Monday, June 22, 2015

Τραπεζίτες με σύνδρομο εξαρτημένου τοξικομανούς



Ο Νικόλαος Καραμούζης, επικεφαλής της Eurobank, ένας από τους πιό άχρηστους τραπεζίτες, δηλώνει στο BBC ότι χωρίς συμφωνία με την Τρόικα, θα καταστραφούν οι τράπεζες.

Όμως στην αρχή της συνεντεύξεως δηλώνει ότι τα τελευταία 5 χρόνια το τραπεζικό σύστημα στην Ελλάδα έχει χάσει 100 δις ευρώ από εκροές καταθέσεων.

Αντί να σκεφτεί ότι εξ αιτίας των μνημονιακών πολιτικών αυξάνονται οι εκροές καταθέσεων, ζητά να υπογραφεί νέα συμφωνία ώστε να συνεχιστεί η ίδια ακριβώς πολιτική των 5 τελευταίων ετών.

Αυτό το άτομο αντί να μηνυθεί από τους μετόχους της τραπέζης επειδή καταστρέφει την περιουσία τους, δηλώνει ότι η διοίκηση της τραπέζης και οι υπάλληλοι, θέλουν συμφωνία με τους δανειστές.

Αντί η πολιτική του ως προέδρου της τραπέζης να είναι η απεξάρτηση της Eurobank από τον ELA, η πολιτική του είναι να συνεχιστεί αυτή η εξάρτηση μέχρι τελευταίας ρανίδος της Ελληνικής κοινωνίας.

Τέτοιοι άχρηστοι τραπεζίτες δεν καταστρέφουν μόνον την Ελληνική κοινωνία, καταστρέφουν τους υπαλλήλους και τους μετόχους των τραπεζών.


No comments:

Post a Comment