Friday, June 26, 2015

Προπαγανδιστικές συμβουλές για τους συμπολεμιστές



Όσοι συμπολεμιστές διαθέτουν γραφιστικές ικανότητες καλούνται άμεσα να βοηθήσουν στον Αγώνα με την δημιουργία ηλεκτρονικών αφισσών. Χρειαζόμαστε πολλές αφίσσες.

Προπαγανδιστικές συμβουλές για τους συμπολεμιστές:

Στις 8 μέρες που απομένουν δεν υπάρχει χρόνος για πολλές αναλύσεις. Η προπαγάνδα μας πρέπει να έχει τα εξής συναισθηματικά χαρακτηριστικά:

1) Παρουσιάζουμε την κατάσταση με όρους μαύρο-άσπρο. Το μνημόνιο είναι η απόλυτη καταστροφή. Μνημόνιο=σκλαβιά, γενοκτονία, εσχάτη προδοσία κλπ. Η έξοδος από το μνημόνιο αποτελεί λύτρωση και εθνική σωτηρία.

2) Πόλωση, πόλωση, πόλωση. Όποιος δεν είναι μαζί μας, είναι εναντίον μας. Δεν υπάρχουν ενδιάμεσες καταστάσεις.

3) Το ευρώ και η ΕΕ είναι η ενσάρκωση του Απόλυτου Κακού. Το εθνικό νόμισμα είναι η ενσάρκωση του Απόλυτου Καλού.

4) Η επιλογή του ΟΧΙ ισοδυναμεί με την Εθνική Αντίσταση και την Εθνική Ανεξαρτησία. Η επιλογή του ΝΑΙ ισοδυναμεί με εσχάτη προδοσία.

5) Διαχωρίζουμε την Ευρώπη από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Το δικό μας ΟΧΙ είναι υπέρ της Ευρώπης, και κατά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως.

6) Ψηφίζοντας ΟΧΙ, σώζουμε την Ελλάδα και την Ευρώπη. Όσοι ψηφίσουν ΝΑΙ θέλουν την καταστροφή της Ελλάδος και της Ευρώπης.

7) Παραδείγματα πολωτικής συνθηματολογίας για αναγραφή στους τοίχους: Στις 5 Ιουλίου συγκρούεται ο Ελληνισμός με τον ραγιαδισμό. Ο Πατριωτισμός με τον δωσιλογισμό. Η Ελευθερία με την σκλαβιά. Η Ζωή με τον θάνατο.

1 comment:

  1. Δεν στηνω κωλο στους βρυκολακες εταιρους , ψηφιζω οχι.

    Γιώτης

    ReplyDelete