Thursday, June 18, 2015

Ξένα μμε βοηθούν στον ΕθνικοΑπελευθερωτικό Αγώνα



Κάθε μέρα που περνά αυξάνεται η ξένη ειδησεογραφία για επιβολή περιορισμών στην διακίνηση κεφαλαίων, για σημαντικές εκροές καταθέσεων από τις ελληνικές τράπεζες, για πανικό, για φυγή κεφαλαίων στο εξωτερικό, για κλείσιμο τραπεζών λόγω ελλείψεως ρευστού, για δημιουργία χιονοστιβάδας αναλήψεων, για ευρωπαίους εταίρους που ζητούν εδώ και τώρα επανάληψη του μοντέλου της Κύπρου με κατάσχεση καταθέσεων, για χρεωκοπία της Ελλάδος, κλπ.

Πρέπει και εμείς να πολλαπλασιάσουμε την ροή ειδήσεων με αυτή την θεματογραφία, αναπαράγοντας τα δημοσιεύματα.

Μόνον έτσι ο ραγιάς θα κινητοποιηθεί. Μόνον έτσι θα σηκωθεί από τον καναπέ και θα πάει μέχρι την τράπεζα.

Η μαζική κινητοποίηση σε μία επανάσταση με αίτια διαφορετικά απ' αυτά που πρεσβεύει η επαναστατική ηγεσία, δεν είναι κακό. Το αποτέλεσμα μετράει.

Αν καταφέρουμε 1 εκατομμύριο ραγιάδες να τραβήξουν τα χρήματά τους από τις τράπεζες και να κλείσουν οι τράπεζες, θα είναι το πρώτο μεγάλο κτύπημα στην Ε.Ε. και στην τραπεζική ληστοσυμμορία.

http://www.reuters.com/article/2015/06/18/eurozone-greece-banks-idUSL5N0Z44M820150618

ECB not sure if Greek banks would open on Monday- officials

The European Central Bank told a meeting of euro zone finance ministers on Thursday that it was not sure if Greek banks, which have been suffering large daily deposit outflows, would be able to open on Monday, officials with knowledge of the talks said.

Θέλουμε ρήξη με τους ευρωπαίους κατακτητές. Εδώ και Τώρα

No comments:

Post a Comment