Sunday, January 21, 2018

Συλλαλητήριο 21ης Ιανουαρίου: η αυτοπαγίδευση, οι παπάδες, οι ρωμιοί, οι βυζαντινές σημαίες, και η έλλειψη οργανώσεως των Ελλήνων



Υπάρχουν πολλοί πατριώτες και ομοϊδεάτες οι οποίοι αυτοπαγιδεύτηκαν στο συλλαλητήριο, πέφτοντας στην γνωστή παγίδα ότι το συλλαλητήριο είναι υπερκομματικό, και συνεπώς δεν πρέπει να εκφράσουμε διαφορετική/κομματική γραμμή από το υπόλοιπο πλήθος. 

Αποτέλεσμα: εκφράστηκε η κομματική γραμμή του Φραγκούλη Φράγκου, ήτοι "δεν διεκδικούμε τίποτε". Και από δίπλα του ένα σωρό παπάδες, ομάδες με βυζαντινές σημαίες, να φωνάζουν "Ελλάδα σημαίνει ορθοδοξία".

Ποτέ μα ποτέ δεν συμμετέχουμε σε συλλαλητήριο χωρίς τα δικά μας λάβαρα, χωρίς τα δικά μας συνθήματα, χωρίς την δική μας οργάνωση, και χωρίς το δικό μας μπλοκ. Διότι αφ' ενός επιτρέπουμε στον οιονδήποτε καθεστωτικό Φράγκο να οικειοποιείται όλο το συλλαλητήριο, αφ' ετέρου αυτοδιαλυόμαστε στο απολίτικο πλήθος. Οι ιδέες μας δεν ακούγονται, ούτε εντυπώνονται στους συμμετέχοντες. 

Αν υπήρχε ένα δικό μας μπλοκ, έστω 40-50 ατόμων, με δικά του λάβαρα και συνθήματα, που να ξεχωρίζει από το υπόλοιπο πλήθος, και συγχρόνως να παρουσιάζονταν σε ζωντανή μετάδοση μέσω διαδικτύου 2-3 δικοί μας ομιλητές, θα κάναμε την διαφορά. 

Ενώ τώρα επετράπη στον οιονδήποτε συστημικό πολιτικάντη να προβάλλει προς τα έξω ότι όλο το πλήθος έχει τις δικές του απόψεις. Διότι οι εικόνες από το συλλαλητήριο μεταδίδονται εκτός Ελλάδος και αποτυπώνονται σε πολύ κόσμο εκτός Ελλάδος.

Η πολιτική απειρία αρκετών Ελλήνων ομοϊδεατών τούς ωθεί να κατεβαίνουν στα συλλαλητήρια ανοργάνωτοι, χωρίς διαφοροποίηση, στο όνομα της εθνικής ενότητος, με αποτέλεσμα να αραιώνει και να διαλύεται το μήνυμά μας. Το αποτέλεσμα δεν είναι η εθνική ενότητα, αλλά η εθνική προδοσία. 

Ενώ μία στιβαρή μικρή ομάδα που θα δηλώνει ότι δεν έχουμε καμμία σχέση με την προδοτική στάση των "πατριωτών" που δεν διεκδικούν τίποτε, αρκεί να ξεχωρίζει με την πειθαρχία, την οργάνωση, και τα λάβαρά της, μπορεί σε ελάχιστο διάστημα να αλλάξει την συμπεριφορά μεγάλων στρωμάτων του πληθυσμού. 

Όσοι ομοϊδεάτες πήγαν ανοργάνωτοι στο συλλαλητήριο με το σκεπτικό, "πάω να φωνάξω για την Μακεδονία, όχι για τον Φράγκο και τους παπάδες", προφανώς δεν κατανοούν από ζητήματα προπαγάνδας και οργανώσεως συλλαλητηρίων. 

Χρεώνονται τις ανοησίες που εκστόμισε ο Φράγκος(δεν διεκδικούμε τίποτε), και τις βυζαντινές σημαίες. Διότι ναι μεν δεν συμφωνούν, αλλά δεν το απέδειξαν με την παρουσία τους. 

Ποτέ μα ποτέ δεν πάμε σε συλλαλητήριο μαζί με το απρόσωπο και ανοργάνωτο πλήθος, διότι μας "κατασπαράζει", μας αφανίζει πολιτικώς, μας αφαιρεί την δική μας ταυτότητα, και μας προσδίδει την δική του πολιτική ταυτότητα, ακόμη και αν δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μας.

No comments:

Post a Comment