Saturday, January 20, 2018

Ενάντια σε όλους τους "πατριώτες". Σύνθημα για το συλλαλητήριο της 21ης Ιανουαρίου: Η Βόρειος Μακεδονία δεν είναι σλαβική, (ούτε λέγεται Vardarska)



Όλοι μαζί οι "πατριώτες" την 21η Ιανουαρίου θα αλαλάξουν ότι τα Σκόπια είναι σλαβικά εδάφη. Ότι οι Σκοπιανοί είναι Σλάβοι.

Θάνατος στον ανιστόρητο "πατριωτισμό".

Οι λοβοτομημένοι ρωμιοί θα αποκαλέσουν "γυφτοσκοπιανούς" τους κατοίκους της Βορείου Μακεδονίας. 

Όλοι μαζί οι ανιστόρητοι, εμπαθείς, και ανελλήνιστοι, θα απαιτήσουν η Βόρειος Μακεδονία να ονομαστεί Vardarska. 

Έχουν αναγάγει την βλακεία σε επιστήμη.

Το συλλαλητήριο, όπως και τα προηγούμενα, συρρικνώνει τα εθνολογικά σύνορα του Ελληνισμού στο συλλογικό υποσυνείδητο του Λαού, και τα οριοθετεί μέχρι την Φλώρινα και την Μελίτη.

Αν επιτύχουν τον σκοπό τους, θα έχουν καταφέρει να διαγράψουν τον Ελληνισμό της Βορείου Μακεδονίας, έμπλεοι "πατριωτικών" θριάμβων. 

Θα είναι μία ανθρωπομάζα, η οποία θα πανηγυρίζει για τον εθνολογικό της αυτο-ακρωτηριασμό, ζητωκραυγάζουσα "πατριωτικά" συνθήματα.

Τα εθνολογικά σύνορα του Ελληνισμού είναι πολύ ευρύτερα των υφισταμένων κρατικών συνόρων. Και όπως έχουμε ανοικτά ζητήματα στην Βόρειο Ήπειρο και στην Βόρειο Θράκη, έχουμε και στην Βόρειο Μακεδονία.

Αν εμφανιστούν Θράκες στην καταγωγή, της κατεχομένης Βορείου Θράκης, και δηλώσουν ότι αισθάνονται Θράκες στην συνείδηση, αλλά όχι Έλληνες ούτε Βούλγαροι, και ζητούν να απελευθερώσουν την Βόρειο Θράκη από τους Βουλγάρους και την Νότιο Θράκη από τους Έλληνες, τί θα κάνουμε; 

Οι ανελλήνιστοι "πατριώτες" στην Ελλάδα προφανώς θα τους αποκαλέσουν Βουλγάρους, διότι έχουν μάθει να αντιδρούν μηχανικώς και συναισθηματικώς. Και θα οργανώσουν νέα συλλαλητήρια με το σύνθημα, "η Θράκη είναι Ελληνική", εννοώντας το ελεύθερο-νότιο κομμάτι της Θράκης. 

Οπότε θα διαγράψουν και την Βόρειο Θράκη και τους υπόδουλους Θρακικούς πληθυσμούς από τις διεκδικήσεις του Ελληνισμού. Επειδή δεν έχουν συνηθίσει να αντιμετωπίζουν σύνθετα προβλήματα, κατανοούν μόνον καταστάσεις τύπου μαύρο-άσπρο, "Είσαι ή δεν είσαι Έλλην;". Η περίπτωση να απαντήσει κάποιος, "αισθάνομαι Θράξ/Μακεδών αλλά όχι Έλλην", τους φαίνεται αδιανόητη.

Έξω από την διχρωμία μαύρο-άσπρο, δεν δύνανται να ανταποκριθούν. Δίχως γνώσεις ιστορίας και εθνολογίας, θα θεωρήσουν αδιανόητη μία τέτοια κατάσταση. Και όμως είναι κάτι που συμβαίνει συχνά στην ιστορία των εθνοτήτων.

ΟΧΙ στο ξεπούλημα της Βορείου Μακεδονίας από τους ψευτοπατριώτες. Αντισταθείτε στην εθνική μειοδοσία

Οι Έλληνες συμμετέχουν σε συλλαλητήρια με σκοπό να μην παραιτηθεί ο Λαός από οποιαδήποτε αλυτρωτική βλέψη έναντι των Σκοπίων.

Οι ψοφοδεείς συμμετέχουν σε συλλαλητήρια με σκοπό να παραιτηθούν οι Σκοπιανοί από οποιαδήποτε αλυτρωτική βλέψη έναντι της Ελλάδος.

1 comment:

  1. Αυτό που γράφεις, για την θράκη, όντως μπορεί να συμβεί με τους Πομάκους μια μέρα. Από την άλλη πλευρά των συνόρων υπάρχουν ακόμα περισσότεροι Πομάκοι από ότι στην ελληνική Θράκη. Πομάκοι = βουλγαρόφωνοι-Μουσουλμάνοι που όλοι αποδέχονται την θρακική καταγωγή τους σήμερα.

    ReplyDelete