Sunday, June 28, 2015

Είναι επίκαιρο το ζήτημα της αποσχίσεως; Ναι




Η κυβερνήτης της Νότιας Καρολίνας, Nikki Haley, με απύθμενο θράσος, εκμεταλλευόμενη τον θάνατο 9 εγχρώμων Αμερικανών, κάλεσε τους Αμερικανούς πολίτες να σταματήσουν να αναρτούν την σημαία του Νότου στα δημόσια κτήρια.

Δικαιούνται οι Αμερικανικές Πολιτείες να αποσχιστούν από την Ένωση;

Για να απαντήσει θετικώς κάποιος, θα πρέπει να λάβει υπ' όψιν του τις αρχές στις οποίες βασίζεται το κράτος των ΗΠΑ από την γέννησή του.

Δικαιούνται οι Πολιτείες να αποσχιστούν για λόγους οικονομικούς. Οι ΗΠΑ γεννήθηκαν ως κράτος με κύριο αίτημα την κατάργηση της φορομπηχτικής πολιτικής του Αγγλικού θρόνου. Η δημευτική φορολογία της ομοσπονδιακής κυβερνήσεως είναι ενάντια στην Αμερικανική επαναστατική παράδοση.

Δικαιούνται οι Πολιτείες να αποσχιστούν για λόγους πολιτικούς. Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση καταπατά την αυτονομία των Πολιτειών και συγκεντρώνει διαρκώς όλο και περισσότερες εξουσίες στα χέρια της. Μία τάση αντίθετη στο φιλελεύθερο πνεύμα των Αμερικανών πολιτών.

Δικαιούνται οι Πολιτείες να αποσχιστούν για λόγους θρησκευτικούς. Οι ΗΠΑ δεν θέτουν κανένα περιορισμό στις θρησκευτικές απόψεις των πολιτών. Αλλά αν η ομοσπονδιακή κυβέρνηση στο μέλλον επιτρέψει στο Ισλάμ να γινει επικρατούσα θρησκεία και επιβάλλει την Σαρία, τότε οι Πολιτείες δικαιούνται να αποσχιστούν.

Δικαιούνται οι Πολιτείες για λόγους δημογραφικούς. Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση επιτρέπει την εισβολή λατίνων, αφρικανών, και ασιατών, αλλάζοντας εσκεμμένως την σύνθεση του πληθυσμού.

Δικαιούνται οι Πολιτείες για λόγους κοινωνικούς. Εφ' όσον η ομοσπονδιακή κυβέρνηση και το ανώτατο δικαστήριο επιβάλλουν σε όλες τις Πολιτείες τους γάμους ομοφυλοφίλων που αλλάζουν θεμελιωδώς την δομή της οικογενείας, οι Πολιτείες δικαιούνται να αποσχιστούν.

Δικαιούνται οι Πολιτείες για λόγους φυλετικούς. Εφ όσον η ομοσπονδιακή κυβέρνηση επιβάλλει την επιμειξία και την διάλυση των φυλετικών δεσμών, οι Πολιτείες δικαιούνται να αμυνθούν προκειμένου να αποτρέψουν μία σιωπηρή γενοκτονία ήτις θα αφανίσει την βιολογική πολυμορφία.

Όταν η ομοσπονδιακή κυβέρνηση καταπατά τα θεμελιώδη δικαιώματα των Πολιτειών και των πολιτών, η απόσχιση είναι επιβεβλημένη.

7 comments:

  1. Ο εκφυλισμός της αμερικανικής κοινωνίας μας ωφελεί. Ας αυτοδιαλυθούν.

    ReplyDelete
  2. Πρεπει να αναγεννηθει ο Αμερικανικος Νοτος,ειναι για το καλο μας,για το καλο της Λευκης Φυλης.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ένας άλλος βλάκας που ταυτίζεται με την λευκή φυλή και όχι την Ελληνική Φυλή.

      ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ

      Delete
    2. Και τι ειναι οι Ελληνες αν οχι λευκοι ρε ημιμαθη ασιατες ή αφρικανοι φυλετικα;
      Ο ορος λευκος δεν αναφερεται μονο στο χρωμα αλλα και στην καταγωγη αλλα τοσα ξερεις τοσα λες.

      Delete
    3. Τοσα ξερει τοσα λεει.Τιμη και δοξα στο Συνταγμα Αζοφ,ελπιδα της Λευκης Φυλης και του εθνικοσοσιαλισμου.

      Delete
    4. Δεν αναγνωρίζω την ταξινομική ορολογία των βαρβάρων. Οι αρχαίοι Έλληνες δεν αυτοαποκαλούνταν λευκοί, και δεν ταυτίζονταν με τους υπόλοιπους Ευρωπαίους. Το κακό του σημερινού "ελληνικού" εθνικισμού είναι ότι θεωρεί τους Ευρωπαίους "αδελφούς". Μια άλλη όψη του ευρωπαϊσμού...

      Delete
  3. Οι ΗΠΑ είναι το κέντρο των παγκοσμιοποιητικων και σιωνιστικων ελιτ και χρησιμοποιούν τη χώρα αυτή ως βραχίονα για τα σχέδια ολοκλήρωσης της παγκόσμιας διακυβέρνησης και της εγκαθίδρυσης της νεοφιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης.

    Κατά τα αλλα είναι μια χώρα υπό παρακμή σε οικονομικό,κοινωνικό, πολιτιστικό επίπεδο. Ένας λαός αποβλάκωμενος απο τη πλύση εγκεφάλου των μίντια που γνωρίζει τα πάντα περί Κιμ Καρντασιαν αλλα αγνοεί τα πάντα περί βασικών θεμάτων οικονομιας, ιστορίας κλπ.

    Η παγκοσμιοποιηση έχει χτυπήσει και τις ΗΠΑ αφού ευνοεί τα συμφέροντα των ελίτ αλλα όχι των πολιτών. Γιαυτο η ανεργια βρίσκεται στα υψηλότερα επίπεδα από ποτέ, και οι πραγματικοι μισθοί εχουν μειωθεί από τη δεκαετία του 1970

    ReplyDelete