Thursday, January 4, 2018

Μεγάλη Γιουγκοσλαβία, το "πατριωτικό" όραμα των ελληνόφωνων αρνητών της Βορείου Μακεδονίας



Εάν τα Σκόπια πάρουν το όνομα Βαρντάσκα, και θεωρηθούν σλαβικό έδαφος με αμιγώς σλαβικό πληθυσμό, οι "πατριώτες" της Ελλάδος που δεν θέλουν να αποκαλούνται Μακεδονία τα Σκόπια, θα έχουν καταφέρει ένα απίστευτο κατόρθωμα για λογαριασμό των Σλάβων.

Θα έχουν θέσει τα θεμέλια για την δημιουργία Μεγάλης Βουλγαρίας, ή Μεγάλης Σερβίας.

Δηλαδή χωρίς να έχουν χύσει ούτε μία σταγόνα αίματος οι Σλάβοι, θα έχουν αποκτήσει τις βάσεις για την δημιουργία ενός μεγάλου Σλαβικού κράτους στα βόρεια σύνορα της Ελλάδος. Διότι προφανώς η "Βαρντάσκα" θα ενωθεί είτε ολόκληρη είτε ένα μεγάλο μέρος της με την Σερβία ή την Βουλγαρία.

Όντως οι "πατριώτες" θα έχουν επιτύχει έναν μεγάλο άθλο: την δημιουργία της Μεγάλης Γιουγκοσλαβίας εις βάρος της Ελλάδος. Και εις ανώτερα...

Όσοι δεν αντιλαμβάνονται τί κακό κάνουν στον Ελληνισμό οι σημερινές λεγόμενες Μακεδονικές οργανώσεις, ας το ξεκαθαρίσουμε με απλά λόγια.

Επειδή δεν θέλουν να πείσουν τους σλαβόφωνους Μακεδόνες των Σκοπίων ότι είναι Έλληνες, προσπαθούν να τους πείσουν ότι είναι Σλάβοι.

Το ίδιο πράττουν για τα εκτός Ελληνικών συνόρων Μακεδονικά εδάφη.

Με αποτέλεσμα αν στο μέλλον ένα άλλο καθεστώς θελήσει να απελευθερώσει τα υπόδουλα Μακεδονικά εδάφη των Σκοπίων, θα βρεί απέναντί του όλη την διεθνή κοινότητα η οποία θα μας λέει, "Μα εσείς τόσα χρόνια λέγατε ότι είναι Σλάβοι και όχι Μακεδόνες, και ότι τα Σκόπια δεν είναι Μακεδονία, άρα είσαστε κατακτητές και όχι απελευθερωτές".

Οι Μακεδονομάχοι θα στριφογυρίζουν στον τάφο τους, βλέποντας τις σημερινές Μακεδονικές οργανώσεις.

Έτσι όπως το πάνε οι "πατριώτες", θα καταλήξουμε στο ότι οποιοδήποτε έδαφος βρίσκεται εκτός σημερινών Ελληνικών συνόρων είναι ξένο και δεν μας ανήκει. Άρα και στις παραμονές του 1912, τα εδάφη που ήταν εκτός Ελληνικών συνόρων, ήταν ξένα, δεν ήταν Ελληνικά. Άρα οι Βαλκανικοί αγώνες δεν ήταν απελευθερωτικοί, αλλά κατακτητικοί πόλεμοι.

Εκεί οδηγούν οι βλακώδεις αντιλήψεις των "πατριωτών" που ωρύονται για το όνομα της Μακεδονίας, αφού δεν τοποθετούν το ζήτημα σε εθνικοαπελευθερωτική βάση.

1 comment:

  1. Και να ήταν κατακτητικοί οι πόλεμοι, τι έγινε; Όταν οι Έλληνες ίδρυαν αποικίες, υπήρχε κατάκτηση, ασχέτως αν γινόταν με βία ή όχι. Και οταν οι αρχαίοι Μακεδόνες επέκτειναν τη χώρα τους, κατακτητικοί πόλεμοι διεξήχθησαν.

    ReplyDelete