Friday, June 19, 2015

Herr Schäuble, σε ευχαριστούμε για την σφαγή των ευρωπαϊκών αμνών



Η χθεσινή συγκέντρωση των ευρωλιγούρηδων με το σύνθημα "Μένουμε Ευρώπη", ήθελε να συγκαλύψει το πραγματικό της πρόταγμα, "Μένουμε στο Μνημόνιο".

Από καθαρώς λογιστικής απόψεως, η φιλοευρωπαϊκή παράταξη δεν έχει κανένα μέλλον. Μόλις ψηφιστούν τα νέα μνημονιακά μέτρα, θα ακρωτηριαστεί οικονομικώς και πολιτικώς, έτι περαιτέρω.

Από το 2010 μέχρι σήμερα το φιλοευρωπαϊκό τόξο στην χώρα μας έχει χάσει πάνω από το 50% της επιρροής του, και συνεχίζει καθοδικώς.

Στην ουσία ο Σόιμπλε και η Ε.Ε. λειτουργεί ως δήμιος για αυτή την μερίδα του λαού. Αυτή η μερίδα, λόγω πνευματικών αγκυλώσεων θα υποστηρίζει ό,τι και να πει ο Σόιμπλε. Ακόμη και αν τους πει να πέσουν στον γκρεμό.

Αν τους πει ο Σόιμπλε να πέσουν στο γκρεμό, οι ευρωλιγούρηδες θα πούν, "μα αφού μας το είπε η Ευρώπη, γιατί να παρεκκλίνουμε από την ευρωπαϊκή μας πορεία;".

Ο Σόιμπλε και η ΕΕ άθελά τους λειτουργούν υπέρ της αντιευρωπαϊκής παρατάξεως στην Ελλάδα. Μέσα σε 6 χρόνια έχουν καταφέρει ό,τι δεν καταφέραμε μόνοι μας από το 1980 που η Ελλάδα υποδουλώθηκε στην ΕΟΚ.

No comments:

Post a Comment