Sunday, May 17, 2020

Αν συνεχιστεί η παρακμή του Δυτικού κόσμου, στο μέλλον θα χρειαστεί να ανακηρυχθεί Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ετεροφοβίας



"Σήμερα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας, Αμφιφοβίας και Τρανσφοβίας, στέλνουμε και από την Αθήνα το μήνυμά μας. Καταδικάζουμε τις διακρίσεις, τη ρητορική μίσους, τη βία σε βάρος προσώπων λόγω ταυτότητας φύλου, γενετήσιου προσανατολισμού ή οποιασδήποτε άλλης αιτίας και υποστηρίζουμε το δικαίωμα του καθενός στην ελεύθερη έκφραση, την ασφάλεια, τον αυτοκαθορισμό και την ίση μεταχείριση."

Κατερίνα Σακελλαροπούλου
............................................................................................

Μιά που η πρόεδρος της ρωμέϊκης δειμοκρατίας έστειλε το δικό της μήνυμα για την παγκόσμια ημέρα κατά των διακρίσεων εις βάρος των ΛΟΑΤΚΙ ατόμων, να στείλουμε και εμείς το δικό μας μήνυμα κατά της ισότητος, της πιό εγκληματικής ιδέας που γνώρισε η ανθρωπότητα:

"Η κρατικώς επιβληθείσα ισότητα καταλήγει πάντα στην ποινικοποίηση κάθε διαφοράς μεταξύ ατόμων και ομάδων, και στην συνεπακόλουθη εξόντωσή τους."

"Από τα πανάρχαια χρόνια το μεγάλο μυστικό των δημαγωγών της ισότητος ήταν ότι απέκρυπταν ποιό είναι το μέτρο της ισότητος και ποιός το καθορίζει.

Αν ένας δημαγωγός απαιτήσει να διδασκώμεθα στα σχολεία ότι όλοι οι άνθρωποι γεννώνται με ίσες δυνατότητες, τότε το μέτρο της ισότητος είναι η νοημοσύνη, και το μέτρο ισότητος προφανώς καθορίστηκε μονομερώς από χαζούς, για να μην αισθάνονται μειονεκτικώς απέναντι στους έξυπνους.

Οι αφελείς θα πιστέψουν ότι ο δημαγωγός ωθείται από φιλανθρωπικά ελατήρια επειδή δεν κάνει διακρίσεις, ενώ στην πραγματικότητα ο δημαγωγός κάνει διακρίσεις εις βάρος των έξυπνων ανθρώπων."

"Οι δημαγωγοί της ισότητος την διαδίδουν στους λαούς με φράσεις που δείχνουν άκακες, αλλά αποκρύπτουν ποιό είναι το μέτρο της ισότητος, ποιός το καθορίζει, και κυρίως πώς θα εφαρμοστεί η ισότητα."

"Στα δυτικά κράτη ομιλούν για ανθρώπινα δικαιώματα, αλλά αποφεύγουν να ομιλήσουν για ανθρώπινες υποχρεώσεις. Η αποκρουστική παραφιλολογία περί δικαιωμάτων που έχει πλημμυρίσει τον δυτικό κόσμο έχει καταντήσει τροχοπέδη για τον δυτικό πολιτισμό. Άτομα ή ομάδες αποκτούν ίσα δικαιώματα χωρίς να εκπληρώνουν ίσες υποχρεώσεις."

Οφείλουμε να υπογραμμίσουμε την καθημερινή επίθεση του κινήματος ΛΟΑΤΚΙ εις βάρος των ετεροφυλοφιλικών σχέσεων, ιδίως στον Δυτικό κόσμο. Το κίνημα ΛΟΑΤΚΙ είναι άκρως ετεροφοβικό.

Γι' αυτό η κυρία Σακελλαροπούλου δεν δικαιούται να προβάλλει πάνω σε όσους θεωρεί αντιπάλους το κίνημα ΛΟΑΤΚΙ, τις δικές του προθέσεις.

Με την δήλωσή της παρεβίασε τους συνταγματικούς κανόνες περί ουδετερότητος και ίσων αποστάσεων, ιδίως σε κοινωνικά ζητήματα. 

Αν ήθελε τόσο πολύ να τοποθετηθεί σε κοινωνικά ζητήματα, ας ξεκινούσε από την ρητορική μίσους που χρησιμοποιεί το κίνημα ΛΟΑΤΚΙ εις βάρος των ετεροφυλοφιλικών σχέσεων.

1 comment:

  1. τον όρο φοβία το χρησιμοποιούν για τους αντιπάλους, η ετεροφυλοφιλία θα πρέπει να είναι φταίξιμο του ετεροφυλόφιλου και όχι φοβία του ανώμαλου όποτε θα υπάρξει κάποιος άλλος όρος όπως "ετεροφασισμός".

    ReplyDelete