Tuesday, June 23, 2015

Αριστεροί δωσίλογοι και προδότες



Ο προδότης και δωσίλογος Νίκος Φίλης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Σύριζα, προσπαθεί να "πουλήσει" στον Λαό το νέο μνημόνιο που υπέγραψε χθες ο Τσίπρας με το εξής αποκρουστικό επιχείρημα:

"Τώρα θα πληρώσουν οι πλούσιοι, όχι οι φτωχοί". Προσπαθεί ο γελοίος να διεγείρει αντιπάθεια κατά των ευκατάστατων Ελλήνων, με το σκεπτικό ότι έτσι ο Λαός θα αποδεχτεί αδιαμαρτύρητα την συνέχεια της ξένης κατοχής.

Αλλά και τα περί στηρίξεως των φτωχών είναι ψέμμα. Ο ένφια παραμένει, ο φπα θα αυξηθεί.

Είχε μάλιστα το θράσος να δηλώσει ότι οι βουλευτές του Σύριζα θα τεθούν προ των ευθυνών τους, και θα ψηφίσουν τα νέα μέτρα. Χαρακτηριστική φρασεολογία κομματικού εγκαθέτου με σωματότυπο Πάγκαλου, ο οποίος θυμίζει τις απειλές των Παπανδρέου και Σαμαρά προς τους βουλευτές Πασοκ και ΝΔ.

Ο Φίλης θα έχει την τύχη όλων των προδοτών που ψήφισαν το μνημόνιο.

Ο Λαός ξέρει τί να κάνει. Ο Λαός ξέρει ποιοί είναι οι προδότες. Ο Λαός δεν θα χαριστεί σε κανέναν, ειδικώς στους Αριστερούς προδότες. 

Αν υπήρχε μία και μόνη σφαίρα στην θαλάμη του όπλου του εκτελεστικού αποσπάσματος και έπρεπε να επιλεγεί ένας εκ των δύο, ή ένας δεξιός δωσίλογος ή ένας αριστερός δωσίλογος, με αποτέλεσμα ο ένας να γλύτωνε, χωρίς δεύτερη σκέψη ο Λαός θα επιλέξει τον αριστερό. Ο αριστερός δωσίλογος πρέπει να πεθάνει.

Η προδοσία είναι χειρότερη όταν προέρχεται από δήθεν υπερασπιστές των λαϊκών αγώνων. 

3 comments:

  1. Κακό και ξευτυλισμένο θάνατο να έχουνε όλοι οι ευρόδουλοι Συριζαίοι αυτοί και τα παιδιά τους από τα βάθη της ψυχής μας.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Γιατί οι συριζαίοι είναι μόνον ευρώδουλοι , ο λαός δεν είναι ευρώδουλος .Ο λαός δεν γνώριζε ότι ο σύριζα ήταν υπέρ ευρώπης , ότι ήταν υπέρ των λάθρω , υπέρ του ευρώ κτλπ κτλπ ........Ο λαός υποστηρίζει τα λαμόγια διότι και ο λαός από μιά λαμογιά κοιτά να επιβιώσει .

      Delete
    2. Δεν έχεις δίκαιο να καταφέρεσαι εναντίον του Λαού. 3,580,709 Έλληνες ψηφοφόροι απείχαν από τις κατοχικές εκλογές. Αυτό δεν σου λέγει κάτι;

      Delete