Wednesday, January 31, 2018

Το εθνικό σύμβολο της σημαίας πρέπει να μας διαχωρίζει από τα άλλα έθνη και τους μονοθεϊστές


Αρκετοί Έλληνες δεν θέλουν να πούν ούτε να δούν την αλήθεια με τον χριστιανικό σταυρό στην σημαία. 

Το σημερινό σύμβολο δεν είναι εθνικό, ούτε αντιπροσωπευτικό των Ελλήνων. Είναι ξεκάθαρα χριστιανικό. Δεν μας διακρίνει από τα άλλα έθνη. Αντιθέτως προσπαθεί να μας εξομοιώσει με την συνομοταξία των "χριστιανικών εθνών".

Το ότι κάποιοι Έλληνες προσπαθούν να συγκαλύψουν το εθνικό πρόβλημα με κουτοπόνηρες προσεγγίσεις όπως ότι ο σταυρός είναι ισοσκελής και άρα αρχαιοελληνικός, άρα δεν υπάρχει εθνικό πρόβλημα, αποδεικνύει ότι τους αρέσει να τρέφωνται με αυταπάτες.

Με αυτή την κουτοπόνηρη λογική, όλες οι χριστιανικές σημαίες των κάτωθι φωτογραφιών που εμπεριέχουν ισοσκελείς σταυρούς εκπροσωπούν Ελληνικά έθνη(ο σταυρός στην σημαία της Δανίας δεν είναι ισοσκελής, αλλά δεν είναι εκεί το πρόβλημα).

Το πρόβλημα έγκειται στην διάθεση εθνολογικού αυτοακρωτηριασμού αρκετών Ελλήνων.

Προσπαθούν να πείσουν τον εαυτό τους και την κοινή γνώμη, ότι οι παπάδες και οι ρωμιοί, όταν κοιτάζουν την σημερινή σημαία, βλέπουν ένα αρχαιοελληνικό σύμβολο(!), και όχι το χριστιανικό τους σύμβολο. Δηλαδή οι ρωμιοί και οι παπάδες, δεν νοηματοδοτούν με χριστιανικό περιεχόμενο τον σταυρό στην σημαία, αλλά με αρχαιοελληνικό(!).

Φαίνεται ότι κάποιοι Έλληνες πάσχουν από το Σύνδρομο της Στοκχόλμης. Από τους επαναλαμβανόμενους ψυχικούς, πνευματικούς, και σωματικούς βιασμούς που έχουν υποστεί από τον χριστιανισμό, έχουν αποπροσανατολιστεί τελείως και δεν κατανοούν τίποτε από την κοινωνιολογία των συμβόλων.

Με την ίδια βλακώδη λογική, όταν οι Τούρκοι στέκονται προσοχή μπροστά στην ημισέληνο(σύμβολο της Θεάς Αρτέμιδος), δεν την νοηματοδοτούν με ισλαμικό περιεχόμενο, αλλά με αρχαιοελληνικό(!).

Το δεύτερο κουτοπόνηρο επιχείρημα είναι το τάδε ή το δείνα σύμβολο ήταν αρχαιοελληνικό, πχ σβάστικα, ισοσκελής σταυρός, κλπ. Με αυτό τον κωμικοτραγικό τρόπο προσπαθούν να πείσουν τον εαυτό τους ότι αφού το τάδε ή δείνα σύμβολο υπήρχε στην Αρχαία Ελλάδα, γιατί να το χαρίσουμε στον αντίπαλο;

Η απάντηση σε αυτό το κουτοπόνηρο επιχείρημα είναι ότι οι εθνικές σημαίες των λαών δεν λειτουργούν ως πορίσματα αρχαιολογικών ερευνών, αλλά ως συμβολικές απεικονίσεις συλλογικών ταυτοτήτων.

Όποιος βλέπει αρχαιοελληνικό νόημα στην σημερινή σημαία, τότε θα πρέπει να βλέπει αρχαιοελληνικό νόημα και στην σημαία του "αγίου" Δαυίδ, η οποία εμπεριέχει έναν ισοσκελή σταυρό με κίτρινο χρώμα σε μαύρο φόντο.

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι όταν αναφέρουμε το ζήτημα της αλλαγής του συμβόλου στην σημαία, οι πρώτοι που διαμαρτύρονται είναι οι ρωμιοί. Διότι προφανώς διαισθάνονται ότι επιχειρείται αποχριστιανοποίηση της σημαίας. Και σωστά διαισθάνονται, διότι περί αυτού πρόκειται

Εκτός και αν θέλουν να μας πείσουν κάποιοι αφελείς Έλληνες ότι οι ρωμιοί διαμαρτύρονται στο άκουσμα της αλλαγής του εθνικού συμβόλου, επειδή τάχα ενδιαφέρονται για την Αρχαία Ελλάδα...Ή ότι οι ρωμιοί δεν θέλουν να φύγει ο σταυρός από την σημαία, για μην χάσουμε την συνέχεια με την Αρχαία Ελληνική μας ταυτότητα...

Τόσο πολύ αγαπούν την Αρχαία Ελλάδα οι ρωμιοί, ή είναι τόσο δειλοί κάποιοι Έλληνες που δεν θέλουν να ανατρέψουν την θρησκευτική εξουσία των ρωμιών;   

Όσοι εκ των ρωμιών χρησιμοποιούν το σόφισμα της ελληνικής καταγωγής του ισοσκελούς σταυρού, προφανώς το κάνουν διότι ξέρουν ότι υπάρχουν ελληνικά κορόϊδα που πιστεύουν την ρωμέικη προπαγάνδα, και ενδιαφέρονται να μην αμφισβητηθεί η θρησκευτική τους ηγεμονία στην Ελλάδα. Καθησυχάζουν τα ελληνικά κορόϊδα πουλώντας τους παραμύθια περί συνέχειας Ελληνισμού-χριστιανισμού. 

Η σημερινή σημαία εκτός ότι εκφράζει την χριστιανική ταυτότητα του κράτους των ρωμιών, μάς ταπεινώνει διαρκώς διότι δεν μας διαφοροποιεί από τα χριστιανικά κράτη, τα οποία έχουν πανομοιότυπες σημαίες.

Η Ελληνική σημαία αφ' ενός θα πρέπει να φέρει ένα σύμβολο που να μας εκφράζει θρησκευτικώς με βάση την Πατρώα Θρησκεία, αφ' ετέρου θα πρέπει να μας διαχωρίζει συμβολικώς από τα άλλα έθνη. Καμμία από τις δύο βασικές προϋποθέσεις δεν πληροί το σημερινό σύμβολο των ρωμιών.

Αγωνιζόμαστε καθημερινώς για την οικοδόμηση ενός νέου κράτους και ενός διαφορετικού έθνους, σε πλήρη διάσταση με τους ρωμιούς. Αν εξ αρχής αυτοχειριαζόμαστε δηλώνοντες ότι δεν διαφέρουμε ούτε σε συμβολικό επίπεδο από τους ρωμιούς, δεν πρόκειται ποτέ να απελευθερωθούμε από την ρωμέϊκη νεοβυζαντινή πανώλη. 

1. Βρετανική σημαία
2. Σταυρός τάγματος του Ιησού
3. Σημαία Δανίας
4. Σημαία "αγίου" Γεωργίου
5. Σημαία του Gloucestershire
6. Σημαία του "αγίου" Δαυίδ
7. Διάφοροι τύποι σταυρών που χρησιμοποιήθηκαν από το τάγμα των Ιωαννιτών
8. Σημαία Βρετανικής εταιρείας Ανατολικών Ινδιών.


















No comments:

Post a Comment