Thursday, June 18, 2015

Στο σύνθημα των γραικύλων "πάση θυσία παραμονή στο ευρώ" απαντάμε με το "πάση θυσία έξοδο από το ευρώ"


Τους τελευταίους 2 μήνες παρά και ενάντια στην θέληση της ηγεσίας του Σύριζα, έχει ανοίξει διάπλατα η συζήτηση για την έξοδο της Ελλάδος από το ευρώ, σε όλα τα όργανα της Ε.Ε.
Στην Ελλάδα εμφανίζεται ένα ισχυρό κίνημα εξόδου από την ΕΕ και επαναφοράς του εθνικού μας νομίσματος, αλλά και ένα ισχνό κίνημα που καλεί για παραμονή πάση θυσία στο ευρώ.
Το δεύτερο κίνημα διαφημίζεται από τα καθεστωτικά μμε, και από τα οργανωμένα trolls στο διαδίκτυο. Προσπαθούν μέσω fb να κατεβάσουν κόσμο στις πλατείες για την παραμονή της Ελλάδος στο ευρώ.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση και τα καθεστωτικά κόμματα, πληρώνουν ομάδες ηλεκτρονικών ακτιβιστών για να μπαίνουν στα φόρουμς και τις ιστοσελίδες και να σχολιάζουν υπέρ της παραμονής στο ευρώ, πάση θυσία, μέσα από ανώνυμους πολλαπλούς λογαριασμούς.
Είναι χρέος των πατριωτών να απαντήσουν σε αυτή την προπαγανδιστική πρόκληση. Αντί να σπαταλούν τον πολύτιμο χρόνο τους γράφοντας άσχετα σχόλια στο διαδίκτυο, πρέπει να μπαίνουν σε ελληνόφωνες φιλοευρωπαϊκές ιστοσελίδες όπως το protothema.gr και το capital.gr και να τρολλάρουν υπέρ της εξόδου από το ευρώ.
Μία μικρή ομάδα από 30-40 πατριώτες ακτιβιστές μπορεί να αλλάξει τον συσχετισμό υπέρ της νομισματικής ανεξαρτησίας της Ελλάδος, αρκεί να κάνει συστηματική δουλειά.
Αλλά ακόμη και χωρίς οργάνωση, όποιος διαθέτει 5 λεπτά χρόνο, να σχολιάζει σε φιλοευρωπαϊκές ιστοσελίδες, την πάση θυσία έξοδο της Ελλάδος από το ευρώ και την Ε.Ε.
Ας μάθουμε από τους μέτρ του είδους.
Οι Times του Λονδίνου μεταφέρουν μία "είδηση" ότι τάχα η κυρία Μπαζιάνα θα χωρίσει τον Τσίπρα αν υποχωρήσει στις απαιτήσεις των δανειστών...
Προφανώς δεν ισχύει κάτι τέτοιο, αλλά οι πονηροί Άγγλοι τρολλάρουν υπέροχα. Τους αρέσει η έξοδος από το ευρώ.
Από τα καλύτερα trolls.

No comments:

Post a Comment