Sunday, June 28, 2015

Δεν υπάρχει καμμία δικαιολογία για όσους αδιαφόρησαν για το δικό τους συμφέρον



Όσοι πολίτες διαμαρτύρονται για την δύσκολη θέση στην οποία περιήλθαν επειδή τώρα δεν μπορούν να κάνουν αναλήψεις και κινδυνεύουν οι καταθέσεις τους, έχουν βαρύτατες ευθύνες και δεν δικαιούνται να κατηγορούν την κατοχική κυβέρνηση για τα δικά τους λάθη.

Από το 2010 που ξεκίνησαν τα μνημόνια, από το 2013 που έγινε η κατάσχεση καταθέσεων στην Κύπρο, φωνάζαμε συνεχώς, μην αφήνετε τα χρήματά σας στις τράπεζες. Είναι χρεωκοπημένες. Θα τα χάσετε.

Δυστυχώς αρκετοί νανουρίζονταν με τα παραμύθια των ευρωλάγνων, "η Ευρώπη θα μας σώσει".

Κανένας δεν πρόκειται να σώσει το ευρώ και την ΕΕ, τελούν υπό διάλυση. Ούτε ο Ντράγκι, ούτε η Αμερική. Ουδείς. Πρόκειται για μία φούσκα έτοιμη να σκάσει.

Είναι ντροπή να ονειδίζουν κάποιοι τον Τσίπρα επειδή οι ίδιοι είναι ανεύθυνοι και δεν ξέρουν να προστατεύουν τον πλούτο τους. Ο Τσίπρας είναι άσχετος, ανεύθυνος, διεθνιστής, και ευρωλάγνος.

Αν μετά 5 χρόνια μνημονίων και δεκάδες ανακεφαλαιοποιήσεις των τραπεζών, κάποιοι πολίτες δεν ξέρουν ότι οι τράπεζες είναι χρεωκοπημένες, τί φταίει σε αυτό ο Τσίπρας;

Οι τράπεζες θα ανατιναζόντουσαν είτε με τον Τσίπρα είτε με οποιονδήποτε άλλο πρωθυπουργό, διότι απλούστατα το ίδιο θα συμβεί και στην υπόλοιπη ευρωζώνη.

Ουδείς δικαιούται να διαμαρτύρεται όταν μετά τόσες εκκλήσεις εδώ και χρόνια να πάρει τα χρήματά του από τις τράπεζες, αδιαφόρησε για τον δικό του πλούτο.

No comments:

Post a Comment