Tuesday, June 23, 2015

O ΕθνικοΑπελευθερωτικός Αγώνας περνά σε νέα φάση μετά την πλήρη υποταγή του Τσίπρα στην Τρόικα


Το χθεσινό γεγονός της πλήρους υποταγής του Τσίπρα στην Τρόικα, ο Λαός πρέπει να το ερμηνεύσει ως ένα αναγκαίο στάδιο του ΕθνικοΑπελευθερωτικού Αγώνος, και όχι ως αιτία για να σκύψει το κεφάλι.
Στις επαναστάσεις δεν υπάρχουν άλματα. Δεν μπορείς να υπερπηδήσεις επαναστατικές φάσεις. Πρέπει να ξεπεράσεις όλες τις δυσκολίες σε όλα τα στάδια του Αγώνος. Ο Λαός αποκτά οδυνηρή πολιτική πείρα μέσα από μία ευθύγραμμη πορεία. Βήμα-βήμα.
Ένα σημαντικό μέρος του Λαού πίστεψε τις ανοησίες του Τσίπρα ότι δήθεν μέσα στην Ε.Ε θα σχίσει το μνημόνιο και θα εφαρμόσει άλλη πολιτική.

Αντί να ακούσει εμάς που ζητάμε μετωπική σύγκρουση με την ΕΕ, άκουσε της σειρήνες των ειρηνικών διαπραγματεύσεων με τους κατακτητές.

Είτε για λόγους δειλίας, είτε λόγω αφελείας, ένα ποσοστό του Λαού τον πίστεψε, επειδή και ο Τσίπρας πίστευε τις δικές του ανοησίες, καθότι ευρωλάγνος μέχρι το μεδούλι.
Τώρα περνάμε σε νέα φάση του Αγώνος. Το σόφισμα, "μέσα στην ΕΕ, μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση", δεν ισχύει.
Ο Λαός πήρε ένα σκληρό μάθημα. Κατάλαβε ότι δεν πρέπει να έχει καμμία εμπιστοσύνη στους ευρωλιγούρηδες. Ειδικώς στους αριστερούς ευρωλιγούρηδες. Διότι είναι οι χειρότεροι. Τα μέτρα που θα προσπαθήσει να επιβάλλει ο Τσίπρας, σταδιακώς θα ξεπεράσουν το email Χαρδούβελη.
Ας δούμε την θετική πλευρά. Γκρεμίζεται άλλη μία αυταπάτη του Λαού. Ξεκινήσαμε με την αυταπάτη Παπανδρέου "μνημόνιο ή χρεωκοπία", μετά συνεχίσαμε με την αυταπάτη Σαμαρά "Ζάππειο 1,2,3", μετά είχαμε την αυταπάτη Τσίπρα "κατάργηση του μνημονίου εντός ευρωζώνης".
Οι αυταπάτες πληρώνονται ακριβά. Ο Λαός δυστυχώς δεν έχει χρόνο να διαβάζει βιβλία όπου μέσα από την Ιστορία να διδάσκεται για την σωστή πορεία που πρέπει να ακολουθήσει. Δικό μας χρέος είναι να του δείχνουμε το μονοπάτι της Εθνικής Ανεξαρτησίας, χωρίς να τον απαξιώνουμε.
Το μονοπάτι είναι ανηφορικό, δύσβατο, με πολλές στροφές και παλινδρομήσεις, Έτσι ήταν πάντα ο χαρακτήρας των επαναστάσεων.
Δεν πρέπει να ακούμε τις σειρήνες της απαισιοδοξίας.
Άλλος ένας δημαγωγός αυτοκτόνησε πολιτικώς. Ο Τσίπρας τερμάτισε τον πολιτικό του βίο. Τώρα περνάμε σε νέα φάση. Στην φάση όπου το σύνθημα, "έξοδος από το ευρώ, έξοδος από την ΕΕ", θα κυριαρχεί παντού.
Τώρα οι αριστεροί ευρωλιγούρηδες της ηγετικής ομάδος του Σύριζα, δεν διαθέτουν το πολιτικό κεφάλαιο που είχαν 2 χρόνια πριν. Έλαβαν πολλές ψήφους από την δεξιά και το κέντρο, με την υπόσχεση ότι θα καταργήσουν τον ΕΝΦΙΑ και ότι θα επαναφέρουν το αφορολόγητο στις 12.000 ευρώ.
Όλος αυτός ο μη-αριστερός κόσμος θα τους εγκαταλείψει.
Τώρα είναι η ώρα να ξεχυθεί το σύνθημα σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της κοινωνίας, "Εθνική Ανεξαρτησία, έξοδος από το ευρώ, απελευθέρωση από την ΕΕ".

