδρά, δεν σημαίνει ότι είναι λαός του καναπέ.

Σημαίνει ότι υπάρχουν βαθύτερες αιτίες τις οποίες δεν αναλύουν όσοι μιλούν απαξιωτικώς για τον Ελληνικό Λαό.

Αν δεν αμφισβητούμε όλες τις ιδεολογικές βάσεις του καθεστώτος, και αν δεν απορρίπτουμε συνολικώς το αξιακό του σύστημα, είναι αδύνατον να αντιμετωπίσουμε την ολομέτωπη επίθεση που μας έχει κηρύξει.

Έχουμε να κάνουμε με ολοκληρωτικό πόλεμο αφανισμού του Ελληνικού Έθνους, και πρέπει να απαντήσουμε με ολοκληρωτικό πόλεμο.

Δεν αρκεί να αμφισβητούμε τα μνημόνια. Πρέπει να αμφισβητούμε όλο το ιδεολογικό οικοδόμημα. Από την θρησκεία μέχρι το νόμισμα, και από την μεταναστευτική πολιτική μέχρι την θέση μας στην δυτική συμμαχία.

Αν αμφισβητούμε μόνον την μνημονιακή πολιτική, και αφήνουμε στο απυρόβλητο όλους τους άλλους πυλώνες του καθεστώτος, τότε κάνουμε έναν περιορισμένο αγώνα επιβιώσως που ταιριάζει μόνον σε δούλους.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα μέχρι στιγμής των Ελλήνων είναι ότι υπερασπίζονται τον Ελληνισμό μόνο σε μία, το πολύ δύο πτυχές του, και από έναν, το πολύ δύο εχθρούς του.

No comments:

Post a Comment