Friday, January 5, 2018

Η Βόρειος Μακεδονία είναι Ελληνική


Η σελίδα στο facebook, https://www.facebook.com/northernmacedonia




Η σελίδα μας καλεί τους Έλληνες να συνυπογράψουν το αίτημα μετονομασίας των Σκοπίων σε (κατεχομένη) Βόρειο Μακεδονία με απώτερο σκοπό την επανένωσή της με την Ελλάδα.

Πατήστε αρέσκειν(like) στην σελίδα για την μετονομασία των Σκοπίων σε Βόρειο Μακεδονία.

Η σελίδα θα φιλοξενεί απόψεις όσων Ελλήνων αγωνίζονται για την επανελλήνιση των εκτός Ελλάδος Μακεδονικών εδαφών και πληθυσμών, και για την σταδιακή τους ενσωμάτωση στον Ελληνικό κορμό.

Το ψευτοδίλημμα "να δώσουμε ή όχι το όνομα Μακεδονία στους Σκοπιανούς" που ταλανίζει την Ελληνική κοινή γνώμη από το 1990, έχει διαστρεβλώσει πλήρως τον στρατηγικό προσανατολισμό του Ελληνισμού.

Σκοπός των Ελλήνων, ασχέτως τί πράττουν οι προδοτικές κυβερνήσεις, είναι να μην διαγραφούν τα απαράγραπτα ιστορικά, πολιτισμικά, εδαφικά δικαιώματα του Ελληνισμού, που αυτή την στιγμή βρίσκονται εκτός Ελληνικών συνόρων.

Είναι ανάγκη να στηρίξουμε και να διαδώσουμε την σελίδα προκειμένου να δημουργηθεί αντίπαλο δέος στην άποψη που λέει ότι τα Σκόπια πρέπει να ονομαστούν Βαρντάσκα, και ότι τα εδάφη και οι πληθυσμοί είναι σλαβικοί.

Στηρίξτε και διαδώστε την Ελληνικότητα της Βορείου Μακεδονίας. Η Βόρειος Μακεδονία είναι υπόδουλη. Δεν είναι σλαβική, όπως ανοήτως διαδίδουν διάφοροι "πατριώτες".


Εκτός από την σελίδα "Η Βόρειος Μακεδονία είναι Ελληνική", δημιουργήθηκε και η αντίστοιχη ομάδα(group) στο facebook, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναρτούν τις απόψεις τους για την Επανελλήνιση και ενσωμάτωση της Βορείου Μακεδονίας στον Ελληνικό κορμό. 

https://www.facebook.com/groups/northernmacedonia/

1 comment:

  1. Λάθος γράφει ο χάρτης. Οι Παίονες και Αγριάνες δεν ήταν Μακεδονικά φύλα.

    ReplyDelete