6 comments:

  1. Το κακό με σένα είναι ότι πιστεύεις ότι ο Τσίπρας "πίστευε" τις δικές του ανοησίες....
    Οχι φίλε.ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΙΣΤΕΥΕ.Οτι έκανε μέχρι τώρα, το έκανε εκ' του πονηρού. Σταμάτα λοιπόν να πιστεύεις και συ ανοησίες.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ανώνυμε όταν εκφέρεις άποψη καλό θα ήταν να την τεκμηριώνεις. Η διαδρομή του Τσίπρα ήταν πάντα υπέρ της ΕΕ. Δεν υπήρχε τίποτε εκ του πονηρού, υπό την έννοια ότι ο Τσίπρας πιστεύει πραγματικώς ότι η ΕΕ είναι κάτι καλό για την Ελλάδα. Ουδέποτε αμφισβήτησε την ένταξη της Ελλάδος στην ΕΕ.

      Επομένως όταν κάποιος πιστεύει ότι η ένταξη στην ΕΕ είναι μία αδιαμφισβήτητη κατάσταση, τα όσα πράττει δεν τα κάνει εκ του πονηρού. Τα κάνει επειδή τα πιστεύει. Αν θεωρείς ότι αυτή την φράση, αθωώνει τον Τσίπρα για τα εγκλήματά του, τότε δεν είσαι τακτικός αναγνώστης του ιστολογίου.

      Το αντίθετο γράφω. Ότι εγκληματεί εις βάρος της Ελλάδος ως συνειδητός ευρωπαϊστής.



      Ιφικράτης

      Delete
    2. Συγνώμη αν φάνηκα απότομος, αλλά το "Ευρώ δεν είναι ταμπού" μάλλον το ξεχνάς. Και ύστερα αν μπείς στον
      κόπο ν' ακουλουθήσεις βήμα-βήμα τη διαδρομή από το 2012 και μετά, ίσως (Μάλλον) θ'ανακαλύψεις περισσότερα που συνηγορούν σ' αυτή την άποψή μου. Και πάλι συγνώμη για τον τόνο.
      Αλλά θα ήθελα να πώ και κάτι άσχετο, κάτι άλλο:
      Θέλω ν'ακούσω κάτι απο δυό ανθρώπους..Το θέλω πάρα πολύ, τόχω ανάγκη
      τ' αυτιά μου έχουν τεράστια φαγούρα. Θέλω ν' ακούσω κάποιες κουβέντες
      απ'αυτούς τώρα! Ο ένας είναι ο Μανώλης Γλέζος, και ο άλλος ο Μίκης
      θεοδωράκης.
      Τους δίνω 2-3 μέρες διορία (σε περίπτωση που έχουν πάρει χάπια για να
      ξεπεράσουν το σόκ).Μετά όμως απ' αυτή τη διορία θα πώ ένα τεράστιο
      ΛΥΠΑΜΑΙ. Ενα λυπάμαι απο τα μεγαλύτερα της ζωής μου.

      Delete
    3. Με όλη την συμπάθεια σου λέω πως τα χάπια τα έχεις πάρει καθώς φαίνεται εσύ φίλε , που περιμένεις από τους κυρίους αυτούς να δράσουν υπέρ του έθνους μας . Χοχοχοοοοοοο !

      Delete
  2. Ιφικράτη μήπως είδες τα μούτρα των "υπουργών" το πρωί στις τηλεοράσεις ;Σαν αποτυχημένοι έμποροι της συμφοράς είναι. Το Ελληνικό λαό τον τελείωσαν φίλε ,όταν είδαμε τον Μητσοτάκη 97 ετών στο Σύνταγμα γύρευε τι παζάρια παίχτηκαν.Αλλά έχει η ζωή γυρίσματα.

    ReplyDelete
  3. Υπάρχουν πολλοί που σκέφτονται "καλύτερα μνημόνιο παρά έξοδος από την ΕΕ γιατί αν επιστρέψουμε στη δραχμή θα γίνουν σεισμοί, πλημμύρες, θα εισβάλλουν εξωγήινοι κ.τ.λ.". Γι'αυτό το λόγο πάνε και σε συγκεντρώσεις όπως την χθεσινή.

    ReplyDelete