Sunday, January 21, 2018

Η παραχάραξη της Ιστορίας από τους ελληνόφωνους ρωμιούς


Αυτοί που κατέστρεψαν τον Ελληνισμό της Βορείου Μακεδονίας και της Βορείου Θράκης επινοώντας και διαδίδοντας το κυριλλικό αλφάβητο, αυτοί που θεωρούν εξ ορισμού Βουλγάρους τους μη-πατριαρχικούς χριστιανούς της Βορείου Θράκης και της Βορείου Μακεδονίας, τώρα παριστάνουν τους πατριώτες. 



Και ένα σωρό αμόρφωτα ρωμέικα πρόβατα τους ακολουθούν αποδεικνύοντας για μίαν εισέτι φορά την άβυσσο που χωρίζει τους Έλληνες από τους ρωμιούς.


Πρότυπο ελληνόφωνου Σλάβου που έχει εγκατασταθεί παρανόμως στην Ιερά μας Πατρίδα, και έχει το θράσος να συμμετέχει σε συλλαλητήριο απειλώντας την Βόρειο Ελλάδα, και αμφισβητώντας τα εθνολογικά σύνορα του Ελληνισμού.

Τα ελληνόφωνα φερέφωνα του σλαβικού επεκτατισμού πρέπει να εξορίζωνται πάραυτα, με συνοπτικές διαδικασίες.

1 comment:

  1. Και μετά το «μεγαλειώδες συλλαλητήριο» τι έγινε; κατελήφθησαν τα Σκόπια;, τρόμαξαν οι διεθνείς παράγοντες; πήραμε αύξηση σε μισθούς και συντάξεις, έστω;
    Οι περισσότεροι φύγαν, αλλοι ειδαν τους χορούς και αλλοι πηγαν για καφέ στις καφετεριες ή για μπύρες και κανενα τσιπουρακι στις ταβερνες. Αγαλλιασμένοι για το εθνικοπατριωτικό τους καθήκον που εξετέλεσαν άψογα ως χειροκροτητες μερικών υποψήφιων βουλευτών.

    ReplyDelete