Friday, June 19, 2015

Η μετωπική σύγκρουση με τους φιλοευρωπαϊστές είναι πρώτιστα εθνική και πολιτική



Στις συγκρούσεις που θα επακολουθήσουν με τους ευρωλιγούρηδες που λένε "Μένουμε Ευρώπη", πρέπει να τονίζουμε ότι η οικονομική μας αντιπαράθεση με τα μνημόνια έχει δευτερεύουσα σημασία.

Πρωτεύουσα σημασία έχει το αν αυτή η μερίδα του Λαού θέλει να υπάρχει ανεξάρτητο Ελληνικό έθνος-κράτος. Διότι εκεί εστιάζεται η σύγκρουσή μας με τους φιλοευρωπαίους. Η σύγκρουσή μας είναι πρώτιστα πολιτική, δευτερευόντως οικονομική.

Ομοσπονδία της Ευρωπαϊκής Ενώσεως σημαίνει ένα κράτος, ένα νόμισμα, ένα σύνταγμα, μία γλώσσα, μία κυβέρνηση, ένας στρατός, ένας εθνικός ύμνος. Δηλαδή κατάργηση και αφανισμός των διακριτών εθνών.

Οι εθνικοαπελευθερωτικοί αγώνες των Ελλήνων δεν έγιναν για μία ομοσπονδιακή Ευρώπη. Έγιναν για μία ανεξάρτητη Ελλάδα.

Επομένως όσοι φιλομνημονιακοί ευρωπαϊστές αντιπαθούν τους κρατικοδίαιτους κηφήνες δεν είναι κατ' ανάγκην εχθροί μας.

Αλλά θα τους αποκαλέσουμε εχθρούς του Έθνους των Ελλήνων, όταν σκέπτονται όπως ο Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος δήλωσε ότι δεν τον απασχολεί η απώλεια εθνικής κυριαρχίας, διότι πάντα ήταν ευρωπαίος φεντεραλιστής.

Να υπερτονίζουμε ότι η σύγκρουσή μας με τους μνημονιακούς ευρωλιγούρηδες φιλοευρωπαϊστές είναι πρώτιστα εθνική και πολιτική. Δευτερευόντως οικονομική.

Πίσω από το εσκεμμένως θολό και αδιευκρίνιστο σύνθημα "Μένουμε στην Ευρώπη", κρύβουν το ότι δεν τους απασχολεί η εθνική και κρατική μας υπόσταση. Δεν τους απασχολεί η εθνική μας ανεξαρτησία.

Δεν τους απασχολεί το ότι η ΕΕ προσπαθεί να αλλάξει τα έννομα αποτελέσματα της Εθνικής Παλιγγενεσίας του 1821. Γι' αυτό τους θεωρούμε εχθρούς, και η σύγκρουση μαζί τους θα οδηγηθεί σε αιματοχυσία. Ο ενφια, το μνημόνιο, οι συντελεστές φπα, οι δόσεις, τα δάνεια, είναι μεν σημαντικότατα οικονομικά προβλήματα διότι επηρεάζουν την καθημερινότητα όλων μας, αλλά η Ελλάς δεν θα αφανιστεί από οικονομικούς λόγους.

Θα αφανιστεί όμως αν επιτρέψουμε στους ευρωλιγούρηδες να αλλοιώσουν την Ελληνική εθνική συνείδηση, θάβοντας δια παντός τα έννομα αποτελέσματα της Επαναστάσεως του 1821.

Οι Πρόγονοι και στο 1821, και στον Μακεδονικό Αγώνα, και στην Κρητική Επανάσταση, και στους Βαλκανικούς Πολέμους, και στην Μικρασιατική Εκστρατεία, και στην Κατοχή, και στην ΕΟΚΑ, πολέμησαν για μία Ενωμένη και Ανεξάρτητη Ελλάδα, όχι για ένα ευρωπαϊκό ομοσπονδιακό κράτος.

No comments:

Post a Comment