Thursday, January 4, 2018

Εν μέσω αφελούς, ανθελληνικού, και αντιμακεδονικού "πατριωτισμού", δηλώνω άπατρις


Έχω λάβει αρκετά αιτήματα φίλων για να συνυπογράψω την κάτωθι διαδικτυακή αφελή και ανόητη δήλωση-απαίτηση προς τον φερόμενο ως πρωθυπουργό της Ελλάδος Αλέξη Τσίπρα. 




"Να μην υπάρχει ο όρος «Μακεδονία» επουδενί στην ονομασία του κράτους των Σκοπίων, καθώς πιθανή ύπαρξή του θα συμβάλει στην αποσταθεροποίηση της περιοχής."

Θα δυσαρεστήσω τους αφελείς "πατριώτες". 

Δηλώνω αμετανόητος άπατρις, και εκφράζω την πλήρη συμπαράστασή μου στην ονομασία των Σκοπίων με το όνομα Βόρειος ή Άνω Μακεδονία.

Είμαι φανατικός υπερασπιστής της επανασυνδέσεως με την Ελλάδα των σκλαβωμένων Μακεδονικών εδαφών και σλαβόφωνων Ελληνικών πληθυσμών των Σκοπίων.

Εις ό,τι αφορά το δεύτερο σκέλος της ανοήτου απαιτήσεως, περί ενδεχομένης αποσταθεροποιήσεως της περιοχής, είμαι 100% σύμφωνος στο να αποσταθεροποιηθεί η περιοχή, και να διαλυθεί το ψευδοκράτος των Σκοπίων

Οι λεγόμενες Μακεδονικές οργανώσεις εσωτερικού και εξωτερικού, λένε ανοησίες. Ούτε εκφράζουν όλο τον Ελληνισμό. Καλά θα κάνουν να μην οικειοποιούνται την αποκλειστικότητα του όρου Μακεδονία, διαγράφοντες τα εκτός Ελλάδος Μακεδονικά εδάφη. 

Ελπίζω να δημιουργηθεί μία αντίστοιχη ιστοσελίδα, η οποία να καλεί τους Έλληνες να συνυπογράψουν το αίτημα μετονομασίας των Σκοπίων σε (κατεχομένη) Βόρειο Μακεδονία, και να ζητά την αποσταθεροποίηση της περιοχής.

Αν ενστερνιστούμε τις ανοησίες των "πατριωτών", θα καταλήξουμε στο παράλογο συμπέρασμα ότι δεν υπάρχει ούτε Ανατολική, ούτε Βόρειος Θράκη. 

Και αν η Βουλγαρική και η Τουρκική κυβέρνηση, αποφασίσουν να ονομάσουν τις συγκεκριμένες γεωγραφικές περιοχές με το όνομα Θράκη, προκειμένου να διεκδικήσουν και την υπόλοιπη Δυτική Θράκη, η δική μας αντίδραση, σύμφωνα με τους "πατριώτες", θα πρέπει να είναι νέα συλλαλητήρια για να αποδείξουμε την μοναδικότητα και αποκλειστικότητα της Ελληνικής Θράκης. 

Η δική μου αντίδραση και στην συγκεκριμένη περίπτωση, θα είναι Αγώνας για να ονομαστούν (κατεχόμενη) Βόρειος και Ανατολική Θράκη, τα Θρακικά εδάφη που κατέχει η Βουλγαρία και η Τουρκία, και η σταδιακή ειρηνική ή βίαιη ενσωμάτωσή τους στον Ελληνικό κορμό.

Ο αφελής και ανιστόρητος "πατριωτισμός" μάς κοστίζει πολύ ακριβά. Τέτοιου είδους ψηφίσματα σαν αυτό της φωτογραφίας το μόνο που καταφέρνουν είναι να απαιτούν την απομακεδονοποίηση της Βορείου Μακεδονίας, και την δια παντός διαγραφή των Ελληνικών απαιτήσεων επί των εκτός συνόρων σλαβόφωνων Μακεδονικών πληθυσμών.

Στην προσπάθειά τους κάποιοι να σώσουν το ελεύθερο κομμάτι της Μακεδονίας, απεμπολούν δια παντός το υπόδουλο κομμάτι της Μακεδονίας. Δυσκολεύονται να συνδυάσουν την υπεράσπιση του ελεύθερου κομματιού, και την διεκδίκηση του υπόδουλου κομματιού της Μακεδονίας.

2 comments:

  1. Εύγε για το άρθρο σου Ιφικράτη!
    Αν τα εδάφη της Βορείου Μακεδονίας μας λάβουν μία άσχετη κρατική ονομασία όπως "Κεντρική δημοκρατία των Βαλκανίων", "addiόs" για "πάντα" οι ελληνικές διεκδικήσεις γι αυτά!

    Οι ψοφοδεείς πολιτικάντηδες φοβούνται τον εθνικισμό των "Σκοπιανών" και τον αλυτρωτισμόν τους εις βάρος των τωρινών βορείων εδαφών μας... Ούτε κατ' ελάχιστον μπορούν να διανοηθούν πως η Ελλάδα είναι αυτή που υποφέρει στην πραγματικότητα από την υποδούλωση εδαφών και πληθυσμών της μέσα στα κρατικά μορφώματα των χερσονήσων του Αίμου, της Μ. Ασίας και των Απεννίνων.



    Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ εκχωρεί -δίκην οικοπέδου- την ΕΛΛΑΔΑ στην Ε.Ε. και ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ! Με την στήριξη μάλιστα της Ε.Ε. υποκατέστησε στις συνειδήσεις των πολιτών την ιερή έννοια της πατρίδας. (Στα γραμματόσημα κάποτε-υποτίθεται επί του.."φασισμού" των εθνικών κρατών- ανεγράφοντο ονόματα πατρίδων:ITALIA, ΕΛΛΑΣ-HELLAS. Σήμερα για παράδειγμα,το ITALIA έγινε REPUBLICA ITALIANA, ενώ το όνομα της πατρίδος μας από ΕΛΛΑΣ έγινε ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ..

    Ούτως εχόντων των πραγμάτων δηλώνω και εγώ άπατρις!


    ReplyDelete
  2. Μάγκες, ξανά άνοιξε το site WEBWAR και έχει και κατηγορία ΦΥΛΕΤΙΣΜΌΣ για όσους τους ενδιαφέρει το θέμα. Πρέπει να μπείτε να στηρίξετε αυτήν την προσπάθεια.

    Webwar Reloaded
    https://webwarreal.createaforum.com/index.php

    ReplyDelete