Saturday, June 13, 2015

Η μεμψιμοιρία είναι ο χειρότερος εχθρός των Ελλήνων




Επειδή αυτή την εποχή η μεμψιμοιρία είναι ο χειρότερος εχθρός των Ελλήνων, τονίζουμε ότι στο πρόβλημα της αλλαγής του νόμου περί ιθαγενείας υπάρχουν ένα σωρό λύσεις για την επιβίωση των Ελλήνων.

Όταν ζούμε υπό ένα εχθρικό κράτος, και δεν ελέγχουμε τις νομοθετικές του πρωτοβουλίες, δεν σημαίνει ότι θα του επιτρέψουμε να μας αφανίσει.

Μία λύση είναι οι Έλληνες να αρχίσουν να εκδίδουν δικές τους ταυτότητες και να οργανώνουν τα δικά τους ξεχωριστά ληξιαρχεία.

Υπενθυμίζουμε ότι επί αιώνες βυζαντινής, φραγκικής, και οθωμανικής κατοχής, οι Ελληνικές Κοινότητες επιβίωναν με δική τους πρωτοβουλία μέσα σε εξαιρετικώς αντίξοες συνθήκες.

Η συγκρότηση δικών μας ληξιαρχείων και η έκδοση δικών μας ταυτοτήτων, οι οποίες μεν δεν θα αναγνωρίζωνται από το ανθελληνικό κράτος αλλά θα δημιουργήσουν ένα ρεύμα διαχωρισμού ανάμεσα στους Έλληνες και τους μισέλληνες. Επιπλέον θα καλλιεργήσουν μία κουλτούρα αντιστάσεως σε όσους έχουν Ελληνική ψυχή και συνείδηση.

Η έκδοση δικών μας ταυτοτήτων ξεχωριστών από αυτές που εκδίδει το ανθελληνικό κράτος, θα επιτρέψει την διαφοροποίηση και τον διαχωρισμό μας σε μελλοντικό χρόνο από τους αλλοεθνείς λαθροεποίκους. Η δημιουργία αρχείων Ελληνικών Κοινοτήτων είναι μία υποχρέωση που πέφτει στους δικούς μας ώμους.

Επιτέλους ας κατανοήσουν κάποιοι ότι η μεμψιμοιρία στο διαδίκτυο δεν βοηθά σε τίποτε για να την αναχαίτιση της λαίλαπας που ζούμε. Χρειάζεται καθημερινή και σκληρή δουλειά στον ΕθνικοΑπελευθερωτικό Αγώνα.

Η οργάνωση ξεχωριστών ληξιαρχείων όπου θα καταγράφωνται μόνον Έλληνες, δεν είναι κάτι εύκολο, αλλά ούτε και κάτι δύσκολο. Πάντως είναι πολύ καλύτερο από την ψυχοφθόρο μοιρολατρεία όσων διαμαρτύρωνται παθητικώς για την κυβερνητική πολιτική στο θέμα της ιθαγενείας.

1 comment:

  1. http://www.ecclesia.gr/greek/holysynod/holysynod.asp?id=2014&what_sub=d_typou

    ReplyDelete